The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film

Tips:

Το The Punisher: War Zone είναι μια ταινία δράσης θρίλερ του 2008 βασισμένη στον χαρακτήρα της Marvel Comics, The Punisher, σε σκηνοθεσία της Lexi Alexander. Η ταινία είναι μια επανεκκίνηση του ήρωα Punisher, αντί για μια συνέχεια του The Punisher του 2004. Πρωταγωνιστούν οι Ray Stevenson, Dominic West, Julie Benz, Colin Salmon, Doug Hutchison, Dash Mihok, Wayne Knight, Romano Orzari, Stephanie Janusauskas, Larry Day, Ron Lea, T. J. Storm, Bjanka Murgel, Mark Camacho, Keram Malicki-Sánchez, Carlos Gonzalez-Vio, David Vadim, Aubert Pallascio.

Story:

Η ταινί ακολουθεί τον πόλεμο που διεξήγαγε ο πρώην πεζοναύτης της Force Recon, Frank Castle (Ray Stevenson) για το έγκλημα και τη διαφθορά, ιδιαίτερα για το αφεντικό της μαφίας, γνωστό ως Billy "Jigsaw" Russotti (Dominic West). Το Castle διεισδύει στο κρησφύγετο του Russoti και μετά από μια σύντομη συμπλοκή, ο Russoti ρίχνεται σε μια μηχανή σύνθλιψης γυαλιού που τον αφήνει φρικτά παραμορφωμένο. Ο Russoti αργότερα αναφέρεται στον εαυτό του ως "Jigsaw" επειδή τα ράμματα στο πρόσωπό του μοιάζουν με κομμάτια παζλ. Ο Castle, ο οποίος έχει πάρει τη θέση του Nicky Donatelli, ανακαλύπτει ότι ο Donatelli ήταν στην πραγματικότητα ένας μυστικός πράκτορας του FBI. Ο πράκτορας Paul Budiansky, ο σύντροφος του αποθανόντος πράκτορα, εντάσσεται στην "Punisher Task Force" του NYPD και με τη Soap για να βοηθήσει τον Castle να φέρει τον Jigsaw στη δικαιοσύνη. Εν τω μεταξύ, ο Jigsaw ελευθερώνει τον διαταραγμένο και κανιβαλιστή αδερφό του, "Loony Bin Jim". Ο Jigsaw, ο Loony Bin Jim και οι δύο κολλητοί τους, Ink και Pittsy, εισβάλλουν στο σπίτι της οικογένειας Donatelli και κρατούν όμηρο την οικογένεια. Ο Punisher εντοπίζει τον Maginty, γνωστό συνεργάτη του Jigsaw, εκτελώντας τον αφού εξάγει τις πληροφορίες πριν τον συλλάβουν ο Budiansky και ο Soap. Ο Punisher, σκοτώνει τόσο τον Ink όσο και τον Pittsy πριν οδηγήσει την Angela και την Grace Donatelli μακριά. Στη συνέχεια, ο Budiansky συλλαμβάνει τον Jigsaw και τον Loony Bin Jim μετά από μια σύντομη συμπλοκή.
Ο Jigsaw και ο αδελφός του διαπραγματεύονται με το FBI για την απελευθέρωσή τους, εγκαταλείποντας τον Cristu Bulat, ο οποίος διακινούσε ένα βιολογικό όπλο που προοριζόταν για Άραβες τρομοκράτες στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Στα αδέρφια χορηγείται ασυλία, συν τα 12 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωνε ο Bulat για να χρησιμοποιήσει το λιμάνι του Jigsaw και ένα αρχείο στο Micro. Παίρνουν όμηρο τον Micro, σκοτώνοντας τη μητέρα του στη διαδικασία. Παίρνουν για άλλη μια φορά όμηρους τους Donatellis, αφού τραυμάτισαν βαριά τον συνεργάτη του Micro, Carlos, τον οποίο ο Castle είχε αφήσει για να τους προστατεύσει. Ο Castle φτάνει αργότερα στο κρησφύγετο και σκοτώνει τον Carlos. Ο Jigsaw εγκαθίσταται στο ξενοδοχείο Bradstreet, συγκεντρώνοντας έναν μικρό στρατό από γκάνγκστερ που επιθυμούν εκδίκηση εναντίον του Punisher. Ο Castle μπαίνει από ένα παράθυρο του δεύτερου ορόφου, και μάχεται με όλους τους μισθωμένους εκδικητές του Jigsaw. Στη συνέχεια, ο Castle μονομαχεί με τον Loony Bin Jim. Συνειδητοποιώντας ότι πιθανότατα δεν θα επιζήσει από τον καυγά, ο Jim τρέπεται σε φυγή. Ο Castle κυνηγάει και αντιμετωπίζει τόσο αυτόν όσο και τον Jigsaw, που κρατούν τον Micro και την Grace. Ο Jigsaw δίνει στον Castle μια επιλογή: εάν ο Frank πυροβολήσει τον Micro, ο Jigsaw θα αφήσει τους άλλους να φύγουν ελεύθεροι. Ο Micro προσφέρει γενναία τη ζωή του για να σώσει το κορίτσι, αλλά ο Castle επιλέγει να πυροβολήσει τον Loony Bin Jim. Ως αποτέλεσμα, ο Jigsaw σκοτώνει τον Micro. Έξαλλος, ο Castle επιτίθεται στον Jigsaw, δίνοντάς μάχη σώμα με σώμα, πριν τον κολλήσει με μια μεταλλική ράβδο και ρίχνοντάς τον στη φωτιά.
Έξω, η Angela συγχωρεί τον Castle, ο οποίος αποχαιρετά τον Budiansky και την οικογένεια Donatelli. Καθώς ο Castle και ο Soap φεύγουν μαζί, ο Soap προσπαθεί να πείσει τον Castle να εγκαταλείψει την ιδιότητα του Punisher αφού «σκότωσε κάθε εγκληματία στην πόλη». Ο Soap αλλάζει γνώμη όταν τον κρατάει ένας δολοφόνος κλέφτης, ο οποίος γίνεται γρήγορα άλλο ένα θύμα του Punisher.


The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film

Προσπάθησαν να την κάνουν εντελώς σπλάτερ, αλλά μάλλον το αποτέλεσμα ήταν μια ωμή, μισό-σπλάτερ ταινία δίχως ίχνος περιπέτειας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Punisher:_War_Zone

Marvel Collection

The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film photo album


The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film
The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film The Punisher: War Zone Marvel 2008 Film