Ocean's Twelve 2004


20 Top Movies

Tips:

Το Ocean's Twelve είναι μια αμερικανική κωμωδία ληστείας του 2004 σε σκηνοθεσία Steven Soderbergh. Η δεύτερη δόση του franchise του Ocean και η συνέχεια του Ocean's Eleven (2001), στην ταινία πρωταγωνιστούν ένα σύνολο καστ που αποτελείται από τους George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Catherine Zeta-Jones, Andy García, Julia Roberts, Don Cheadle και Bernie. Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Vincent Cassel, Eddie Jemison, Carl Reiner και Elliott Gould.

Story:

Ο Terry Benedict εντοπίζει και τα έντεκα μέλη του πληρώματος του Danny Ocean, ζητώντας να επιστρέψουν τα 160 εκατομμύρια δολάρια που έκλεψαν από τα καζίνο του συν 38 εκατομμύρια δολάρια σε τόκους. Λίγο κατά το ήμισυ του ποσού, η ομάδα σχεδιάζει να οργανώσει μια ληστεία στο Άμστερνταμ για να αποφύγει προβλήματα με τις αρχές των ΗΠΑ. Ένας πληροφοριοδότης ονόματι Matsui τους ενημερώνει για την τοποθεσία του πρώτου πιστοποιητικού αποθεμάτων που εκδόθηκε ποτέ. Μετά από μια περίπλοκη σειρά σχεδίων, βρίσκουν ότι το έγγραφο έχει ήδη κλαπεί από την «Αλεπού της Νύχτας», έναν άλλο αρχικλέφτη. Η ντετέκτιβ της Europol Isabel Lahiri καλείται να ερευνήσει την κλοπή και συνειδητοποιεί ότι έδωσε στον Rusty την ιδέα πώς να λύσει μια επιπλοκή της ληστείας με μια περιγραφή μιας παρόμοιας διάρρηξης νωρίτερα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Εκπλήσσοντας την ομάδα στα καταλύματά τους, τους προειδοποιεί ότι δεν μπορούν να νικήσουν τη Νυχτερινή Αλεπού ή τον μέντορά του, τον μυστηριώδη αρχικλέφτη γνωστό ως "LeMarc”. Ο Ντάνι και η συμμορία του ανακαλύπτουν ότι η αλεπού της νύχτας είναι ο Φρανσουά Τουλούρ, ένας πλούσιος Γάλλος βαρόνος και κύριος κλέφτης που έχει μια βίλα στη λίμνη Κόμο. Ο Ντάνι πηγαίνει στη βίλα και κλέβει τους πίνακες του Τουλούρ. Αντιμετωπίζει τον Τουλούρ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι είχε αποκαλύψει την ταυτότητά τους στον Μπένεντικτ (σπάζοντας τον κώδικα σιωπής μεταξύ των κλεφτών) και προσέλαβε τον Ματσούι να ενημερώσει το πλήρωμα για το πιστοποιητικό αποθεμάτων προκειμένου να κανονίσει τη συνάντηση με τον Ντάνι. Ο Τουλούρ είναι αναστατωμένος που ο ΛεΜαρκ πρότεινε ότι ο Ντάνι μπορεί να είναι καλύτερος κλέφτης από αυτόν και προκαλεί τον Ντάνι να κλέψει το αυγό της αυτοκρατορικής στέψης του Φαμπερζέ. Αν ο Ντάνι και το πλήρωμά του κερδίσουν, ο Τουλούρ θα ξεπληρώσει το χρέος στον Μπένεντικτ.


Ocean's Twelve 2004

Και η διασκέδαση συνεχίζεται. Ακόμα καλύτερη με περισσότερα έξυπνα κόλπα. Εδώ έχουμε και την Catherine Zeta-Jones και τον Vincent Cassel. Και το κέφι στα ύψη. Πολύ καλή περιπέτεια.
Και στο καπάκι τα Ocean's Thirteen (2007).

20 Top Movies


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ocean%27s_Twelve

Ocean's Collection
Ocean's Twelve 2004 Ocean's Twelve 2004 Ocean's Twelve 2004