Men in Black 3 2012 Film

Tips:

Το Men in Black 3 (με στυλ MIB³) είναι μια αμερικανική κωμωδία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2012 βασισμένη στη σειρά Marvel Comics με παρόμοιο όνομα. Είναι η συνέχεια των Men in Black (1997) και Men in Black II (2002) και τρίτη δόση στο franchise Men in Black. Σε σκηνοθεσία Barry Sonnenfeld και σενάριο Etan Cohen. Εκτελεστικός παραγωγός ο Steven Spielberg. Πρωταγωνιστούν οι Tommy Lee Jones, Will Smith, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg, Emma Thompson, Mike Colter, Nicole Scherzinger, Michael Chernus, David Rasche, Keone Young, Bill Hader, Lenny Venito, David Pittu, Lanny Flaherty, με τους Justin Bieber, Lady Gaga, Yao Ming, Will Arnett, Rick Baker, Chloe Sonnenfeld και Tim Burton σε καμέο εμφάνιση.

Story:

Στην ταινία, ο James Darrell Edwards III / Agent J (Smith) καλείται να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να αποτρέψει τη δολοφονία του συντρόφου του Kevin Brown / Agent K (Jones), το αποτέλεσμα του οποίου απειλεί την ασφάλεια της Γης. Το 2012, ο διαβόητος εξωγήινος εγκληματίας Boris the Animal ο τελευταίος Μπογλοδίτης, δραπετεύει από μια φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Σελήνη την LunarMax, για να εκδικηθεί τον K για τη σύλληψή του το 1969, μπορεί να χρησιμοποιήσει μυστική τεχνολογία ταξιδιού στο χρόνο για να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να αναιρέσει τα γεγονότα της ήττας του, με αποτέλεσμα μια νέα χρονοδιάγραμμα όπου ο Κ σκοτώνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μπόρις και η Γη είναι πλέον ευάλωτη σε εισβολή από το είδος του. Πίσω στα κεντρικά γραφεία της MiB, ο J ανακαλύπτει ότι ο Κ ήταν υπεύθυνος όχι μόνο για τη σύλληψη του Boris, αλλά και για την ανάπτυξη του "ArcNet", μιας ασπίδας που εμπόδισε τους Βογλοδίτες να κατακτήσουν τη Γη, οδηγώντας στην εξαφάνισή τους. Με τον J να είναι ο μόνος που θυμάται την αρχική ιστορία, πρέπει να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να ενώσει τις δυνάμεις του με τον νεότερο Κ και να διασφαλίσει ότι τα γεγονότα θα εξελιχθούν όπως θα έπρεπε.


Men in Black 3 2012 Film

Εδώ έχουμε μια πραγματική περιπέτεια, με καλό σενάριο γεμάτο δράση και καλή πλοκή με σασπένς. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο MIB από τα 3.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Men_in_Black_3

Men in Black Collection

Men in Black 3 2012 Film photo album


Men in Black 3 2012 Film Men in Black 3 2012 Film
Men in Black 3 2012 Film Men in Black 3 2012 Film