X-Men: Days of Future Past 2014 Film

Tips:

Το X-Men: Days of Future Past είναι μια υπερηρωική ταινία του 2014 σε σκηνοθεσία και συμπαραγωγή από τον Bryan Singer και σενάριο του Simon Kinberg από μια ιστορία που δημιούργησε με την Jane Goldman και τον Matthew Vaughn. Η ταινία βασίζεται στην ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics, τους X-Men, την πέμπτη της σειράς ταινιών X-Men, μια συνέχεια των X-Men: The Last Stand (2006) και X-Men: First Class (2011) , μια συνέχεια του The Wolverine (2013). Πρωταγωνιστουν οι Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Anna Paquin, Elliot Page, Peter Dinklage, Ian McKellen, Patrick Stewart, Peter Dinklage, Shawn Ashmore, Omar Sy, Evan Peters, Josh Helman, Daniel Cudmore, Bingbing Fan, Adan Canto, Booboo Stewart, Andreas Apergis.

Story:

Σε ένα δυστοπικό 2023, τα ρομπότ Sentinels κυνηγούν και σκοτώνουν μεταλλαγμένους και ανθρώπους, που είτε έχουν τη γενετική δυνατότητα να έχουν μεταλλαγμένους απογόνους, είτε προσπαθούν να τους προστατεύσουν. Στη Μόσχα, επιτίθενται σε επιζώντες των X-Men: Kitty Pryde, Colossus, Blink, Warpath, Bishop, Iceman και Sunspot. Οι μεταλλαγμένοι θυσιάζονται για να αγοράσουν την Kitty αρκετό χρόνο για να στείλουν τη συνείδηση ​​του Bishop λίγες μέρες στο παρελθόν για να προειδοποιήσουν τους άλλους για την επερχόμενη επίθεση και να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Έχοντας αποτρέψει την επίθεση, η ομάδα αποσύρεται σε έναν απομακρυσμένο κινεζικό ναό και ενώνονται με τους Storm, Wolverine, Charles Xavier και Magneto. Ο Xavier εξηγεί ότι οι Sentinels σχεδιάστηκαν αρχικά από τον Bolivar Trask, έναν σχεδιαστή όπλων τον οποίο δολοφόνησε ο Raven Darkhölme το 1973. Σε απάντηση, η κυβέρνηση συνέλαβε την Raven και πειραματίστηκε πάνω της, χρησιμοποιώντας το DNA της, για να δημιουργήσει Sentinels ικανούς να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε μεταλλαγμένη δύναμη. Ο Xavier σχεδιάζει να γυρίσει το χρόνο πίσω στο 1973 και να αποτρέψει τη δολοφονία του Trask με την ελπίδα να αλλάξει το μέλλον. Ωστόσο, όταν έμαθε ότι το ταξίδι στο χρόνο τόσο μακριά θα σκότωνε τον Charles, ο Wolverine προσφέρεται εθελοντικά, καθώς οι αναγεννητικές του ικανότητες θα του επέτρεπαν να επιβιώσει. Ξυπνώντας το 1973, ο Wolverine πηγαίνει στο X-Mansion, μαθαίνοντας από τον Hank McCoy ότι το σχολείο ήταν κλειστό εδώ και χρόνια λόγω του πολέμου του Βιετνάμ και ο Erik Lehnsherr φυλακίστηκε για τη δολοφονία του JFK. Ένας νεαρός, κατεστραμμένος από αλκοολισμό Xavier, χρησιμοποιεί συχνά έναν ορό που του επιτρέπει να περπατά, αλλά με τίμημα τις τηλεπαθητικές του ικανότητες. Ελπίζοντας να επανενωθεί με την Raven, ο Xavier συμφωνεί να βοηθήσει τον Wolverine. Επιστρατεύουν τον Quicksilver, έναν μεταλλαγμένο με υπεράνθρωπες ταχύτητες, διώχνουν τον Lehnsherr από το Πεντάγωνο. Η Raven ανακαλύπτει ότι ο Trask πειραματιζόταν σε μεταλλαγμένους και σχεδιάζει να τον δολοφονήσει στις Ειρηνευτικές Συμφωνίες του Παρισιού, αλλά ο Xavier, ο McCoy και ο Logan απέτρεψαν την προσπάθειά της. Ο Lehnsherr προσπαθεί να σκοτώσει την Raven, πιστεύοντας ότι αυτό θα άλλαζε το μέλλον. Ο McCoy τον πολεμά, επιτρέποντας στην Raven να δραπετεύσει αλλά εκθέτοντας δημόσια τους τρεις ως μεταλλαγμένους. Ο Trask το εκμεταλλεύεται αυτό και πείθει τον Πρόεδρο Nixon να εγκρίνει το πρόγραμμα Sentinel.
Ο Lehnsherr ανακτά το κράνος του και παίρνει κρυφά τον έλεγχο των πρωτότυπων Sentinel του Trask, εμποτίζοντάς τους. Επιστρέφοντας στο X-Mansion, ο Xavier εγκαταλείπει τον ορό και διαβάζοντας το μυαλό του Logan, μπορεί να επικοινωνήσει με τον μελλοντικό του εαυτό, ο οποίος τον εμπνέει να προστατεύσει τη σχέση μεταξύ μεταλλαγμένων και ανθρώπων. Αφού ο Xavier χρησιμοποιεί τον υπολογιστή παρακολούθησης μεταλλαγμένων Cerebro για να βρει την Raven, αυτός, ο McCoy και ο Logan ταξιδεύουν στην Ουάσιγκτον για να την εμποδίσουν να δολοφονήσει τον Trask. Σε μια τελετή όπου ο Nixon αποκαλύπτει τους Sentinels, οι τρεις αναζητούν την Raven. Εμφανίζεται ο Lehnsherr, ενεργοποιεί τους Sentinel και φράσσει τον Λευκό Οίκο με το Stadium RFK. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Lehnsherr ανασηκώνει τον Logan με μια ράβδο και τον ρίχνει στον ποταμό Potomac. Ο Nixon, ο Trask και μια μεταμφιεσμένη Raven υποχωρούν στο Καταφύγιο του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, ο Lehnsherr σκίζει το καταφύγιο, για να σκοτώσει όλους όσους βρίσκονταν μέσα.
Το 2023, οι X-Men κάνουν την τελευταία τους στάση καθώς μια επίθεση Sentinels επιτίθεται στον ναό. Πολλοί μεταλλαγμένοι χάνονται ενώ προσπαθούν να αγοράσουν περισσότερο χρόνο. Το 1973, η Raven αποκαλύπτεται και υποτάσσει τον Lehnsherr με ένα πλαστικό όπλο, σώζοντας τον Nixon. Προσπαθεί να σκοτώσει τον Trask, αλλά ο Xavier την πείθει τηλεπαθητικά να τον γλιτώσει, οδηγώντας το κοινό να συνειδητοποιήσει ότι ένας μεταλλαγμένος έσωσε τον πρόεδρο. Ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα Sentinel παροπλίζεται, αλλάζοντας το χρονοδιάγραμμα και διαγράφοντας το σκοτεινό μέλλον του 2023 από την ιστορία. Οι μεταλλαγμένοι στο παρελθόν αναχωρούν χωριστά. Ο Trask συλλαμβάνεται αργότερα επειδή πούλησε στρατιωτικά μυστικά σε ξένες κυβερνήσεις. Ο Wolverine ξυπνά ξανά το 2023 στο X-Mansion για να διαπιστώσει ότι το σχολείο του Xavier ακμάζει και ότι οι X-Men είναι όλοι ζωντανοί, συμπεριλαμβανομένων των Rogue, Jean Grey και Scott Summers. Ο Logan ζητά από τον Xavier πληροφορίες για τη σύγχρονη ιστορία από το 1973 έως σήμερα. Μόλις συνειδητοποίησε ότι το Wolverine από το αρχικό χρονοδιάγραμμα επέστρεψε, ο Charles συναινεί. Πίσω στο 1973, ο Logan σώζεται από την Raven, έχοντας μεταμφιεστεί σε Ταγματάρχη William Stryker. Σε μια σκηνή μετά, που διαδραματίζεται στην αρχαία Αίγυπτο, ένα πλήθος ψάλλει στον En Sabah Nur, ο οποίος ανυψώνει τηλεκινητικά βράχους για να χτίσει πυραμίδες όπως παρατηρούν οι Four Horsemen από μακριά.


X-Men: Days of Future Past 2014 Film

Μια περιπέτεια επιβίωσης για τους μεταλλαγμένους, με αλλαγές της ιστορίας και ταξίδια στο χρόνο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men:_Days_of_Future_Past

Ελληνική χροιά: Andreas Apergis

Marvel Collection

X-Men: Days of Future Past 2014 Film photo album


X-Men: Days of Future Past 2014 Film X-Men: Days of Future Past 2014 Film X-Men: Days of Future Past 2014 Film X-Men: Days of Future Past 2014 Film
X-Men: Days of Future Past 2014 Film X-Men: Days of Future Past 2014 Film X-Men: Days of Future Past 2014 Film X-Men: Days of Future Past 2014 Film