Fantastic Four 2015 Film

Tips:

Το Fantastic Four (στιλοποιημένο ως FANT4STIC) είναι μια ταινία με υπερήρωες του 2015 που βασίζεται στην ομώνυμη ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics. Σε σκηνοθεσία Josh Trank, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τους Jeremy Slater και Simon Kinberg. Πρωταγωνιστουν οι Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell, Toby Kebbell, Michael Chiklis, Reg E. Cathey, Tim Blake Nelson, Joshua Montes, Dan Castellaneta, Owen Judge, Kylen Davis, Evan Hannemann, Chet Hanks, Mary-Pat Green, Tim Heidecker, Mary Rachel Quinn, Wayne Pére, Rhonda Johnson Dents, Barney Lanning, Dennis Thomas IV, Abhi Trivedi, Benjamin Papac, Jim Gleason, Gabe Begneaud, Anna R. Parsons, Brian Stapf, Ben VanderMey.

Story:

Οι παιδικοί φίλοι Reed Richards και Ben Grimm δούλεψαν μαζί σε ένα πρωτότυπο τηλεμεταφορέα, προσελκύοντας τελικά την προσοχή του καθηγητή Franklin Storm, διευθυντή του Ιδρύματος Baxter, ενός ερευνητικού ινστιτούτου για νεανικά θαύματα, που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Ο Reed στρατολογείται για να ενωθεί μαζί τους και να βοηθήσει τα παιδιά του Storm, την επιστήμονα Sue Storm και τον μηχανικό Johnny Storm, να ολοκληρώσουν μια «Κβαντική Πύλη» που σχεδιάστηκε από τον προστατευόμενο του Storm, Victor Von Doom. Το πείραμα είναι επιτυχές και ο επόπτης της εγκατάστασης, ο Dr. Allen, σχεδιάζει να στείλει μια ομάδα από τη NASA για να εμπλακεί σε μια παράλληλη διάσταση γνωστή ως «Planet Zero». Απογοητευμένοι που τους αρνήθηκαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην αποστολή, ο Reed, ο Johnny και ο Victor μαζί με τον Ben χρησιμοποιούν την Quantum Gate για να ξεκινήσουν ένα μη εγκεκριμένο ταξίδι στον Planet Zero, για τον οποίο μαθαίνουν ότι είναι ένας κόσμος γεμάτος με απόκοσμες ουσίες. Ο Victor προσπαθεί να αγγίξει την πράσινη ουσία που μοιάζει με λάβα, προκαλώντας την έκρηξη του εδάφους στο οποίο στέκονται. Ο Reed, ο Johnny και ο Ben επιστρέφουν στο λεωφορείο τους ακριβώς τη στιγμή που η Sue τους φέρνει πίσω στη Γη και ο Victor φαινομενικά σκοτώνεται αφού πέφτει στο τοπίο που καταρρέει. Η Quantum Gate εκρήγνυται, αλλοιώνοντας τον Reed, τη Sue, τον Johnny και τον Ben σε γενετικό επίπεδο και τους δίνει υπεράνθρωπες ικανότητες πέρα ​​από τον έλεγχό τους: ο Reed μπορεί να τεντωθεί σαν καουτσούκ, η Sue μπορεί να γίνει αόρατη και να δημιουργήσει πεδία δύναμης, ο Johnny μπορεί να τυλίξει ολόκληρο το σώμα του στη φωτιά και να πετάξει και ο Ben αποκτά ένα δέρμα σαν βράχο που του δίνει υπεράνθρωπη δύναμη και αντοχή. Στη συνέχεια τίθενται υπό κρατική κράτηση για να μελετηθούν και να δοκιμαστούν οι ικανότητές τους. Κατηγορώντας τον εαυτό του για το ατύχημα, ο Reed δραπετεύει από την εγκατάσταση και προσπαθεί να βρει μια θεραπεία για τις αλλαγές τους.
Ένα χρόνο αργότερα, το 2015, ο Reed είναι πλέον φυγάς και έχει φτιάξει ένα κοστούμι που τον βοηθά να ελέγξει τις ικανότητές του. Κρύβεται στην Κεντρική Αμερική, τελικά τον βρίσκει ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών, τον αιχμαλωτίζει ο Ben, ο οποίος έχει γίνει στρατιωτικό πιόνι, μαζί με τον Johnny και τη Sue. Ο Johnny και η Sue έχουν εξοπλιστεί με εξειδικευμένα κοστούμια που έχουν σχεδιαστεί για να τους βοηθούν να ελέγχουν τις ικανότητές τους. Ο Reed μεταφέρεται στην Area 57, όπου ο Dr. Allen τον στρατολογεί για την ανοικοδόμηση της Quantum Gate, με αντάλλαγμα να δώσει στον Reed τους πόρους για να βρει μια θεραπεία. Φτάνοντας στον Planet Zero, οι εξερευνητές του Dr. Allen βρίσκουν τον Victor,, ο οποίος έχει ενωθεί με τη διαστημική στολή του και τώρα διαθέτει τηλεκινητικές ικανότητες και τον φέρνουν πίσω στη Γη. Πιστεύοντας ότι η Γη πρέπει να καταστραφεί για να προστατεύσει τον νέο του κόσμο από μελλοντικές εισβολές, ο Victor σκοτώνει τους επιστήμονες και τους στρατιώτες στη βάση, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Allen και του Professor Storm, και επιστρέφει στον Planet Zero χρησιμοποιώντας την Quantum Gate, με τους Ben, Johnny, Reed και η Sue να τον καταδιώκουν. Τώρα με το όνομα "Doom", ο Victor ενεργοποιεί μια πύλη στον Planet Zero χρησιμοποιώντας την Quantum Gate και αρχίζει να καταναλώνει την ύλη της Γης χρησιμοποιώντας μια δομή που δημιούργησε από τους σχηματισμούς βράχων στον Planet Zero. Έρχεται αντιμέτωπος με τους τέσσερις και, μετά από μια σύντομη μάχη, ο Ben χτυπά τον Doom στην ενεργειακή δέσμη της πύλης, διαλύοντάς τον ενώ ο Johnny κλείνει την πύλη. Επιστρέφοντας στη Γη, η ομάδα ανταμείβεται από τον αμερικανικό στρατό για τους ηρωισμούς τους, δίνοντας μια νέα βάση επιχειρήσεων γνωστή ως «Central City» για να μελετήσει τις ικανότητές τους χωρίς κυβερνητική παρέμβαση. Αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους και να υιοθετήσουν τον μανδύα των «Fantastic Four».


Fantastic Four 2015 Film

Μέτριο και αδιάφορο, για το είδος του.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Four_(2015_film)

Ελληνική χροιά: Michael Chiklis

Marvel Collection

Fantastic Four 2015 Film photo album


Fantastic Four 2015 Film Fantastic Four 2015 Film Fantastic Four 2015 Film Fantastic Four 2015 Film
Fantastic Four 2015 Film Fantastic Four 2015 Film Fantastic Four 2015 Film