Hulk Marvel 2003 Film

Tips:

Το Hulk είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2003 βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, δημιουργημένη από τους Stan Lee και Jack Kirby. Παραγωγή της Universal Pictures σε συνεργασία με τις Marvel Enterprises, Valhalla Motion Pictures και Good Machine, και διανεμήθηκε από την Universal, σκηνοθέτησε ο Ang Lee και γράφτηκε από τους James Schamus, Michael France και John Turman. Πρωταγωνιστουν οι Eric Bana, Jennifer Connelly, Sam Elliott, Josh Lucas, Nick Nolte, Michael and David Kronenberg, Mike Erwin, Ang Lee, Cara Buono, Celia Weston, Kevin Rankin, Lou Ferrigno, Johnny Kastl, Daniel Dae Kim.

Story:

Ο David Banner είναι ερευνητής γενετικής για την κυβέρνηση, που προσπαθεί να βελτιώσει το ανθρώπινο DNA. Ο προϊστάμενός του, ο συνταγματάρχης Thaddeus "Thunderbolt" Ross, απαγορεύει τον ανθρώπινο πειραματισμό, έτσι ο David πειραματίζεται στον εαυτό του. Η σύζυγός του, Edith, φέρνει στον κόσμο τον γιο τους, Bruce Banner. Ο David συνειδητοποιεί ότι ο Bruce κληρονόμησε το μεταλλαγμένο DNA του και προσπαθεί να βρει μια θεραπεία. Ο Ross κλείνει την έρευνα, όταν ο David έχει μια κρίση ψυχωτικής οργής, Ο David εγκαθιστά τον αντιδραστήρα γάμμα της Desert Base για να εκραγεί ως εκδίκηση. Πιστεύοντας ότι είναι επικίνδυνος, ο David προσπαθεί να σκοτώσει τον Bruce, αλλά δολοφονεί κατά λάθος την Edith όταν μπαίνει ανάμεσά τους. Το τραύμα προκαλεί την υποσυνείδητη καταστολή των πρώιμων παιδικών αναμνήσεων του Bruce. Ο Ross συλλαμβάνει και στέλνει τον David σε ψυχιατρείο, θέτοντας τον 4χρονο Bruce σε ανάδοχη φροντίδα. Η κυρία Krenzler τον υιοθετεί και ο Bruce παίρνει το επώνυμο, πιστεύοντας ότι οι γονείς του είναι νεκροί. Τριάντα χρόνια αργότερα, ο Bruce είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που εργάζεται στο εργαστήριο του Berkeley με την κοπέλα του και κόρη του Ross, Betty Ross. Εκπροσωπώντας την ιδιωτική ερευνητική εταιρεία Atheon, ο σκιερός Glenn Talbot ενδιαφέρεται για την έρευνα των επιστημόνων, για τη δημιουργία στρατιωτών αναγέννησης για το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα. Ο David εμφανίζεται ξανά ως θυρωρός στο κτίριο του εργαστηρίου για να διεισδύσει στη ζωή του Bruce. Ο στρατηγός Ross ερευνά, ανησυχώντας για την ασφάλεια της Betty. Ο Bruce σώζει την συνάδελφό του Harper από ένα ατύχημα και τραυματίζεται. Ο Bruce ξυπνάει στο κρεβάτι του νοσοκομείου και λέει στην Betty ότι αισθάνεται καλύτερα, αλλά η Betty δεν μπορεί να καταλάβει την επιβίωσή του, αφού οι νανομάδες σκότωσαν όλα τα άλλα και η ακτινοβολία συγχωνεύτηκε με το αλλοιωμένο DNA του Bruce. Αργότερα, ο David συναντά τον Bruce, αποκαλύπτοντας τη σχέση τους και υπονοώντας τη μετάλλαξη του Bruce και χρησιμοποιεί δείγματα DNA του Bruce για πειράματα σε ζώα. Η αυξανόμενη οργή του Bruce από τις εντάσεις γύρω του, ενεργοποιεί το DNA του με ακτινοβολία γάμμα και γίνεται ο Hulk και καταστρέφει το εργαστήριο. Η Betty βρίσκει τον Bruce αναίσθητο στο σπίτι του την επόμενη μέρα, και μετά βίας θυμάται την προηγούμενη νύχτα. Ο Ross φτάνει αργότερα για να ανακρίνει τον Bruce πριν η Betty εντοπίσει τον David για να τον ερευνήσει. Μετά από ώρες ανάκρισης, ο Ross θέτει τον Bruce σε κατ' οίκον περιορισμό. Ο David τηλεφωνεί στον Bruce εκείνο το βράδυ, αποκαλύπτοντας ότι μετάλλαξε τα τρία σκυλιά του και τα έστειλε να επιτεθούν στην Betty, εξοργίζοντάς τον. Ο Talbot επιτίθεται στον Bruce, ο οποίος μεταμορφώνει και τραυματίζει τους βουλευτές του Talbot και του Ross. Ο Hulk βρίσκει την Betty στο δάσος, τη σώζει από τα σκυλιά και αλλάζει σε Bruce.
Η Betty τηλεφωνεί στον Ross την επόμενη μέρα και ο στρατός ηρεμεί και παίρνει τον Bruce στη Βάση της Ερήμου. Θεωρώντας τον καταδικασμένο να ακολουθήσει τα βήματα του David, ο Ross αμφιβάλλει αν θα βοηθήσει τον Bruce, αλλά η Betty πείθει τον Ross να την αφήσει να προσπαθήσει. Ο David υποβάλλει τον εαυτό του στο πείραμα, καθιστώντας ικανός να συγχωνεύεται και να απορροφά τις ιδιότητες από ό,τι αγγίζει. Επιδιώκοντας να επωφεληθεί από τη δύναμη του Hulk, ο Talbot αποτυγχάνει να προκαλέσει τον Bruce και τον βάλει σε μια δεξαμενή απομόνωσης. Ο David συναντά την Betty στο σπίτι της, ζητώντας να μιλήσει στον Bruce «μια τελευταία φορά». Ο Talbot προκαλεί έναν εφιάλτη από τις καταπιεσμένες αναμνήσεις του Bruce και πυροδοτεί μια μεταμόρφωση. Παγιδεύοντας τον Hulk σε κολλώδη αφρό, ο Talbot προσπαθεί να του πάρει ένα δείγμα, αλλά ο Hulk απελευθερώνεται. Ο Talbot σκοτώνεται όταν εκτοξεύει ένα εκρηκτικό που γυρίζει μπούμερανγκ. Ο Hulk δραπετεύει από τη βάση, μάχεται με τον στρατό στην έρημο και πηδά στο Σαν Φρανσίσκο για να βρει την Betty. Πείθει τον Ross να την πάει στο Hulk, επιστρέφοντας τον Bruce στην κανονικότητα. Ο Bruce και ο David συζητούν ενώ ο Ross παρακολουθεί, απειλώντας τους να τους αποτεφρώσει. Ο David θέλει τη δύναμη του Bruce για να καταστρέψει με επιτυχία όλους τους εχθρούς του. Αφού ο Bruce αρνείται, ο David δαγκώνει ένα καλώδιο υψηλής τάσης και απορροφά την ενέργεια, μεταλλάσσοντας σε μια ισχυρή ηλεκτρική οντότητα. Ο Bruce γίνεται ο Hulk και παλεύει μαζί του και τον κατατροπώνει. Ο Ross διατάζει να ρίξουν μια βόμβα γάμμα φορτίου για να τερματίσει τη μάχη και τους θεωρεί νεκρούς. Ένα χρόνο αργότερα, ο Ross παρακολουθεί συνεχώς την Betty, καθώς αναφέρθηκαν πολλές θεάσεις του Hulk. Εξόριστος στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, ο Bruce ζει ως γιατρός σε στρατόπεδο. Το στρατόπεδό του κατακλύζεται από στρατιώτες που προσπαθούν να τους κλέψουν τις προμήθειες. Αφού ο Bruce προειδοποιεί ανεπιτυχώς τον διοικητή τους να μην τον θυμώσει, ο Hulk βρυχάται εξαγριωμένος.


Hulk Marvel 2003 Film

Κλασικό Hulk σενάριο, με όλη την αμερικάνικη ιδεολογία. Εάν δεν ήμουν αλλεργικός σε αυτή τη νοοτροπία και κουλτούρα, τότε θα ήταν μια ταινία για πίτσα, μπύρες και καλή παρέα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Hulk_(film)

Marvel Collection

Hulk Marvel 2003 Film photo album


Hulk Marvel 2003 Film Hulk Marvel 2003 Film Hulk Marvel 2003 Film Hulk Marvel 2003 Film
Hulk Marvel 2003 Film Hulk Marvel 2003 Film Hulk Marvel 2003 Film