Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film

Tips:

Το Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2007 και η συνέχεια της ταινίας Fantastic Four του 2005. Και οι δύο ταινίες βασίζονται στο κόμικς Fantastic Four και σκηνοθετήθηκαν από τον Tim Story. Το σενάριο είναι των Don Payne και Mark Frost. Πρωταγωνιστουν οι Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon, Kerry Washington, Andre Braugher, Laurence Fishburne, Doug Jones, Beau Garrett, Brian Posehn, Zach Grenier, Vanessa Minnillo, Patricia Harras, Stan Lee.

Story:

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο που μοιάζει με μετεωρίτη εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης, εντοπίζοντας τις κοσμικές ροές που προκαλούν παράξενες καιρικές συνθήκες και διακοπές ρεύματος και δημιουργώντας μυστηριώδεις κρατήρες. Η κυβέρνηση πλησιάζει τον Reed Richards για να παρακολουθήσει τις κινήσεις του αντικειμένου. Ο Reed και η Susan Storm ετοιμάζονται για τον γάμο τους, μέσα σε ένα τσίρκο των μέσων ενημέρωσης. Καθώς ξεκινά ο γάμος, τα συστήματα του Reed εντοπίζουν το φαινόμενο που πλησιάζει τη Νέα Υόρκη. Ο Johnny Storm καταδιώκει το αντικείμενο, διαπιστώνοντας ότι είναι ο Silver Surfer, ένα ασημί ανθρωποειδές σε μια ιπτάμενη σανίδα του σερφ. Αντιμετωπίζει τον Surfer, αλλά εξουδετερώνεται. Αργότερα, όταν η Susan προσπαθεί με τον Johnny να τον αναχαιτίσουν, οι δυνάμεις τους αλλάζουν και όταν τον αγγίξουν επανέρχονται. Η εξέταση του Johnny από τον Reed αποκαλύπτει ότι η έκθεση στον Surfer έχει θέσει τη μοριακή δομή του Johnny σε παθητική ροή, επιτρέποντάς του να αλλάζει δυνάμεις με τους συμπαίκτες του μέσω σωματικής επαφής. Ανιχνεύοντας την κοσμική ενέργεια του Surfer, ο Reed ανακαλύπτει ότι μια σειρά από πλανήτες που επισκέφτηκε είχαν καταστραφεί. Ο Reed καθορίζει ότι ο επόμενος κρατήρας θα εμφανιστεί στο Λονδίνο και η ομάδα ταξιδεύει εκεί. Φτάνουν πολύ αργά για να σταματήσουν τον κρατήρα και ο Τάμεσης αποχετεύεται σε αυτόν. Αυτό βλάπτει επίσης το London Eye, αλλά η ομάδα καταφέρνει να το σώσει από την κατάρρευση. Ο στρατός βάζει τους Fantastic Four να δουλέψουν απρόθυμα με τον Victor Von Doom, έχοντας απελευθερωθεί με την ενέργεια του Surfer, που περνούσε πάνω από τη Latveria. Καταλήγοντας ότι η σανίδα του Surfer είναι η πηγή της δύναμής του, ο Reed αναπτύσσει μια γεννήτρια παλμών που θα τον χωρίσει από αυτήν. Στο Μέλανα Δρυμό, η Susan έρχεται αντιμέτωπη με τον Surfer, ο οποίος αποκαλύπτει ότι δεν είναι αυτός που προσπαθεί να καταστρέψει τη Γη. Ο στρατός ανοίγει πυρ εναντίον του, κάτι που του αποσπά την προσοχή και επιτρέπει στους Fantastic Four να χρησιμοποιήσουν τον παλμό, χωρίζοντας τον Surfer από τη σανίδα του. Ο στρατός φυλακίζει τον Surfer στη Σιβηρία, όπου τον βασανίζουν για πληροφορίες. Υποπτευόμενοι ότι ο Surfer δεν είναι αυτός που φαίνεται να είναι, οι Fantastic Four βάζουν τη Susan να χρησιμοποιήσει τη δύναμή της για να του μιλήσει ιδιωτικά. Μαθαίνει ότι υπηρετεί τον Galactus, μια κοσμική οντότητα που πρέπει να τρέφεται με πλανήτες που φέρουν ζωή για να επιβιώσει. Η υπηρεσία του στον Galactus είναι αυτό που εμποδίζει τον κόσμο του να καταστραφεί και ότι η σανίδα του Surfer είναι ένας φάρος που οδηγεί τον Galactus στη Γη.
Ο Doom κλέβει τη σανίδα και δραπετεύει στην Κίνα. Οι Fantastic Four σώζουν τον Surfer και κυνηγούν τον Doom με το Fantasticar, αντιμετωπίζοντάς τον στη Σαγκάη, όπου αναπαριστά τη Sue με ένα μεταλλικό δόρυ φτιαγμένο από κοσμική ενέργεια. Με το Surfer ανίσχυρο, ο Johnny απορροφά τις συνδυασμένες δυνάμεις της ομάδας για να πολεμήσει το Doom, απενεργοποιώντας τη συσκευή του Doom, ενώ ο Ben Grimm χρησιμοποιεί έναν κοντινό γερανό για να χτυπήσει τον Doom στο λιμάνι. Ο Galactus φτάνει καθώς η Sue πεθαίνει στην αγκαλιά του Reed. Ο Surfer ανακτά τον έλεγχο της σανίδας του και χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να αναβιώσει τη Sue, πριν πετάξει στον Galactus με τη βοήθεια του Johnny. Η σύγκρουση καταλήγει σε μια τεράστια έκρηξη ενέργειας, που βυθίζει τον Galactus σε ένα κοσμικό ρήγμα, καταστρέφοντάς τους φαινομενικά και τους δύο. Η δεύτερη έκθεση του Johnny στο Surfer τον θεραπεύει και δεν μπορεί πλέον να αλλάξει τις δυνάμεις του με τους συμπαίκτες του. Λίγο μετά τα γεγονότα στη Σαγκάη, ο Reed και η Susan παντρεύονται στην Ιαπωνία, για να διακοπεί για άλλη μια φορά από μια ειδοποίηση ότι η Βενετία βυθίζεται στη θάλασσα. Η Sue τελειώνει γρήγορα τον γάμο προτού αγωνιστούν μαζί με τον Johnny και τον Ben για να σώσουν την πόλη. Σε άλλη σκηνή μετά, ο φαινομενικά άψυχος Silver Surfer επιπλέει στο διάστημα, μέχρι τα μάτια του να ανοίξουν και η σανίδα του να επιστρέψει κοντά του, δείχνοντας ότι είναι ακόμα ζωντανός.


Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film

Στο ίδιο μοτίβο με την πρώτη, με περισσότερη δράση και μέτρια περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Four:_Rise_of_the_Silver_Surfer

Ελληνική χροιά: Michael Chiklis

Marvel Collection

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film photo album


Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer 2007 Film