X-Men: The Last Stand 2006 Film

Tips:

Το X-Men: The Last Stand (X3: The Last Stand ή X-Men 3) είναι μια ταινία υπερήρωων του 2006 που βασίζεται στα κόμικς X-Men που εκδόθηκαν από την Marvel Entertainment Group. Είναι η συνέχεια του X2, καθώς και η τρίτη δόση της σειράς ταινιών X-Men, και σκηνοθέτησε ο Brett Ratner. Πρωταγωνιστουν οι Hugh Jackman, Halle Berry, Ian McKellen, Famke Janssen, Anna Paquin, Kelsey Grammer, James Marsden, Rebecca Romijn, Shawn Ashmore, Aaron Stanford, Vinnie Jones, Patrick Stewart, Elliot Page, Maggie Grace, Daniel Cudmore, Ben Foster.

Story:

Το 1986, ο Charles Xavier και ο Erik Lehnsherr συναντούν τη νεαρή Jean Gray στο σπίτι των γονιών της για να την προσκαλέσουν να πάει στο σχολείο τους, το X-Mansion. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1996, ο βιομήχανος Warren Worthington II ανακαλύπτει ότι ο γιος του είναι μεταλλαγμένος καθώς ο τελευταίος προσπαθεί να του κόψει τα φτερά. Στο παρόν, η Worthington Labs ανακοινώνει έναν εμβολιασμό, για να καταστείλει το γονίδιο Χ που δίνει στους μεταλλαγμένους τις ικανότητές τους και προσφέρει τη «θεραπεία» σε όποιον μεταλλαγμένο το θέλει. Η θεραπεία ενδιαφέρει ορισμένους μεταλλαγμένους όπως η Rogue, που δεν μπορούν να αγγίξουν κανέναν χωρίς να τον βλάψουν, ενώ άλλοι είναι επιφυλακτικοί με αυτό. Ο Magneto επανιδρύει την Αδελφότητα των Μεταλλαγμένων, με όσους αντιτίθενται στη θεραπεία, προειδοποιώντας ότι θα εξοντώσει τη μεταλλαγμένη φυλή. Με τη βοήθεια των Pyro, Callisto και πολλών άλλων μεταλλαγμένων, ο Magneto επιτίθεται σε μια κινητή φυλακή και ελευθερώνει την Mystique, τον Multiple Man και τον Juggernaut. Η Mystique προστατεύει το Magneto από ένα βέλος θεραπείας και χάνει τις μεταλλαγμένες της ικανότητες. Ο Magneto την εγκαταλείπει. Ο Scott Summers, ακόμα στενοχωρημένος για την απώλεια της Jean Grey, πάει στην τοποθεσία ανάπαυσής της στη Λίμνη Αλκαλίων. Η Jean εμφανίζεται στον Scott ​​αλλά, καθώς οι δυο τους φιλιούνται, η Jean τον σκοτώνει. Ο Xavier στέλνει τον Logan και την Storm να ερευνήσουν. Όταν φτάνουν, βρίσκουν μόνο τηλεκινητικά αιωρούμενους βράχους, τα γυαλιά του Scott και μια αναίσθητη Jean.
Στο X-Mansion, ο Xavier εξηγεί ότι όταν η Jean θυσίασε τον εαυτό της για να τους σώσει, απελευθέρωσε επίσης τον "Phoenix", μια σκοτεινή εναλλακτική προσωπικότητα με θεϊκή καταστροφική δυνατότητα που ο Xavier είχε καταστείλει τηλεπαθητικά. Ο Logan αηδιάζει όταν μαθαίνει για αυτήν την ψυχική παραβίαση του μυαλού της Jean, αλλά, μόλις ξυπνήσει, ανακαλύπτει ότι σκότωσε τον Scott ​​και δεν είναι η Jean Grey που ήξερε κάποτε. Η Phoenix εμφανίζεται, βγάζει νοκ-άουτ τον Logan και δραπετεύει στο παιδικό της σπίτι. Μαθαίνοντας για την ανάσταση της Jean, ο Magneto και η Brotherhood φτάνουν στο σπίτι της, την ίδια στιγμή με τους X-Men. Ο Magneto και ο Xavier μπαίνουν μέσα, και αμφότεροι αγωνίζονται για την πίστη της Jean μέχρι να ξαναεμφανιστεί η Phoenix. Καταστρέφει το σπίτι και διαλύει τον Xavier και μετά φεύγει με τον Magneto. Ανακρίνοντας μια αποδυναμωμένη Mystique, το FBI ανακαλύπτει τη βάση του Magneto στο δάσος και κάνει επιδρομή. Ωστόσο, οι υπογραφές ανθρώπινης θερμότητας που εντοπίστηκαν στο στρατόπεδο είναι το Multiple Man και τα αντίγραφά του. Ο Magneto και η Brotherhood επιτίθενται στο Alcatraz με σκοπό να σκοτώσουν έναν νεαρό μεταλλαγμένο που ονομάζεται Jimmy, του οποίου το γονιδίωμα χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της θεραπείας. Κατακλύζουν τα στρατιωτικά στρατεύματα μέχρι να φτάσουν οι υπόλοιποι X-Men για να τους αντιμετωπίσουν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Kitty Pryde σώζει τον Jimmy από τον Juggernaut. Ο Logan αποσπά την προσοχή του Magneto για να του κάνει την ένεση του Hank McCoy, ακυρώνοντας τις δυνάμεις του. Η Phoenix ξυπνά και αρχίζει να καταστρέφει οποιονδήποτε βρίσκεται εντός του εύρους των δυνάμεών της. Ο Logan συνειδητοποιεί ότι μόνο αυτός μπορεί να σταματήσει την Phoenix λόγω του θεραπευτικού παράγοντα και του σκελετού του αδαμαντίου. Όταν ο Logan την πλησιάζει, η Jean αποκτά στιγμιαία τον έλεγχο και τον παρακαλεί να τη σκοτώσει. Ο Logan μαχαιρώνει θανάσιμα τη Jean, σκοτώνοντας την Phoenix, αλλά θρηνεί τον θάνατό της.
Λίγο αργότερα, επιτέλους αποκτώνται δικαιώματα μεταλλαγμένων και το σχολείο του Xavier εξακολουθεί να λειτουργεί με διευθύντρια τη Storm. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών διορίζει τον McCoy πρεσβευτή στα Ηνωμένα Έθνη. Η Rogue, έχοντας πάρει τη θεραπεία, αναζωπυρώνει τη σχέση της με τον Bobby Drake. Εν τω μεταξύ, ο Magneto κάθεται σε μια σκακιέρα στο Σαν Φρανσίσκο, φαινομενικά άνθρωπος και αδύναμος. Καθώς ο Magneto κάνει χειρονομίες προς ένα μεταλλικό κομμάτι σκακιού, αυτό ταλαντεύεται ελαφρά. Σε άλλη σκηνή, η Moira MacTaggert που ελέγχει μια ασθενή σε κώμα ξαφνιάζεται όταν τη χαιρετάει με τη φωνή του Xavier.


X-Men: The Last Stand 2006 Film

Στις πολλές αλλεργίες που έχω, θα προσθέσω και αυτή των μεταλλαγμένων. Σίγουρα θα κερδίσω το διαγωνισμό χασμουρητών.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men:_The_Last_Stand

Marvel Collection

X-Men: The Last Stand 2006 Film photo album


X-Men: The Last Stand 2006 Film X-Men: The Last Stand 2006 Film X-Men: The Last Stand 2006 Film X-Men: The Last Stand 2006 Film X-Men: The Last Stand 2006 Film
X-Men: The Last Stand 2006 Film X-Men: The Last Stand 2006 Film