X-Men: First Class 2011 Film

Tips:

Το X-Men: First Class είναι μια ταινία υπερήρωων του 2011 που βασίζεται στους χαρακτήρες των X-Men στα κόμικς της Marvel. Είναι η τέταρτη κύρια δόση της σειράς ταινιών X-Men και η πέμπτη συνολικά. Η σκηνοθεσία έγινε από τον Matthew Vaughn και την παραγωγή του Bryan Singer. Πρωταγωνιστουν οι James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Oliver Platt, Kevin Bacon, Laurence Belcher, Bill Milner, Beth Goddard, Morgan Lily, Álex González, Jason Flemyng, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult, Caleb Landry, Edi Gathegi, Corey Johnson, Lucas Till, Demetri Goritsas, Glenn Morshower, Don Creech, Matt Craven, James Remar, Ludger Pistor, Wilfried Hochholdinger, Greg Kolpakchi, Marios.

Story:

Το 1944, στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, ο ναζιστής αξιωματικός Klaus Schmidt βλέπει έναν νεαρό Erik Lehnsherr να λυγίζει μια μεταλλική πύλη με το μυαλό του, όταν χωρίζεται από τους γονείς του. Ο Schmidt φέρνει τον Erik στο γραφείο του και του λέει να μετακινήσει ένα νόμισμα στο γραφείο του. Ο Schmidt σκοτώνει τη μητέρα του και η μαγνητική δύναμη του Erik εκδηλώνεται, καταστρέφοντας το δωμάτιο. Ξεχωριστά, σε μια έπαυλη στην κομητεία Γουέστσεστερ της Νέας Υόρκης, ο νεαρός τηλεπαθής Charles Xavier συναντά την Raven, του οποίου η φυσική μορφή είναι τα γαλαζοπράσινα λέπια και ένας μετατροπέας σχήματος, και την προσκαλεί να ζήσει μαζί του. Το 1962, ο Erik παρακολουθεί τον Schmidt, ενώ ο Xavier κερδίζει το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στο Λας Βέγκας, η αξιωματικός της CIA Moira MacTaggert ακολουθεί τον συνταγματάρχη του αμερικανικού στρατού Hendry στο Hellfire Club, όπου βλέπει τον Schmidt (τώρα ονομάζεται Sebastian Shaw) με τη μεταλλαγμένη τηλεπαθή Emma Frost, την παραγωγό κυκλώνα Riptide και τον τηλεμεταφορέα Azazel. Απειλούμενος από τον Shaw και τηλεμεταφερόμενος στο Joint War Room, ο Hendry υποστηρίζει την ανάπτυξη πυρηνικών πυραύλων στην Τουρκία. Ο Shaw, ένας μεταλλαγμένος που απορροφά ενέργεια, του οποίου οι δυνάμεις τον έχουν κρατήσει νέο, σκοτώνει αργότερα τον Hendry. Η Moira, ζητώντας τη συμβουλή του Xavier σχετικά με τη μετάλλαξη, τον πηγαίνει μαζί με τον Raven στη CIA, όπου πείθουν τον διευθυντή McCone ότι υπάρχουν μεταλλαγμένοι και ο Shaw αποτελεί απειλή. Ένας άλλος αξιωματικός της CIA, προσκαλεί τους μεταλλαγμένους στη μυστική εγκατάσταση «Division X». Η Moira και ο Xavier βρίσκουν τον Shaw, καθώς ο Erik του επιτίθεται και ο Xavier τον σώζει από πνιγμό, πριν δραπετεύσει. Ο Xavier φέρνει τον Erik στο Division X, όπου συναντούν τον Hank McCoy, έναν μεταλλαγμένο επιστήμονα με βιονικά πόδια. Ο Xavier χρησιμοποιεί τη συσκευή εντοπισμού μεταλλαγμένων του McCoy, Cerebro, για να αναζητήσει και να στρατολογήσει άλλους μεταλλαγμένους και στρατολογούν την στρίπερ Angel Salvadore, τον Armando Muñoz, τον κρατούμενο του στρατού Alex Summers και τον ντριφτέρ Sean Cassidy.
Ο Xavier, ο Erik και η Moira ηγούνται μιας αποστολής της CIA στη Σοβιετική Ένωση για να συλλάβουν τον Frost και να ανακαλύψουν ότι ο Shaw σκοπεύει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Azazel, ο Riptide και ο Shaw επιτίθενται στο Division X, σκοτώνοντας τους πάντες εκτός από τους μεταλλαγμένους, τους οποίους ο Shaw προσκαλεί να τον ακολουθήσουν. Η Salvadore δέχεται, αλλά όταν ο Alex και ο Muñoz αντεπιτίθενται, ο Shaw σκοτώνει τον Muñoz. Στη Μόσχα, ο Shaw αναγκάζει τον στρατηγό να βάλει την ΕΣΣΔ να εγκαταστήσει πυραύλους στην Κούβα. Φορώντας ένα κράνος που εμποδίζει την τηλεπάθεια, ο Shaw ακολουθεί τον σοβιετικό στόλο με ένα υποβρύχιο, για να διασφαλίσει ότι οι πύραυλοι θα σπάσουν τον αποκλεισμό των ΗΠΑ. Στο μεταξύ, ο Xavier παίρνει τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους πίσω στην έπαυλή του, όπου επικεντρώνονται στην αξιοποίηση των ικανοτήτων τους. Ο McCoy πιστεύει ότι το DNA της Raven μπορεί να προσφέρει μια «θεραπεία» για την εμφάνισή τους και καταφέρνει να ετοιμάσει μια θεραπεία, αλλά η Raven, αφού πείθεται από τον Erik, αποφασίζει ότι δεν θέλει να κρύψει την ταυτότητά της και αρνείται τη θεραπεία. Ο McCoy χρησιμοποιεί τη θεραπεία στον εαυτό του, αλλά αποτυγχάνει, δίνοντάς του μπλε γούνα και όψη λεονίνης. Με τον McCoy να πιλοτάρει, οι μεταλλαγμένοι και η Moira παίρνουν ένα τζετ στη γραμμή αποκλεισμού, όπου ο Xavier χρησιμοποιεί την τηλεπάθειά του για να επηρεάσει έναν Σοβιετικό ναύτη για να καταστρέψει το πλοίο που μεταφέρει τους πυραύλους και ο Erik χρησιμοποιεί τη μαγνητική του δύναμη για να σηκώσει το υποβρύχιο του Shaw από το νερό, αποθέτοντάς το στη στεριά. Κατά τη διάρκεια της μάχης που ακολούθησε, ο Erik αρπάζει το κράνος του Shaw, επιτρέποντας στον Xavier να τον ακινητοποιήσει. Ενώ ο Shaw είναι αβοήθητος, ο Erik αποκαλύπτει ότι συμμερίζεται την αποκλειστική άποψη του Shaw για τους μεταλλαγμένους, αλλά επιθυμεί να εκδικηθεί τη μητέρα του, και σπρώχνει το ναζιστικό νόμισμα που κουβαλούσε από την παιδική του ηλικία μέσω του εγκεφάλου του Shaw, σκοτώνοντάς τον. Μη μπορώντας να διακινδυνεύσει να απελευθερώσει τον Shaw, ο Xavier παρακαλεί τον Erik να σταματήσει αλλά αναγκάζεται να βιώσει το θάνατο του Shaw.
Φοβούμενοι τους μεταλλαγμένους, και οι δύο στόλοι πυροβολούν τους μεταλλαγμένους, τους οποίους αναχαιτίζει ο Erik. Καθώς ο Erik γυρίζει το οπλοστάσιο πίσω προς τον στόλο, η Moira προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά αυτός εκτρέπει τις σφαίρες, μία από τις οποίες χτυπά τον Xavier στη σπονδυλική στήλη όταν παρεμβαίνει μεταξύ των δύο. Ο Erik ορμάει να βοηθήσει τον Xavier. Χωρίζοντας με τον Xavier για τις διαφορετικές απόψεις τους για τη σχέση μεταξύ μεταλλαγμένων και ανθρώπων, ο Erik φεύγει με τον Salvadore, τον Azazel, τον Riptide και την Raven. Ο Xavier χρησιμοποιεί πλέον αναπηρικό καροτσάκι και οι μεταλλαγμένοι του επιστρέφουν στην έπαυλη, όπου σκοπεύει να ανοίξει σχολείο. Η Moira υπόσχεται στον Xavier να μην αποκαλύψει ποτέ την τοποθεσία του και ο Xavier το φροντίζει σκουπίζοντας τις αναμνήσεις της. Εν τω μεταξύ, ο Erik, που τώρα ονομάζεται Magneto, και τα άλλα μέλη του Hellfire Club απελευθερώνουν τη Frost από τη φυλακή της.


X-Men: First Class 2011 Film

Σενάριο με πολλές εναλλαγές στις συμμαχίες. Ακόμα μια περιπέτεια, με πολλούς υπερήρωες και αρκετή δράση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men:_First_Class

Marvel Collection

X-Men: First Class 2011 Film photo album


X-Men: First Class 2011 Film X-Men: First Class 2011 Film X-Men: First Class 2011 Film X-Men: First Class 2011 Film
X-Men: First Class 2011 Film X-Men: First Class 2011 Film X-Men: First Class 2011 Film X-Men: First Class 2011 Film