Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film

Tips:

Το Ghost Rider: Spirit of Vengeance είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2011 βασισμένη στον αντιήρωα Ghost Rider της Marvel Comics. Είναι μια συνέχεια της ταινίας Ghost Rider του 2007. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τους Mark Neveldine και Brian Taylor, από σενάριο που έγραψαν οι Scott M. Gimple, Seth Hoffman και David S. Goyer. Πρωταγωνιστουν οι Nicolas Cage, Violante Placido, Ciarán Hinds, Idris Elba, Johnny Whitworth, Fergus Riordan, Spencer Wilding, Sorin Tofan, Jacek Koman, Anthony Head, Cristian Iacob, Christopher Lambert, Jai Stefan, Vincent Regan, Ionut Cristian Lefter, Will Ashcroft, Sabina Branduse, Tobias Öjerfalk, Adina Eady, Alin Panc.

Story:

Στην επαρχία της Ρουμανίας, ένας αλκοολικός μοναχός ονόματι Moreau προειδοποιεί ένα κοντινό μοναστήρι για μια επικείμενη ενέδρα από τις δυνάμεις του Roarke. Επιδιώκουν να απαγάγουν ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Danny και να του κάνουν μια τελετή που θα επιτρέψει στον ηλικιωμένο Roarke να μεταφερθεί στο σώμα του Danny. Ακολουθεί συμπλοκή και ο Danny μπορεί να δραπετεύσει με τη μητέρα του Nadya. Ο Moreau αποφασίζει να αναζητήσει τον Johnny Blaze, ο οποίος αυτή τη στιγμή κρύβεται. Ο Moreau προσφέρεται να αποκαταστήσει την ψυχή του Johnny και να αφαιρέσει την κατάρα του Ghost Rider με αντάλλαγμα τη βοήθεια του Rider να βρει τον Danny. Η Nadya και ο Danny αιχμαλωτίζονται από τον πρώην φίλο της Nadya, Ray Carrigan. Είναι έτοιμος να εκτελέσει τη Nadya όταν εμφανίζεται ο Ghost Rider, σκοτώνοντας αρκετούς από τους άνδρες του Carrigan. Η Nadya αποσπά την προσοχή του Ghost Rider, ο οποίος πυροβολείται με χειροβομβίδες και δραπετεύει αλλά ο Danny πιάνεται ξανά. Ο Carrigan ενημερώνει τον Roarke (που είναι στην πραγματικότητα ο Mephisto μεταμφιεσμένος) για την παρέμβαση του Rider και ο Roarke κάνει ένα ξόρκι στον Danny για να σταματήσει τον Rider. Εν τω μεταξύ, ο Blaze ξυπνά σε ένα νοσοκομείο και φεύγει, ακολουθώντας τη Nadya και πείθοντάς την να δεχτεί τη βοήθειά του. Η Nadya εξηγεί ότι έκανε συμφωνία και με τον Roarke, και ότι ο Danny είναι γιος του Roarke.
Εκείνο το βράδυ, η Nadya και ο Johnny ανακρίνουν μια επαφή του Carrigan και ο Johnny απογειώνεται για να βρει τον Carrigan. Ο Ghost Rider αναδύεται και αναλαμβάνει τους άντρες του Carrigan, χρησιμοποιώντας μια ισχυρή μηχανή εξόρυξης για να καταστρέψει το κρησφύγετό τους και να πληγώσει θανάσιμα τον Carrigan. Ο Ghost Rider ενεργοποιεί τη Nadya και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το Penance Stare πάνω της, αλλά ο Danny μπορεί να τον σταματήσει. Ο Roarke βρίσκει τον Carrigan σχεδόν νεκρό και τον αναζωογονεί, δίνοντάς του την ικανότητα να αποσυντίθεται οτιδήποτε αγγίζει. Ο Johnny και η Nadya φέρνουν τον Danny στο μοναστήρι, όπου ο Moreau εξηγεί ότι ο Ghost Rider είναι ένας άγγελος που ονομάζεται Zarathos, που βασανίστηκε στην Κόλαση. Ο Moreau λέει στον Johnny ότι μπορεί να ξορκίσει το πνεύμα, αν ο Johnny πει ένα μυστικό που μόνο αυτός ξέρει. Ο Johnny ομολογεί ότι η συμφωνία του με τον Roarke ήταν εγωιστική: Ο πατέρας του είχε αποδεχτεί τον καρκίνο του και ήταν έτοιμος να πεθάνει, αλλά ο Johnny δεν μπορούσε να το δεχτεί. Ο Moreau ξορκίζει το πνεύμα και ο Johnny γίνεται ξανά άνθρωπος. Ο επικεφαλής μοναχός Methodius προσπαθεί να σκοτώσει τον Danny, αλλά ο Carrigan επεμβαίνει, σκοτώνοντας τους μοναχούς και αιχμαλωτίζοντας ξανά τον Danny. Το τελετουργικό μεταφοράς του Roarke στο σώμα του Danny ξεκινά, ενώ ο Johnny, η Nadya και ο Moreau διεισδύουν κρυφά στην τελετή. Ο Carrigan σκοτώνει τον Moreau, ενώ ο Danny επιστρέφει τον Ghost Rider στον Johnny, ο οποίος σκοτώνει τον Carrigan και αναποδογυρίζει το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται ο Roarke και με την αλυσίδα του θα πετάξει πίσω στην Κόλαση. Με τον Roarke ηττημένο, ο Zarathos ανακτά τα λογικά του και αποκαθίσταται στην προηγούμενη ενσάρκωσή του ως το Πνεύμα της Δικαιοσύνης. Διοχετεύοντας τη γαλάζια φλόγα του Zarathos, ο Johnny ξαναζωντανεύει τον Danny. Καθώς τελειώνει η ταινία, ο Johnny φαίνεται να οδηγεί στο δρόμο με τη μορφή Rider, αλλά οι φλόγες στη μηχανή και το σώμα του είναι πλέον μπλε.


Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film

Σε αυτή την ταινία παίζουν ο "ατάλαντος" Nicolas Cage και ο "μπετατζής" Idris Elba, οπότε ουδέν άποψη. Θα βρω και θα δω μια πραγματική περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_Rider:_Spirit_of_Vengeance

Marvel Collection

Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film photo album


Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film
Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2011 Film