Men in Black: International 2019 Film

Tips:

Το Men in Black: International (στυλ MIB: International) είναι μια αμερικανική κωμωδία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2019 σε σκηνοθεσία F. Gary Gray και γράφτηκε από τη συγγραφική ομάδα των Art Marcum και Matt Holloway. Είναι η τέταρτη ταινία της σειράς ταινιών Men in Black, που λειτουργεί ως αυτόνομη συνέχεια που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τις προηγούμενες ταινίες, αλλά είναι η πρώτη ταινία της σειράς που δεν έχει τον Will Smith ή τον Tommy Lee Jones ως τον κύριο χαρακτήρες. Πρωταγωνιστούν οι Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Kumail Nanjiani, Rebecca Ferguson, Rafe Spall, Laurent και Larry Bourgeois (Les Twins), Liam Neeson και Emma Thompson.

Story:

Το 1996 στο Μπρούκλιν, η Μόλι Ράιτ βλέπει τους γονείς της να νευραλίζονται από πράκτορες των Ανδρών με τα Μαύρα, ενώ εκείνη βοηθά έναν εξωγήινο να δραπετεύσει, προτού νευρικοποιηθεί η ίδια χωρίς αποτέλεσμα. Είκοσι τρία χρόνια αργότερα, απορρίφθηκε από τις κυβερνητικές υπηρεσίες λόγω των «παραληρημάτων» της σχετικά με την εξωγήινη ζωή, η Μόλι εντοπίζει μια προσγείωση εξωγήινων και ακολουθεί πράκτορες της MIB στα κεντρικά γραφεία τους στη Νέα Υόρκη. Πιασμένη να μπαίνει στο πρακτορείο, η Μόλι κάνει εντύπωση στον πράκτορα Ο αφού αποκάλυψε ότι είχε παρακάμψει τη νευραλίωση, υποστηρίζοντας ότι η εμμονική αναζήτησή της την κάνει «τέλεια» για τη δουλειά και δεν έχει ζωή εκτός της αναζήτησής της για το πρακτορείο. Της απονέμεται το καθεστώς δόκιμου πράκτορα ως «Agent M» και τοποθετείται στο υποκατάστημα του οργανισμού στο Λονδίνο. Μαζί ερευνούν τις δραστηριότητες του αλλοδαπού δίδυμου Twins που αλλάζει σχήμα και αναζητά ένα επικίνδυνο τεχνούργημα, μόνο για να ανακαλύψει ότι υπάρχει μια πιο επικίνδυνη απειλή: ένας τυφλοπόντικας. στο πρακτορείο. Ο πράκτορας O από το Men In Black 3 επιστρέφει και ο Frank the Pug εμφανίζεται σε ένα καμέο μετά την εμφάνιση στις δύο πρώτες ταινίες.


Men in Black: International 2019 Film

Η 4η της σειράς με νέους ηθοποιούς, που ξεχώρισα τη πολύ καλή Rebecca Ferguson. Σταθερή η βασική ιδέα του κόμικ, με νέο σενάριο και πολλά εφέ, που στο σύνολο κάνουν μια μέτρια περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Men_in_Black:_International

Men in Black Collection
Men in Black: International 2019 Film Men in Black: International 2019 Film