Murder in the First 1995 Film

Tips:

Το Murder in the First είναι μια αμερικανική νομική δραματική ταινία του 1995, σε σκηνοθεσία Marc Rocco, σε σενάριο Dan Gordon και με πρωταγωνιστές τους Christian Slater, Kevin Bacon, Gary Oldman, Embeth Davidtz, Brad Dourif, William H. Macy, R. Lee Ermey, Stephen Tobolowsky, Mia Kirshner, Stefan Gierasch και Kyra Sedgwick.
Καμία σχέση με το Murder in the First (2014-2016 series).

Story:

Αφηγείται την εναλλακτική ιστορία ενός μικροεγκληματία που ονομάζεται Henri Young, ο οποίος στέλνεται στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα του Αλκατράζ και αργότερα δικάζεται για φόνο σε πρώτο βαθμό, καθώς ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί αφηγείται τη ζωή του Henri.
Ως 17χρονος ορφανός, ο Henri Young πήγε σε ένα παντοπωλείο όπου του αρνήθηκαν να εργαστεί. Αυτό τον οδηγεί να κλέψει 5,00 $ από έτο παντοπωλείο για να ταΐσει τον εαυτό του και τη μικρή του αδερφή Rosetta, που και οι δύο είναι άποροι. Συνελήφθη από τον καταστηματάρχη και την αστυνομία, ενώ η Ροζέτα στέλνεται σε ορφανοτροφείο. Επειδή σε αυτό το παντοπωλείο στεγαζόταν και ένα ταχυδρομείο των ΗΠΑ, το έγκλημά του αναβαθμίζεται σε ομοσπονδιακό αδίκημα. Ο Young δεν ξαναβλέπει τη Rosetta και καταδικάζεται στη φυλακή Leavenworth στο Κάνσας.
Χρόνια αργότερα, ο Henri μεταφέρθηκε στο Αλκατράζ. Καταπιέζεται από τον συνεργάτη φύλακα των φυλακών Μίλτον Γκλεν. Ο Henri συμμετέχει σε μια απόπειρα απόδρασης με άλλους δύο κρατούμενους Rufus McCain και Arthur Barker.Το σχέδιο απόδρασης αποτυγχάνει λόγω της προδοσίας του Μακέιν. Ο Barker σκοτώνεται από τους φρουρούς και ο Glenn τιμωρεί τον Young βάζοντάς τον να τον στείλουν στο "the hole", που βρίσκεται στα μπουντρούμια του Alcatraz καθώς αυτός και ο Warden James Humson κάνουν μια συνέντευξη Τύπου που αποδεικνύει ότι το Alcatraz είναι αναπόδραστο. Ο Glenn έκανε τον Henri να βασανιστεί, τον χτύπησαν στην πλάτη με ένα ρόπαλο, τον πέταξαν από τις σκάλες, χρησιμοποίησε ακόμη και ένα ίσιο ξυράφι στον αστράγαλό του, χτυπώντας το πρόσωπό του με ένα blackjack και τον άφησαν γυμνό στην τρύπα κάποια στιγμή. Εκτός από 30 λεπτά την ημέρα των Χριστουγέννων του 1940, μένει εκεί μέσα για τρία χρόνια. Η απομόνωση κάνει τον Young να χάσει τα λογικά του.


Murder in the First 1995 Film

Αυτή η ταινία περιγράφηκε στην αφίσα της ταινίας ως «η υπόθεση που κατέστρεψε το Αλκατράζ». Κλασική σκηνοθεσία, αρκετά καλή πλοκή και αδικία. Καλές ερμηνείες από τους Christian Slater, Kevin Bacon και ο μεγάλος Gary Oldman. Μια καλή ιστορία για το πως η ζωή ενός νέου μπορεί να καταστραφεί, στην χώρα που “όλα μπορούν να συμβούν”, κυρίως τα κακά πράγματα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_in_the_First_(film)
Murder in the First 1995 Film Murder in the First 1995 Film