Howard the Duck Marvel 1986 Film

Tips:

Το Howard the Duck (γνωστό στη Γαλλία ως Howard: A New Breed of Hero) είναι μια αμερικανική κωμωδία υπερήρωων του 1986, βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics. Σε σκηνοθεσία Willard Huyck και το σενάριο των Willard Huyck και Gloria Katz, με τον George Lucas ως εκτελεστικό παραγωγό. Πρωταγωνιστούν οι Lea Thompson, Jeffrey Jones, Tim Robbins, Ed Gale, Jordan Prentice, Tim Rose, Steve Sleap, Peter Baird, Mary Wells, Lisa Sturz, Chip Zien, David Paymer, Paul Guilfoyle, Liz Sagal, Dominique Davalos, Holly Robinson, Tommy Swerdlow, Richard Edson, Miles Chapin, Paul Comi, Richard McGonagle, Virginia Capers, Miguel Sandoval, William Hall, Richard Kiley, John Fleck, Brian Steele. Ο μελλοντικός κιθαρίστας των Nirvana και των Foo Fighters, Pat Smear, εμφανίζεται ως special guest. Μουσική από τους John Barry και Sylvester Levay και στο τραγούδι ο Thomas Dolby.

Story:

Ο Howard the Duck ζει στο Duckworld, έναν πλανήτη παρόμοιο με τη Γη, αλλά κατοικείται από ανθρωπόμορφες πάπιες. Ένα βράδυ, η πολυθρόνα του τον ωθεί έξω από την πολυκατοικία του και στο διάστημα. Ο Howard προσγειώνεται στη Γη, στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Φτάνοντας, συναντά μια γυναίκα που δέχεται επίθεση από κακοποιούς, τους οποίους νικά χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό στυλ πολεμικών τεχνών. Η γυναίκα, η Beverly Switzler, παίρνει τον Howard στο διαμέρισμά της και τον αφήνει να περάσει τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, η Beverly πηγαίνει τον Howard στον Phil Blumburtt, έναν επιστήμονα που ελπίζει ότι μπορεί να τον βοηθήσει να επιστρέψει στον κόσμο του. Αφού ο Phil αποκαλύπτεται ότι είναι μόνο βοηθός εργαστηρίου, ο Howard βρίσκει δουλειά ως θυρωρός σε ένα σπα, αλλά τελικά τα παρατάει και επιστρέφει στη Beverly, που παίζει σε ένα συγκρότημα που ονομάζεται Cherry Bomb. Στο κλαμπ όπου εμφανίζεται το Cherry Bomb, ο Howard έρχεται αντιμέτωπος με τον μάνατζέρ τους όταν προσβάλλει το συγκρότημα και σχεδιάζει να διώξει την Beverly. Η Beverly πείθει τον Howard να γίνει ο νέος μάνατζερ του συγκροτήματος. Οι δυο τους φλερτάρουν και πέφτουν στο κρεβάτι, αλλά διακόπτονται από τον Blumburtt και δύο από τους συναδέλφους του, οι οποίοι αποκαλύπτουν ότι ένα φασματοσκόπιο λέιζερ που στόχευε στον πλανήτη του Howard, τον μετέφερε στη Γη όταν ενεργοποιήθηκε. Θεωρούν ότι ο Howard μπορεί να σταλεί πίσω στον κόσμο του μέσω μιας αντιστροφής αυτής της διαδικασίας.
Με την άφιξή τους στο εργαστήριο, το φασματοσκόπιο λέιζερ δυσλειτουργεί, αυξάνοντας την πιθανότητα να μεταφερθεί κάτι άλλο στη Γη. Σε αυτό το σημείο, ο Δρ Walter Jenning διακατέχεται από μια μορφή ζωής από μια μακρινή περιοχή του διαστήματος. Όταν επισκέπτονται ένα εστιατόριο, το πλάσμα συστήνεται ως «Σκοτεινός Άρχοντας του Σύμπαντος» και δείχνει τις πνευματικές του δυνάμεις καταστρέφοντας το τραπέζι. Ακολουθεί καυγάς όταν μια ομάδα φορτηγατζήδων στο εστιατόριο προσβάλλει τον Howard. Αιχμαλωτίζεται και παραλίγο να σκοτωθεί από τον σεφ, αλλά ο Σκοτεινός Άρχοντας καταστρέφει το εστιατόριο και δραπετεύει με την Beverly. Ο Howard εντοπίζει τον Phil και ανακαλύπτουν ένα υπερελαφρύ αεροσκάφος, το οποίο χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν τον Σκοτεινό Άρχοντα και την Beverly. Στο εργαστήριο, ο Σκοτεινός Άρχοντας σχεδιάζει να μεταφέρει έναν άλλο στο είδος του στο σώμα της Beverly. Ο Howard και ο Phil φτάνουν και φαινομενικά καταστρέφουν τον Σκοτεινό Άρχοντα με έναν πειραματικό αποσυνθετήρα νετρονίων, αλλά το πλάσμα απλώς αναγκάζεται να βγει από το σώμα της Jenning και τους επιτίθεται στην πραγματική του μορφή. Ο Howard εκτοξεύει τον αποσυνθετήρα νετρονίων στο θηρίο, εξαφανίζοντάς το. Στη συνέχεια, καταστρέφει το φασματοσκόπιο λέιζερ, εμποδίζοντας περισσότερους Σκοτεινούς Κυβερνήτες να φτάσουν στη Γη, αλλά καταστρέφοντας επίσης τη μοναδική του ευκαιρία να επιστρέψει στο Duckworld. Στη συνέχεια ο Howard γίνεται μάνατζερ της Beverly, προσλαμβάνει τον Phil ως υπάλληλο στην περιοδεία της και παίζει μαζί της στη σκηνή.


Howard the Duck Marvel 1986 Film

Μια φαρσοκωμωδία με αδιάφορο σενάριο και σεξιστικό χιούμορ, για να σπάσεις πολλά σπυράκια στην εποχή του.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Howard_the_Duck_(film)

Marvel Collection

Howard the Duck Marvel 1986 Film photo album


Howard the Duck Marvel 1986 Film Howard the Duck Marvel 1986 Film Howard the Duck Marvel 1986 Film Howard the Duck Marvel 1986 Film
Howard the Duck Marvel 1986 Film Howard the Duck Marvel 1986 Film Howard the Duck Marvel 1986 Film Howard the Duck Marvel 1986 Film