Ghost Rider 2007 Film

Tips:

Το Ghost Rider είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2007, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Mark Steven Johnson. Βασισμένο στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, παρήχθη από την Columbia Pictures σε συνεργασία με τη Marvel Entertainment, την Crystal Sky Pictures και τη Relativity Media και διανεμήθηκε από τη Sony Pictures Releasing. Πρωταγωνιστουν οι Nicolas Cage, Eva Mendes, Wes Bentley, Sam Elliott, Donal Logue, Peter Fonda, Matt Long, Brett Cullen, David Roberts, Laurence Breuls, Daniel Frederiksen, Mathew Wilkinson, Rebel Wilson, Jessica Napier.

Story:

Ο δαίμονας Μεφιστοφέλης στέλνει τον κυνηγό επικηρυγμένων του, τον Ghost Rider, να ανακτήσει το συμβόλαιο του San Venganza για τον έλεγχο χιλίων σκοτεινών ψυχών. Βλέποντας ότι η συμφωνία θα έδινε στον Μεφιστοφέλη τη δύναμη να φέρει την κόλαση στη Γη, ο Ghost Rider αρνείται και δραπετεύει μαζί του. Το 1986, ο Μεφιστοφελής προσεγγίζει τον 17χρονο Johnny Blaze, προσφέροντάς του να θεραπεύσει τον καρκίνο του πατέρα του με αντάλλαγμα την ψυχή του. Το επόμενο πρωί, ο Johnny ξυπνά για να ανακαλύψει ότι ο καρκίνος θεραπεύτηκε, αλλά ο πατέρας του πεθαίνει αργότερα από εγκαύματα που υπέστη σε ένα ατύχημα. Ο Johnny κατηγορεί τον Μεφιστοφέλη ότι προκάλεσε τον θάνατο του πατέρα του, αλλά αυτός θεωρεί ότι η πλευρά του συμβολαίου έχει εκπληρωθεί και υπόσχεται να ξαναδεί τον Johnny. Ο γιος του Μεφιστοφέλη Blackheart έρχεται στη Γη και αναζητά βοήθεια από τους Hidden (τρεις πεσμένοι άγγελοι που συνδέονται με τα στοιχεία του αέρα, της γης και του νερού) για να βρει το χαμένο συμβόλαιο του San Venganza. Στο παρόν, ο Johnny έχει γίνει ένας διάσημος κασκαντέρ μοτοσικλέτας. Συναντά την πρώην αγαπημένη του Roxanne Simpson, τώρα δημοσιογράφο, την οποία εγκατέλειψε μετά το θάνατο του πατέρα του και κλείνουν ραντεβού για δείπνο. Ο Μεφιστοφελής κάνει τον Johnny τον νέο Ghost Rider και προσφέρεται να επιστρέψει την ψυχή του αν νικήσει τον Blackheart. Ο Johnny μεταμορφώνεται σε Ghost Rider, με τη σάρκα του να καίγεται από τον σκελετό του και σκοτώνει τον γήινο άγγελο Gressil. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί το Penance Stare, μια δύναμη που κάνει τους θνητούς να αισθάνονται όλο τον πόνο που έχουν προκαλέσει στους άλλους, καταβροχθίζοντας την ψυχή τους, σε έναν κακοποιό του δρόμου. Την επόμενη μέρα, συναντά έναν άντρα που ονομάζεται Caretaker, ο οποίος γνωρίζει την ιστορία του Ghost Rider. Διαβεβαιώνει τον Johnny ότι αυτό που συνέβη ήταν πραγματικό και θα συμβεί ξανά, ειδικά τη νύχτα, όταν βρίσκεται κοντά σε μια κακιά ψυχή.
Ο Johnny φεύγει για να βρει τη Roxanne, η οποία αναφέρει τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας στις ειδήσεις. Στο σπίτι, ο Johnny προσπαθεί να ελέγξει τη δύναμη πυρός του και αποκαλύπτεται στη Roxanne ως ο κυνηγός επικηρυγμένων του Διαβόλου.
Μετά από σύντομη φυλάκιση για φόνους που διέπραξε ο Blackheart, δραπετεύει από την αστυνομία, ενώ ο Johnny σκοτώνει τον εναέριο άγγελο Abigor και επιστρέφει στον Caretaker, ο οποίος του λέει για τον προκάτοχό του Carter Slade, έναν Texas Ranger που έκρυψε το συμβόλαιο του San Venganza. Στο σπίτι, ο Johnny ανακαλύπτει ότι ο Blackheart έχει σκοτώσει τον φίλο του Mack και έχει πάρει όμηρο τη Roxanne, σκοπεύοντας να τη σκοτώσει εάν ο Johnny δεν παραδώσει το συμβόλαιο. Ο Johnny προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το Penance Stare στο Blackheart, αλλά αποδεικνύεται αναποτελεσματικό καθώς ο Blackheart δεν έχει ψυχή. Στη συνέχεια, ο Blackheart διατάζει τον Johnny να ανακτήσει το συμβόλαιο. Ο Caretaker αποκαλύπτει ότι είναι κρυμμένο μέσα σε ένα φτυάρι, λέγοντας στον Johnny ότι είναι πιο δυνατός από τους προκατόχους του, επειδή πούλησε την ψυχή του για αγάπη και όχι για απληστία. Ο Caretaker στη συνέχεια μεταμορφώνεται με τον Blaze, αποκαλύπτοντας ότι στην πραγματικότητα είναι ο Carter Slade. Στη συνέχεια, ο Slade οδηγεί τον Johnny στο San Venganza και του δίνει ένα κυνηγετικό όπλο πριν τον αποχαιρετήσει και γίνεται σκόνη καθώς απομακρύνεται.
Αφού σκότωσε τον άγγελο του νερού Wallow, ο Johnny δίνει στον Blackheart το συμβόλαιο. Μεταμορφώνεται σε Ghost Rider για να τον υποτάξει αλλά καθίσταται ανίσχυρος με την ανατολή του ηλίου. Χρησιμοποιώντας το συμβόλαιο για να απορροφήσει τις χίλιες ψυχές, ο Blackheart, που τώρα αποκαλείται Legion και προσπαθεί να σκωτώσει τον Johnny, ο οποίος χρησιμοποιεί το Penance Stare του για να κάνει τον Blackheart κατατονικό, καίγοντας όλες τις διεφθαρμένες ψυχές μέσα του. Εμφανίζεται ο Μεφιστοφελής και δηλώνει ότι το συμβόλαιο έχει ολοκληρωθεί, προσφέροντας να πάρει πίσω την κατάρα του Ghost Rider. Αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν άλλον να κάνει άλλη συμφωνία, ο Johnny αρνείται, δηλώνοντας ότι θα χρησιμοποιήσει τη δύναμή του ενάντια στον δαίμονα και ενάντια σε κάθε κακό που έρχεται στους αθώους. Εξοργισμένος, ο Μεφιστοφελής ορκίζεται να κάνει τον Johnny να πληρώσει και εξαφανίζεται με το σώμα του Blackheart. Η Roxanne λέει στον Johnny ότι έχει τη δεύτερη ευκαιρία και τον φιλάει. Ο Johnny φεύγει με τη μοτοσικλέτα του, προετοιμάζοντας τη νέα του ζωή ως Ghost Rider.


Ghost Rider 2007 Film

Ο καλύτερος άγαρμπος ηθοποιός, που όσο συνεχίζει να παίζει, τόσο πιο αντιπαθητικός γινεται. Αλλεργικά γούστα είναι αυτά. Μια αδιάφορη περιπέτεια, για τη μάχη του κακού με το καλό.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ghost_Rider_(2007_film)

Marvel Collection

Ghost Rider 2007 Film photo album


Ghost Rider 2007 Film Ghost Rider 2007 Film Ghost Rider 2007 Film Ghost Rider 2007 Film Ghost Rider 2007 Film
Ghost Rider 2007 Film Ghost Rider 2007 Film Ghost Rider 2007 Film