Venom: Let There Be Carnage 2021 Film

Tips:

Το Venom: Let There Be Carnage είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2021 με τον χαρακτήρα Venom της Marvel Comics. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Andy Serkis σε σενάριο της Kelly Marcel. Παραγωγή της Columbia Pictures σε συνεργασία με τη Marvel και διανομή της Sony Pictures Releasing, είναι η δεύτερη ταινία στο Spider-Man Universe της Sony και η συνέχεια του Venom (2018). Πρωταγωνιστουν οι Tom Hardy, Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Woody Harrelson, Peggy Lu, Sian Webber, Michelle Greenidge, Rob Bowen, Laurence Spellman, Little Simz, Jack Bandeira, Olumide Olorunfem, Scroobius Pip, Amrou Al-Kadhi, Beau Sargent, Brian Copeland, Stewart Alexander, Sean Delaney, Ed Kear, Emma Lau.

Story:

Το 1996, ένας νεαρός Cletus Kasady παρακολουθεί αβοήθητος την ώρα που η ερωμένη του Frances Barrison, μεταφέρεται από το Σπίτι για Ανεπιθύμητα Παιδιά του Σεντ Έστες στο Ινστιτούτο Ravencroft. Στο δρόμο, η Frances χρησιμοποιεί τις ηχητικές της δυνάμεις για να επιτεθεί στον νεαρό αστυνομικό Patrick Mulligan, ο οποίος την πυροβολεί στο μάτι. Χωρίς να το ξέρει ο Mulligan, ο οποίος πιστεύει ότι τη σκότωσε, η Frances οδηγείται τελικά στο Ravencroft, όπου οι ικανότητές της είναι περιορισμένες. Σήμερα, ο Mulligan είναι πλέον ντετέκτιβ και ζητά από τον δημοσιογράφο Eddie Brock, να μιλήσει με τον κατά συρροή δολοφόνο Cletus στην κρατική φυλακή του Σαν Κουέντιν, καθώς αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον Eddie. Μετά την επίσκεψη, η εξωγήινη συμβίωση του Eddie, ο Venom, συμπεραίνει πού έχει κρύψει ο Cletus τα σώματα των θυμάτων του. Η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Anne Weying επικοινωνεί με τον Eddie, η οποία του λέει ότι είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον γιατρό Dan Lewis, προς δυσαρέσκεια του Venom. Ο Cletus, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος για τα εγκλήματά του και καταδικάστηκε σε θάνατο με θανατηφόρα ένεση, προσκαλεί τον Eddie να παραστεί στην εκτέλεσή του. Ο Eddie μιλάει με τον Cletus, δαγκώνει το χέρι του και καταπίνει ένα μικρό μέρος του συμβιώτου. Πίσω στο σπίτι, ο Venom έχει μια διαμάχη με τον Eddie σχετικά με το ότι θέλει περισσότερη ελευθερία για να πιάσει τους εγκληματίες και ο συμβιωτής αποφασίζει να αφήσει το σώμα του και να φύγει μόνος του.
Καθώς ξεκινά η εκτέλεση του Cletus, εμφανίζεται ένα κόκκινο συμβίωμα και εμποδίζει την ένεση. Με το όνομα Carnage, ο Cletus επαναστατεί στη φυλακή, απελευθερώνοντας κρατούμενους και σκοτώνοντας φρουρούς. Ο Carnage συμφωνεί να βοηθήσει τον Cletus να απομακρύνει τη Frances από το Ravencroft, με αντάλλαγμα τη βοήθεια του Cletus για την εξάλειψη του Eddie και του Venom. Ο Mulligan επισκέπτεται τον Eddie στο σπίτι και τον προειδοποιεί για την κατάσταση. Στο Ravencroft, ο Cletus ελευθερώνει τη Frances και ταξιδεύουν στο Σεντ Έστες για να το κάψουν. Ο Mulligan υποψιάζεται τον Eddie και τον συλλαμβάνει, ο οποίος επικοινωνεί με την Anne ως δικηγόρο του και αποκαλύπτει ότι ο Venom έχει χωρίσει μαζί του. Καθώς ο Venom διασχίζει το Σαν Φρανσίσκο πηδώντας από σώμα σε σώμα, η Anne τον βρίσκει δεμένο με την κυρία Chen και τον πείθει να συγχωρήσει τον Eddie. Ο Venom ξανασμίγει με τον Eddie αφού πρώτα δένεται με την Anne για να μπει στο αστυνομικό τμήμα. Ο Cletus παίρνει όμηρο τον Mulligan και η Frances αιχμαλωτίζει την Anne, πηγαίνοντάς τους και τους δύο στον Καθεδρικό Ναό Grace, όπου ο Cletus και η Frances σχεδιάζουν να παντρευτούν. Ο Eddie και ο Venom φτάνουν για να πολεμήσουν τον Carnage, ενώ η Frances φαινομενικά σκοτώνει τον Mulligan κρεμώντας τον με μια αλυσίδα. Ο Venom εξουδετερώνεται από τον Carnage αλλά προκαλεί τη Frances να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να χωρίσει τον Carnage και τον Cletus. Ο Venom καταβροχθίζει τον Carnage και σκοτώνει τον Cletus, ενώ ο καθεδρικός ναός που καταρρέει συντρίβει τη Frances. Ο Mulligan αποκαλύπτεται ότι είναι ζωντανός και τα μάτια του λάμπουν μπλε. Ο Eddie και ο Venom, τώρα φυγάδες, αποφασίζουν να κάνουν διακοπές ενώ σκέφτονται τα επόμενα βήματά τους.


Venom: Let There Be Carnage 2021 Film

Πολύ πιο κόμικ αλλά με λιγότερη δράση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Venom:_Let_There_Be_Carnage

Marvel Collection

Venom: Let There Be Carnage 2021 Film photo album


Venom: Let There Be Carnage 2021 Film Venom: Let There Be Carnage 2021 Film Venom: Let There Be Carnage 2021 Film Venom: Let There Be Carnage 2021 Film
Venom: Let There Be Carnage 2021 Film Venom: Let There Be Carnage 2021 Film Venom: Let There Be Carnage 2021 Film