Madame Web 2024 Film

Tips:

Το Madame Web είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2024 με τον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics. Παραγωγή της Columbia Pictures και της Di Bonaventura Pictures σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment και την TSG Entertainment, και διανέμεται από τη Sony Pictures Releasing, είναι η τέταρτη ταινία στο Σύμπαν του Spider-Man (SSU) της Sony. Σκηνοθετήθηκε από τον S. J. Clarkson από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με την Claire Parker και τη συγγραφική ομάδα των Matt Sazama και Burk Sharpless. Πρωταγωνιστουν οι Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O'Connor, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts, Adam Scott, Kerry Bishé, Zosia Mamet, José María Yazpik.

Story:

Το 1973 στις ζούγκλες του Περού, μια ερευνητική ομάδα με επικεφαλής την έγκυο Constance Webb ανακαλύπτει ένα αγνώστου ταυτότητας είδος αράχνης με σπάνιες θεραπευτικές ιδιότητες. Ο Ezekiel Sims, ο άντρας που προσέλαβαν για προστασία και ασφάλεια, διεκδικεί την αράχνη για τον εαυτό του, πυροβολώντας την Constance και την αφήσει νεκρή. Μια ιθαγενής φυλή προσπαθεί να σώσει την Constance βάζοντας την αράχνη να τη δαγκώσει, αλλά εκείνη πεθαίνει λίγο μετά τη γέννηση της Cassandra. Τριάντα χρόνια αργότερα, η Cassandra (Cassie), εργάζεται ως παραϊατρικός στη Νέα Υόρκη μαζί με τους συναδέλφους της Ben Parker και O'Neil. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης κλήσης, η Cassie πέφτει στο νερό και βιώνει ένα παραλίγο θάνατο. Ο Ben την αναζωογονεί, αλλά αρχίζει να βιώνει οράματα. Αρχικά, τα απορρίπτει ως déjà vu, αλλά αφού δεν κατάφερε να αποτρέψει τον θάνατο του O'Neil, η Cassie συνειδητοποιεί ότι μπορεί να δει το μέλλον. Ο Ezekiel, ο οποίος έχει περιορισμένη ικανότητα πρόγνωσης και βελτιωμένες σωματικές ικανότητες, συλλέγει πληροφορίες για τρία έφηβα κορίτσια: Julia Cornwall, Anya Corazon και Mattie Franklin. Τα οράματά του τον κάνουν να πιστεύει ότι είναι προορισμένα να τον σκοτώσουν. Η Cassie έλκεται επίσης από τα ίδια κορίτσια και επεμβαίνει για να σταματήσει τον Ezekiel να τους κάνει ενέδρα στο Grand Central Terminal. Κλέβει ένα ταξί και παίρνει τη Julia, την Anya και την Mattie έξω από την πόλη για να τις κρύψει σε ένα κοντινό δάσος. Η Cassie επιστρέφει στο διαμέρισμά της και βρίσκει τις σημειώσεις της Constance, που αποκαλύπτουν την ταυτότητα του Ezekiel και την πραγματική φύση των δυνάμεών του. Αγνοώντας τις οδηγίες της Cassie, τα κορίτσια πηγαίνουν σε ένα εστιατόριο όπου τα βρίσκει ο Ezekiel. Αφού καθυστερεί για λίγο τον Ezekiel, χτυπώντας τον με το αυτοκίνητο, η Cassie παίρνει τα κορίτσια πίσω στο Κουίνς και βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Ben.
Η Cassie πετάει στο Περού και βρίσκει τον αρχηγό της φυλής που έσωσε τη μητέρα της. Ο αρχηγός βάζει την Cassie σε ένα τελετουργικό που χωρίζει την ψυχή της από το σώμα της. Βιώνει ένα επίπεδο ανώτερης συνείδησης όπου όλα τα ζωντανά όντα συνδέονται και όπου μπορεί να δει κανείς κάθε πιθανό μέλλον. Μαθαίνει ότι η Constance αναζήτησε την αράχνη όχι για φήμη ή χρήματα, όπως πίστευε αρχικά, αλλά για να τη σώσει από την ίδια θανατηφόρα κληρονομική ασθένεια από την οποία έπασχε η Constance. Η έγκυος κουνιάδα του Ben, η Mary, ξεκινάει τον τοκετό νωρίτερα από το αναμενόμενο και την πηγαίνει στο νοσοκομείο, μαζί με τα κορίτσια, τα οποία φαίνονται στην κάμερα όταν βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Ο Ezekiel τους αναχαιτίζει ξανά, αλλά η Cassie σώζει τα κορίτσια με ένα ασθενοφόρο και αποσπά την προσοχή του Ezekiel, ώστε ο Ben και η Mary να δραπετεύσουν. Η ομάδα παρασύρει τον Ezekiel σε ένα εργοστάσιο πυροτεχνημάτων και στήνει παγίδες για να τον αποπροσανατολίσει, ενώ η Cassie καλεί ένα ιατρικό ελικόπτερο για να πετάξει στην τοποθεσία τους. Ο Ezekiel καταστρέφει το ελικόπτερο και χωρίζει τα κορίτσια. Η Cassie χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να οδηγήσει τα κορίτσια στην ασφάλεια. Κάνει την τελική παγίδα, η οποία μοιραία συντρίβει τον Ezekiel. Ένα αναμμένο πυροτέχνημα χτυπά την Cassie στο πρόσωπο, τυφλώνοντάς την και μεταφέρεται στο νοσοκομείο ακριβώς τη στιγμή που η Mary γεννάει τον γιο της. Η Cassie ξυπνά για να ανακαλύψει ότι τώρα είναι τυφλή και παραπληγική λόγω των τραυμάτων της. Ωστόσο, η διόρασή της, της δίνει τη δυνατότητα να δει πλήρως το μέλλον. Η Cassie διαβεβαιώνει τα κορίτσια ότι θα τα καθοδηγήσει στους μελλοντικούς τους ρόλους όταν έρθει η ώρα.


Madame Web 2024 Film

Κλασικό σενάριο Marvel, με υποτονική πλοκή και λίγη δράση. Μια χαλαρή περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Madame_Web_(film)

Marvel Collection

Madame Web 2024 Film photo album


Madame Web 2024 Film Madame Web 2024 Film Madame Web 2024 Film Madame Web 2024 Film
Madame Web 2024 Film