Men in Black 1997 Film

Tips:

Το Men in Black (στυλ MIB: Men in Black) είναι μια αμερικανική κωμωδία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 1997 σε σενάριο Ed Solomon και σκηνοθεσία Barry Sonnenfeld. Εκτελεστικός παραγωγός ο Steven Spielberg. Πρωταγωνιστούν οι Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio, Rip Torn, Tony Shalhoub, Siobhan Fallon Hogan, Mike Nussbaum, Jon Gries, Sergio Calderón, John Alexander, Patrick Breen, Becky Ann Baker, Carel Struycken, Fredric Lehne, Kent Faulcon, Richard Hamilton, David Cross, Sean Whalen, Verne Troyer και Harsh Nayyar.

Story:

Το Men in Black είναι η πρώτη ταινία της σειράς. Η ταινία ακολουθεί τα κατορθώματα του πράκτορα J και του πράκτορα Κ, μελών μιας άκρως απόρρητης οργάνωσης που ιδρύθηκε για να παρακολουθεί και να αστυνομεύει τη δραστηριότητα εξωγήινων στη Γη. Αφού ο Πράκτορας Κ επιλέγει τον Τζέιμς Ντ. Έντουαρντς από το NYPD και τον στρατολογεί για το MiB, οι δύο Άντρες με τα Μαύρα βρίσκονται στη μέση της θανατηφόρας πλοκής ενός διαγαλαξιακού τρομοκράτη που έχει φτάσει στη Γη για να κλέψει μια πηγή ενέργειας αφάνταστης δύναμης . Προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση των κόσμων, το MiB πρέπει να εντοπίσει τον τρομοκράτη και να αποτρέψει την καταστροφή της Γης. Είναι απλώς άλλη μια τυπική μέρα για τους Άντρες με τα Μαύρα.


Men in Black 1997 Film

Ειδικό χιούμορ που “παίζει” πολύ με κάθε είδους ρατσισμό. Πολλές σκηνές κόμικ και με το χεράκι του Steven Spielberg θυμίζει αρκετές ταινίες. Μια γρήγορη κωμωδία δράσης, επιστημονικής φαντασίας που απλά περίμενα την επόμενη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Men_in_Black_(1997_film)

Men in Black Collection
Men in Black 1997 Film