The New Mutants 2020 Film

Tips:

Το New Mutants είναι μια αμερικανική ταινία τρόμου με υπερήρωες του 2020 βασισμένη στην ομώνυμη ομάδα της Marvel Comics. Είναι μια spin-off ταινία της σειράς ταινιών X-Men και η δέκατη τρίτη και τελευταία δόση συνολικά πριν η σειρά μετακομίσει στα Marvel Studios. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Josh Boone από ένα σενάριο που έγραψε με τον Knate Lee. Πρωταγωνιστουν οι Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt, Henry Zaga, Adam Beach, Thomas Kee, Colbi Gannett, Happy Anderson, Dustin Ceithamer, Marilyn Manson.

Story:

Η Danielle "Dani" Moonstar, μια νεαρή ιθαγενής Αμερικανίδα Cheyenne, είναι κρυμμένη σε ένα δέντρο από τον πατέρα της καθώς όλα καταστρέφονται από έναν ανεμοστρόβιλο, αφήνοντάς την τη μόνη επιζήσασα. Αφού πέφτει αναίσθητη, η Dani ξυπνά σε ένα άδειο νοσοκομείο που διευθύνει η Dr Cecilia Reyes, η οποία παρηγορεί τη Dani, εξηγώντας ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος αλλά, μάλλον, έχει μοναδικό μεταλλαγμένο DNA, και τη συμβουλεύει να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να μάθει πώς να το ελέγχει. Η Dani συστήνεται σε τέσσερις άλλους έφηβους, τον Samuel "Sam" Guthrie, την Illyana Rasputin, τον Roberto "Bobby" da Costa και την Rahne Sinclair. Η Reyes τους έφερε στο νοσοκομείο, αφού ο καθένας από αυτούς είτε βίωσε, είτε προκάλεσε κατά λάθος μια φρικτή τραγωδία. Ο Sam κατέρρευσε ένα ανθρακωρυχείο, σκοτώνοντάς τον πατέρα του και στους συναδέλφους του. Ο Roberto έκαψε κατά λάθος την κοπέλα του μέχρι θανάτου. Η Rahne δραπέτευσε από το καθολικό χωριό της, σκοτώνοντας τον ιερέα αφού την χαρακτήρισε μάγισσα και η Illyana από παιδική ηλικία, υποδουλώθηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Όλοι έχουν επίσης υπεράνθρωπες ικανότητες λόγω μεταλλάξεων στο DNA τους. Ο Roberto μπορεί να χειριστεί την ηλιακή ενέργεια, ο Sam μπορεί να πετάξει με ταχύτητα τζετ, η Illyana έχει υπερδιάστατες δυνάμεις μαγείας και η Rahne μπορεί να μετατραπεί σε λύκο ή υβρίδιο λύκου-ανθρώπου μαζί με βελτιωμένες αισθήσεις. Η ίδια η Reyes είναι επίσης μεταλλαγμένη και μπορεί να χειριστεί τα πεδία δύναμης «πλάσμα-ενέργεια». Την πρώτη μέρα, η Illyana υπονοεί ότι δεν την σταματά τίποτα και η Dani προσπαθεί να δραπετεύσει, αλλά αναχαιτίζεται από ένα πεδίο δύναμης που δημιουργήθηκε από την Reyes που περιβάλλει ολόκληρο τον χώρο του νοσοκομείου. Η Illyana σχεδιάζει να αυτοκτονήσει από τον πύργο του ρολογιού της εκκλησίας, αλλά την εμποδίζει η Rahne. Οι δυο τους αρχίζουν να δημιουργούν μια ρομαντική σχέση, αλλά η Illyana ανταγωνίζεται την Dani, η οποία ανακαλύπτει ότι έχει μια μαριονέτα ενός μωβ δράκου που ονομάζεται Lockheed. Συλλογικά, οι πέντε έφηβοι πιστεύουν ότι εκπαιδεύονται για να ενταχθούν στους X-Men, εξ ου και η αυστηρή επίβλεψη. Η Reyes τους προειδοποιεί ότι θεωρούνται επικίνδυνοι και δεν πρέπει να φύγουν μέχρι να κατακτήσουν τις υπεράνθρωπες ικανότητές τους. Σύντομα, η ομάδα αρχίζει να έχει τρομακτικά αληθινά οράματα για τις τραγωδίες του παρελθόντος, ένα από τα οποία έχει ως αποτέλεσμα, η Rahne να σημαδεύεται στο λαιμό από τον ίδιο Ιερέα τον οποίο είχε σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια αυτού, η Dani υποβάλλεται σε νευρωνικό τεστ, ανακαλύπτοντας άθελά της, τις αληθινές προθέσεις της Reyes. Τόσο η Illyana όσο και η Reyes συμπεραίνουν ότι τα οράματα είναι το αποτέλεσμα των δυνάμεων της Dani. Η Reyes συμβουλεύεται τους εργοδότες της, την Essex Corporation, οι οποίοι της δίνουν εντολή να συλλέξει το DNA της Dani και στη συνέχεια να την σκοτώσει.
Καθώς η Reyes την δένει σε ένα γκαράζ, ο πανικός της Dani κάνει τις δυνάμεις της να χαλάσουν. Η Illyana και ο Sam δέχονται επίθεση από τερατώδη ανθρωποειδή πλάσματα που ονομάζονται "Smiling Men”, ενώ ο Roberto, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν από τους Smiling Men, προσπαθεί μάταια να σπάσει το εξωτερικό φράγμα του νοσοκομείου. Η Rahne, φτάνει με τη μορφή μισού λύκου και μαλώνει τη Reyes, αναγκάζοντάς την να τραπεί σε φυγή. Οι πέντε ανασυγκροτούνται στο γραφείο της Reyes και συνειδητοποιούν ότι τους εκπαίδευε να γίνουν δολοφόνοι για το Essex και ότι, για να ξεφύγουν πρέπει να σκοτώσουν την Reyes, για να στερήσουν από τα πεδία δύναμης την πηγή ενέργειας τους. Βρίσκουν και αντιμετωπίζουν τη Reyes, η οποία τους προειδοποιεί ότι η Dani είναι πολύ ισχυρή και θα τους καταστρέψει όλους λόγω της έλλειψης ελέγχου της δύναμής της. Η Reyes τους περιορίζει όλους με πεδία δύναμης και προσπαθεί να σκοτώσει ξανά τη Dani με ένα πεδίο δύναμης, το οποίο απελευθερώνει τη Δαιμονική Άρκτο. Η Reyes καταβροχθίζεται και η Dani έχει χάσει τις αισθήσεις τhw. Η Rahne προσπαθεί να φτάσει στο υποσυνείδητο της Dani και την παροτρύνει να ξυπνήσει, ενώ η Illyana χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να ταξιδέψει στο "ειδικό της μέρος" όπου ανακτά ένα λαμπερό σπαθί, πανοπλία και τον Lockheed, για να πολεμήσει τη Δαιμονική Άρκτο. Τελικά, ο Sam και ο Roberto συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και η Rahne, χωρίς αποτέλεσμα. Η Dani επισκέπτεται το πνεύμα του πατέρα της, που την ενθαρρύνει να αντιμετωπίσει τον φόβο της. ξυπνά και αντιμετωπίζει τη Δαιμονική Άρκτο, διαλύοντας την. Καθώς η μέρα ξημερώνει, η ομάδα φεύγει από την αφύλακτη πλέον εγκατάσταση για να βρει την πλησιέστερη πόλη.


The New Mutants 2020 Film

Νέοι χαρακτήρες για την Marvel και προσπάθεια για ανανέωση με περισσότερο ψυχολογικό υπόβαθρο. Πολύ φτωχή φαντασία, δίχως κάτι νέο και μέτριο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_New_Mutants_(film)

Marvel Collection

The New Mutants 2020 Film photo album


The New Mutants 2020 Film The New Mutants 2020 Film The New Mutants 2020 Film The New Mutants 2020 Film
The New Mutants 2020 Film The New Mutants 2020 Film The New Mutants 2020 Film