Peppermint American 2018

Tips:

Το Peppermint είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ δράσης του 2018, σε σκηνοθεσία Pierre Morel. Πρωταγωνιστουν οι Jennifer Garner, John Ortiz, John Gallagher Jr., Juan Pablo Raba και Tyson Ritter.

Story:

Μια άγνωστη γυναίκα εμπλέκεται σε έναν άγριο καυγά με έναν άνδρα σε ένα αυτοκίνητο. Μετά από άγριο αγώνα καταφέρνει να τον πυροβολήσει στο κεφάλι. Πέντε χρόνια νωρίτερα, η ίδια γυναίκα, η Ράιλι Νορθ, εργάζεται ως τραπεζίτης στο Λος Άντζελες, πασχίζοντας να τα βγάλει πέρα. Ο σύζυγός της, ο Κρις, έχει ένα αποτυχημένο κατάστημα και μαζί, έχουν μια δεκάχρονη κόρη, την Κάρλι. Ο φίλος του Κρις προσπαθεί να τον αναγκάσει να ληστέψει τον Ντιέγκο Γκαρσία, έναν ισχυρό βαρόνο των ναρκωτικών. Ο Κρις τον απορρίπτει. Ωστόσο, ο Γκαρσία, έχοντας ήδη ανακαλύψει τη συμμετοχή του, διατάζει τους άντρες του να τον σκοτώσουν. Όταν η Ράιλι και ο Κρις πηγαίνουν την Κάρλι σε ένα καρναβάλι για τα γενέθλιά της, οι άντρες του Ντιέγκο σκοτώνουν την Κάρλι και τον Κρις και τραυματίζουν τη Ράιλι.


Peppermint American 2018

“Ώρα για πιπεράτη εκδίκηση”, θα ήταν καλύτερος τίτλος. Τα τσιράκια του “καμένου” βαρόνου σκοτώνουν για πλάκα πατέρα και κόρη και φυσικά κάνουν το λάθος να τραυματίσουν μόνο την μάνα. Η απλή υπάλληλος τραπέζης, μεταμορφώνεται (όπως σε όλα τα σενάρια) σε στιγνή τιμωρό και “φασώνει” το φελέκι του αφελή βαρόνου που ΔΕΝ είδε την επικίνδυνη φιλμογραφία της Jennifer Garner (Pearl Harbor 2001, Daredevil 2003, Elektra 2005, The Kingdom 2007). Για περιπέτεια, μέχρι να μου περάσει το χανγκόβερ, ήταν μια καλή αρχή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Peppermint_(2018_film)
Peppermint American 2018