Morbius 2022 Film

Tips:

Το Morbius είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2022 βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, παραγωγής της Columbia Pictures σε συνεργασία με τη Marvel. Η διανομή έγινε από τη Sony Pictures Releasing, είναι η τρίτη ταινία στο Σύμπαν του Spider-Man της Sony (SSU). Σε σκηνοθεσία Daniel Espinosa και σενάριο της συγγραφικής ομάδας των Matt Sazama και Burk Sharpless. Πρωταγωνιστουν οι Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson, Corey Johnson, Michael Keaton, J. K. Simmons.

Story:

Σε ένα νοσοκομείο στην Ελλάδα, ο 10χρονος Michael Morbius υποδέχεται τον παρένθετο αδελφό του Lucien, τον οποίο μετονόμασε σε Milo, με τον οποίο έχουν την ίδια ασθένεια και επιθυμούν να είναι «φυσιολογικοί». Βλέποντας τις δυνατότητες του Michael, ο θετός τους πατέρας και διευθυντής νοσοκομείου Nicholas κανονίζει να πάει ο Michael στην ιατρική σχολή στη Νέα Υόρκη, ενώ εκείνος επικεντρώνεται στη φροντίδα του Milo. 25 χρόνια αργότερα, ο Michael αρνείται δημόσια το βραβείο Νόμπελ για το έργο του με τεχνητό αίμα. Η συνάδελφός του Martine Bancroft ανακαλύπτει ότι έχει αιχμαλωτίσει κρυφά δεκάδες νυχτερίδες βαμπίρ από την Κόστα Ρίκα με την ελπίδα να συνδυάσει τα γονίδιά τους με τα δικά του, για να θεραπεύσει την ασθένειά του. Ο Michael λαμβάνει χρηματοδότηση από τον Milo για τον εξοπλισμό του, ένα ιδιωτικό σκάφος στα διεθνή ύδατα. Ενώ η θεραπεία λειτουργεί, μεταμορφώνει τον Michael σε βρικόλακα που σκοτώνει και αποστραγγίζει το πλήρωμα από το αίμα τους. Μόλις υποχωρήσει η επιθυμία του για αίμα και ανακτήσει τις αισθήσεις του, ένας τρομοκρατημένος Michael διαγράφει όλα τα πλάνα CCTV του πειράματός του, πριν επικοινωνήσει με τις αρχές και πηδήξει στη θάλασσα. Ο Michael επιστρέφει στη Νέα Υόρκη και ανακαλύπτει ότι έχει πλέον υπεράνθρωπη δύναμη, ταχύτητα και ηχολογική επικοινωνία με τις νυχτερίδες βαμπίρ του, να τον αντιμετωπίζουν σαν έναν δικό τους. Για να ελέγξει την αιματηρή του επιθυμία, συντηρείται με το τεχνητό αίμα του, καθώς σταδιακά παύει να ικανοποιεί τις ανάγκες του. Οι πράκτορες του FBI Simon Stroud και Al Rodriguez ερευνούν τα θύματα του Michael και συμπεραίνουν τη συμμετοχή του. Ο Milo μαθαίνει ότι ο Michael θεραπεύεται αλλά γίνεται έξαλλος όταν δεν του δίνει την θεραπεία. Ο Michael βρίσκει μια νεκρή νοσοκόμα, στραγγισμένη από το αίμα της. Πιστεύοντας ότι ήταν υπεύθυνος ο Milo, προσπαθεί να δραπετεύσει πριν συλληφθεί από τον Stroud. Στη φυλακή, τον επισκέπτεται ο Milo και συνειδητοποιεί ότι του πήρε τη θεραπεία του και σκότωσε τη νοσοκόμα. Ο Michael δραπετεύει για να τον αντιμετωπίσει και ο αμετανόητος Milo, του παροτρύνει να αγκαλιάσει τις δυνάμεις του όπως έχει. Χωρίς να θέλει να βλάψει τον αδερφό του, ο Michael φεύγει.
Ο Michael συναντά τη Martine, αποκτά ένα νέο εργαστήριο και αναπτύσσει ένα αντίσωμα κατά του βαμπιρισμού για να σταματήσει τον Milo και σχεδιάζει να το χρησιμοποιήσει και στον εαυτό του. Ο Stroud και ο Rodriguez βρίσκουν πλάνα από μια από τις επιθέσεις του Milo και το δημοσιοποιούν στα μέσα ενημέρωσης. Ο Nicholas αναγνωρίζει τον Milo και τον παρακαλεί να σταματήσει. Θυμωμένος από την προτίμηση του Nicholas για τον Michael, ο Milo τον πληγώνει θανάσιμα. Ο Michael φτάνει πολύ αργά για να τον σώσει, ενώ ο Milo τραυματίζει επίσης θανάσιμα τη Martine. Η Martine πεθαίνει στην αγκαλιά του Michael, αναγκάζοντάς τον να πιει το αίμα της. Ο Michael καλεί μια στρατιά από νυχτερίδες για να συγκρατήσουν τον Milo, ο οποίος πεθαίνει και ο Michael πετάει μαζί με τις νυχτερίδες, θρηνώντας τα αγαπημένα του πρόσωπα και αγκαλιάζοντας την ταυτότητά του ως βαμπίρ. Εν αγνοία του, η Martine ανασταίνεται, έχοντας καταπιεί μια σταγόνα από το αίμα του Michael καθώς την έτρωγε. Σε μια σκηνή μετά, ο Adrian Toomes μεταφέρεται στο σύμπαν του Michael.


Morbius 2022 Film

Νεοτερισμοί και αναμασήματα από κόμικ ήρωες. Τίποτα διαφορετικό, μηδέν φαντασία και αδιάφορο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Morbius_(film)

Marvel Collection

Morbius 2022 Film photo album


Morbius 2022 Film Morbius 2022 Film Morbius 2022 Film Morbius 2022 Film
Morbius 2022 Film Morbius 2022 Film Morbius 2022 Film