Men in Black II 2002 Film

Tips:

Το Men in Black II (στυλ MIIB) είναι μια αμερικανική κωμωδία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2002 βασισμένη στη σειρά Comics της Marvel με παρόμοιο όνομα, σε σκηνοθεσία Barry Sonnenfeld, από σενάριο των Robert Gordon και Barry Fanaro. Εκτελεστικός παραγωγός ο Steven Spielberg. Πρωταγωνιστούν οι Tommy Lee Jones, Will Smith, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Rosario Dawson, Tony Shalhoub, Rip Torn, Patrick Warburton, Jack Kehler, David Cross, Colombe Jacobsen, Michael Jackson (as Agent M) και Peter Spellos.
Παρουσίασε επίσης την τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Michael Jackson πριν από το θάνατό του τον Ιούνιο του 2009.

Story:

Το Men in Black II είναι η δεύτερη ταινία της σειράς, που διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά την πρώτη. Για τον πράκτορα J, είναι άλλη μια μέρα στο γραφείο, παρακολουθώντας, αδειοδοτώντας και αστυνομεύωντας όλη τη δραστηριότητα των εξωγήινων στη Γη. Ο πράκτορας Κ αποσύρθηκε από τη MiB μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, σβήστηκαν οι αναμνήσεις του από αυτά και επέστρεψε στην προηγούμενη ζωή του. Μια μέρα, ο J λαμβάνει μια αναφορά για μια μη εξουσιοδοτημένη προσγείωση ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους κοντά στη Νέα Υόρκη. Είναι ένας παλιός εχθρός του MiB, ενός Kylothian που ονομάζεται Serleena, ο οποίος ψάχνει για ένα ισχυρό τεχνούργημα που ονομάζεται The Light of Zartha. Ο J ερευνά και συνειδητοποιεί ότι απαιτεί γνώση γεγονότων που μόνο ο Κ κατέχει. Αφού άλλοι στρατολογημένοι πράκτορες MiB αποτυγχάνουν να ανταποκριθούν στα πρότυπα του J ως συνεργάτης, αποφασίζει να φέρει πίσω τον K και να επαναφέρει τη μνήμη του ως πράκτορα MiB για να προσπαθήσει να σταματήσει τη Serleena.


Men in Black II 2002 Film

Στο ίδιο μοτίβο με την πρώτη, αλλά με περισσότερη δράση και πιο γρήγορη πλοκή. Το Men in Black II εδραιώνει την σειρά και γίνεται μαστ. Το επόμενο θα βγει δέκα χρόνια μετά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Men_in_Black_II

Men in Black Collection

Men in Black II 2002 Film photo album


Men in Black II 2002 Film Men in Black II 2002 Film
Men in Black II 2002 Film Men in Black II 2002 Film