Logan 2017 Film

Tips:

Το Logan είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2017 με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman ως τον ομώνυμο χαρακτήρα. Είναι η δέκατη ταινία της σειράς ταινιών X-Men και η τρίτη και τελευταία δόση της τριλογίας του Wolverine, μετά τα X-Men Origins: Wolverine (2009) και The Wolverine (2013). Η ταινία, η οποία εμπνέεται από την ιστορία κόμικ "Old Man Logan" των Mark Millar και Steve McNiven. Πρωταγωνιστουν οι Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen, Elizabeth Rodriguez, Eriq La Salle, Elise Neal, Quincy Fouse, Al Coronel, Frank Gallegos, Reynaldo Gallegos, Anthony Escobar, Krzysztof Soszynski, Stephen Dunlevy, Daniel Bernhardt, Ryan Sturz.

Story:

Το 2029, κανένα μεταλλαγμένο δεν έχει γεννηθεί εδώ και 25 χρόνια και ένας ηλικιωμένος Logan υποφέρει καθώς η θεραπευτική του ικανότητα αποτυγχάνει. Δουλεύοντας ως οδηγός λιμουζίνας στο Ελ Πάσο του Τέξας, μαζί με τον ιχνηλάτη μεταλλαγμένων Caliban, φροντίζουν τον 97χρονο Charles Xavier, ιδρυτή των X-Men, σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο τήξης στο βόρειο Μεξικό. Ο Xavier πάσχει από άνοια που του προκαλεί καταστροφικές τηλεπαθητικές κρίσεις, ένας από τους οποίους τραυμάτισε 600 ανθρώπους και σκότωσε αρκετούς X-Men τον προηγούμενο χρόνο. Ο Logan δέχεται απρόθυμα να συνοδεύσει την Gabriela López, μια πρώην νοσοκόμα της εταιρείας βιοτεχνολογίας Alkali-Transigen και μια νεαρή κοπέλα που ονομάζεται Laura στο Έντεν, ένα υποτιθέμενο καταφύγιο κοντά στα αμερικανοκαναδικά σύνορα. Αφού βρίσκει τη Gabriela νεκρή, ο Logan έρχεται αντιμέτωπος με τον δολοφόνο της Donald Pierce ο οποίος είναι ο αρχηγός ασφαλείας των σάιμποργκ του Τρανσίγκεν. Ο Pierce ψάχνει για τη Laura, η οποία έχει μπει στη λιμουζίνα του Logan και έχει δυνάμεις παρόμοιες με τις δικές του. Αυτή, ο Logan και ο Xavier δραπετεύουν από τον Pierce και τους Reavers του, αλλά ο Caliban αιχμαλωτίζεται. Ο Pierce τον βασανίζει για να εντοπίσει τη Laura. Ο Xavier και ο Logan παρακολουθούν ένα βίντεο στο τηλέφωνο της Gabriela, αποκαλύπτοντας ότι ο Transigen δημιούργησε τη Laura και άλλα παιδιά από μεταλλαγμένο DNA, για να γίνουν όπλα. Τα παιδιά αποδείχτηκαν δύσκολο να τα ελέγξουν και επρόκειτο να εκτελεστούν, αλλά η Gabriela και άλλες νοσοκόμες βοήθησαν κάποιους να δραπετεύσουν. Ο Xavier αποκαλύπτει στον Logan ότι η Laura δημιουργήθηκε από το DNA του Logan. Στην Οκλαχόμα Σίτι, ο Logan ανακαλύπτει ότι η Eden εμφανίζεται στο κόμικ της Laura X-Men και της λέει ότι είναι φανταστικό. Οι Reavers φτάνουν, αλλά ο Xavier παθαίνει μια κρίση που αναστέλλει τους πάντες εκτός από τον Logan και τη Laura, που σκοτώνουν τους επιτιθέμενους και κάνουν ένεση στον Xavier με τα φάρμακά του. Καθώς φεύγουν, ο Δρ Zander Rice, ο επικεφαλής του Transigen, φτάνει για να βοηθήσει τον Pierce. Ο Logan, η Laura και ο Xavier βοηθούν τον αγρότη Will Munson και την οικογένειά του, μετά από ένα τροχαίο περιστατικό, αποδεχόμενοι μια προσφορά για δείπνο στο σπίτι τους, όπου ο Logan διώχνει τους αστυνομικούς από μια εταιρική φάρμα. Ο Rice απελευθερώνει το X-24, έναν ανόητο κλώνο του Logan στην ακμή του που δημιουργήθηκε ως το απόλυτο όπλο του Transigen. Ο X-24 δολοφονεί την οικογένεια του Will και τον Xavier πριν αιχμαλωτίσει τη Laura. Ο Caliban πυροδοτεί χειροβομβίδες, σκοτώνοντας τον εαυτό του και αρκετούς Reavers, αλλά μόνο τραυματίζοντας τον Pierce. Ο Logan ξεπερνά το X-24, αλλά ο Will τον καρφώνει με το φορτηγό του, πριν πεθάνει από τα τραύματά του. Ο Logan και η Laura δραπετεύουν με το σώμα του Xavier.
Μετά την ταφή του Xavier, ο Logan λιποθυμά. Η Laura τον πηγαίνει σε έναν γιατρό και τον πείθει να αποδείξει ότι η τοποθεσία στη Βόρεια Ντακότα δεν είναι η Eden. Εκεί, βρίσκουν τον Rictor και άλλα παιδιά Transigen να ετοιμάζονται να περάσουν στον Καναδά. Η Laura βρίσκει μια σφαίρα αδαμαντίου που ο Logan έχει κρατήσει από τότε που δραπέτευσε από την εγκατάσταση του Weapon X, την οποία κάποτε σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει για να αυτοκτονήσει. Ο Logan αποφασίζει να μην τους συνοδεύσει, προς απογοήτευση της Laura. Όταν οι Reavers κάνουν ενέδρα στα παιδιά, ο Logan παίρνει υπερβολική δόση ενός ορού που του έδωσε ο Rictor που ενισχύει προσωρινά τις θεραπευτικές του ικανότητες και τονώνει τη δύναμή του. Με τη βοήθεια της Laura, σφάζει τους περισσότερους από τους Reavers πριν εξαφανιστεί ο ορός. Καθώς ο Pierce κρατά τον Rictor, ο Rice λέει στον Logan, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του πριν από χρόνια στις εγκαταστάσεις του Weapon X, ότι δεν έχουν γεννηθεί νέοι μεταλλαγμένοι λόγω γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών που δημιουργήθηκαν από το Transigen και διανέμονται μέσω της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων. Ο Logan, έχοντας βρει ένα όπλο, πυροβολεί τον Rice και τραυματίζει τον Pierce. Ο X-24 πολεμά τον Logan καθώς τα παιδιά συνδυάζουν τις δυνάμεις τους για να σκοτώσουν τον Pierce και τους υπόλοιπους Reavers. Ο Rictor χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να ρίξει ένα φορτηγό στον X-24, αλλά απελευθερώνεται και καρφώνει τον Logan σε ένα μεγάλο κλαδί δέντρου, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Η Laura γεμίζει το περίστροφο του Logan με τη σφαίρα αδαμαντίου και πυροβολεί τον Χ-24 στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τον. Κοντά στον θάνατο, ο Logan λέει στη Laura να μην γίνει το όπλο που την έκαναν και με δάκρυα αυτή τον αναγνωρίζει ως πατέρα της, πεθαίνει ειρηνικά στην αγκαλιά της. Αυτή και τα παιδιά θάβουν τον Logan και πριν φύγουν, η Laura γέρνει τον σταυρό για να δημιουργήσει ένα Χ.


Logan 2017 Film

Το τέλος της ιστορίας του Wolverine-Logan, με σκοτεινό σενάριο και νουάρ πλοκή.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Logan_(film)

Marvel Collection

Logan 2017 Film photo album


Logan 2017 Film Logan 2017 Film Logan 2017 Film Logan 2017 Film Logan 2017 Film
Logan 2017 Film Logan 2017 Film