The Wolverine 2013 Film

Tips:

Το Wolverine είναι μια υπερηρωική ταινία του 2013 με τον χαρακτήρα Wolverine της Marvel Comics. Είναι η έκτη δόση της σειράς ταινιών X-Men, η δεύτερη δόση της τριλογίας των ταινιών Wolverine μετά το X-Men Origins: Wolverine (2009) και ένα spin-off/sequel του X-Men: The Last Stand (2006). Σκηνοθετήθηκε από τον James Mangold, από ένα σενάριο που γράφτηκε από τους Scott Frank και Mark Bomback, βασισμένο στην σειρά Wolverine του 1982 των Chris Claremont και Frank Miller. Πρωταγωνιστουν οι Hugh Jackman, Hiroyuki Sanada, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Famke Janssen, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Brian Tee, Hal Yamanouchi, Ken Yamamura, Shinji Ikefuji, Qyoko Kudo, Conrad Coleby, Allan Poppleton, Briden Starr, Tess Haubrich, Patrick Stewart.

Story:

Τον Αύγουστο του 1945, ο Logan κρατείται σε ιαπωνικό στρατόπεδο αιχμαλώτων κοντά στο Ναγκασάκι. Κατά τη διάρκεια του ατομικού βομβαρδισμού της πόλης, ο Logan σώζει έναν αξιωματικό που ονομάζεται Ichirō Yashida προστατεύοντάς τον από την έκρηξη. Σήμερα, ο Logan ζει ως ερημίτης στο Γιούκον, βασανισμένος από τις παραισθήσεις της Jean Grey, την οποία αναγκάστηκε να σκοτώσει για να σώσει τον κόσμο. Ο Ichirō, ο οποίος πεθαίνει από καρκίνο, θέλει ο Logan να συνοδεύσει την Yukio στην Ιαπωνία, ώστε να μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος της ζωής του. Στο Τόκιο, ο Logan συναντά τον γιο του Ichirō, Shingen και την εγγονή του Mariko. Εκεί, ο Ichirō προσφέρεται να μεταφέρει τις θεραπευτικές ικανότητες του Logan στο σώμα του, σώζοντας έτσι τη ζωή του Ichirō και ανακουφίζοντας τον Logan από την σχεδόν αθανασία του, την οποία βλέπει ως κατάρα. Πιστεύοντας ότι ενεργεί προς το συμφέρον του φίλου του, ο Logan αρνείται και ετοιμάζεται να φύγει την επόμενη μέρα. Εκείνο το βράδυ, ο γιατρός του Ichirō, Dr. Green, δηλητηριάζει τον Logan ενώ κοιμάται, αλλά ο Logan το απορρίπτει ως όνειρο. Το επόμενο πρωί, η Yukio ενημερώνει τον Logan ότι ο Ichirō πέθανε. Στην κηδεία, οι Yakuza επιχειρούν να απαγάγουν τη Mariko, αλλά δραπετεύουν μαζί στην αστική πλευρά του Τόκιο. Ο Logan πυροβολείται και οι πληγές του δεν επουλώνονται όσο γρήγορα θα έπρεπε. Αφού πολέμησαν περισσότερους Yakuza σε ένα τρένο, ο Logan και η Mariko κρύβονται σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. Εν τω μεταξύ, ο σωματοφύλακας του Ichirō, Harada, συναντά τον Dr. Green, ο οποίος, αφού του επιδεικνύει τις μεταλλαγμένες δυνάμεις της, απαιτεί να βρει τον Logan και τη Mariko. Ο Logan και η Mariko ταξιδεύουν στο σπίτι του Ichirō στο Ναγκασάκι, και οι δυο τους σιγά σιγά ερωτεύονται. Πριν φτάσει η Yukio, η Mariko αιχμαλωτίζεται από τους Yakuza. Αφού ανακρίνουν έναν από τους απαγωγείς, ο Logan και η Yukio αντιμετωπίζουν τον αρραβωνιαστικό της Mariko, διεφθαρμένο υπουργό Δικαιοσύνης Noburo Mori, ο οποίος ομολογεί ότι συνωμότησε με τον Shingen για να απαγάγουν από την Yakuza τη Mariko, επειδή ο Ichirō άφησε τον έλεγχο της εταιρείας στην Mariko και όχι στον Shingen.
Η Mariko επιτίθεται στον Shingen στο κτήμα του Ichirō, όταν οι νίντζα ​​με επικεφαλής τον Harada τη διώχνουν. Ο Logan και η Yukio φτάνουν αργότερα και χρησιμοποιώντας το μηχάνημα ακτίνων Χ του Ichirō, ανακαλύπτουν ένα ρομποτικό παράσιτο συνδεδεμένο στην καρδιά του Logan, καταστέλλοντας την θεραπευτική του ικανότητα. Ο Logan ανοίγει τον εαυτό του και βγάζει τη συσκευή. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο Shingen επιτίθεται, αλλά η Yukio τον κρατάει ώστε ο Logan να συνέλθει και να τον σκοτώσει. Ο Logan ακολουθεί τα ίχνη της Mariko στο χωριό γέννησης του Ichirō, όπου οι νίντζα ​​του Harada τον αιχμαλωτίζουν. Ο Logan τοποθετείται σε ένα μηχάνημα από τον Dr. Green, ο οποίος αποκαλύπτει τα σχέδιά της να εξάγει τον θεραπευτικό παράγοντα του και του παρουσιάζει τον Silver Samurai, μια ηλεκτρομηχανική στολή ιαπωνικής πανοπλίας με ενεργοποιημένα κατάνα από αδαμάντιο. Η Mariko δραπετεύει από τη Harada και καταφέρνει να απελευθερώσει τον Logan από τη μηχανή. Ο Harada σκοτώνεται από τον Silver Samurai ενώ βοηθά τον Logan να δραπετεύσει. Εν τω μεταξύ, η Yukio φτάνει και σκοτώνει τον Dr. Green. Καθώς ο Logan παλεύει με τον Silver Samurai, του κόβει τα αδαμαντιακά νύχια του και αρχίζει να εξάγει τις θεραπευτικές του ικανότητες, αποκαλύπτοντας ότι είναι ο Ichirō είχε προσποιηθεί τον θάνατό του. Ο Ichirō ανακτά τα νιάτα του, αλλά ο Mariko επεμβαίνει και μαχαιρώνει τον Ichirō με τα κομμένα νύχια του Logan. Ο Logan αναγεννά τα οστικά του νύχια και σκοτώνει τον Ichirō. Ο Logan καταρρέει και έχει μια τελευταία παραίσθηση της Jean, στην οποία αποφασίζει να την αφήσει επιτέλους να φύγει. Η Mariko γίνεται Διευθύνων Σύμβουλος της Yashida Industries και αποχαιρετά τον Logan καθώς ετοιμάζεται να φύγει από την Ιαπωνία. Η Yukio ορκίζεται να μείνει στο πλευρό του Logan ως σωματοφύλακάς του και αναχωρούν σε μέρη άγνωστα. Σε μια σκηνή μετά, ο Logan επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες, δύο χρόνια αργότερα και τον πλησιάζουν στο αεροδρόμιο ο Charles Xavier και ο Erik Lehnsherr, οι οποίοι τον προειδοποιούν για ένα όπλο που δημιουργούν οι άνθρωποι που θα έφερνε το τέλος στη μεταλλαγμένη φυλή.


The Wolverine 2013 Film

Μια καλή Wolverine περιπέτεια, μέχρι την επόμενη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wolverine_(film)

Marvel Collection

The Wolverine 2013 Film photo album


The Wolverine 2013 Film The Wolverine 2013 Film The Wolverine 2013 Film The Wolverine 2013 Film The Wolverine 2013 Film
The Wolverine 2013 Film The Wolverine 2013 Film The Wolverine 2013 Film