Deadpool 2 2018 Film

Tips:

Το Deadpool 2 είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2018 που βασίζεται στον χαρακτήρα Deadpool της Marvel Comics. Διανέμεται από την 20th Century Fox, είναι η συνέχεια του Deadpool (2016) και η ενδέκατη δόση της σειράς ταινιών X-Men. Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον David Leitch και το σενάριο των Rhett Reese, Paul Wernick και Ryan Reynolds. Πρωταγωνιστουν οι Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T. J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy, Leslie Uggams, Karan Soni, Eddie Marsan, Shioli Kutsuna, Stefan Kapicic, Randal Reeder, Nikolai Witschl, Thayr Harris, Rob Delaney, Lewis Tan, Bill Skarsgård, Terry Crews, Paul Wu, Robert Maillet, Alan Tudyk, Michasha Armstrong, Matt Damon, Brad Pitt, Hugh Jackman.

Story:

Αφού πολεμούσε το οργανωμένο έγκλημα ως Deadpool για δύο χρόνια, ο Wade Wilson αποτυγχάνει να σκοτώσει έναν από τους στόχους του, στην επέτειο με την κοπέλα του Vanessa. Εκείνο το βράδυ, αφού το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει οικογένεια μαζί, ο στόχος παρακολουθεί τον Wade και σκοτώνει ακούσια τη Vanessa. Τότε ο Wade τον σκοτώνει για εκδίκηση. Έξι εβδομάδες αργότερα, ο Wade εξακολουθεί να τρέφει μίσος για τον εαυτού του. Επισκέπτεται την Blind Al, όπου τον προειδοποιεί να μην κάνει τίποτα ανόητο. Απορρίπτει αυτή τη συμβουλή και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ανατινάζοντας τον εαυτό του. Ο Wade έχει ένα όραμα για τη Vanessa στη μετά θάνατον ζωή, αλλά παραμένει ζωντανός λόγω των θεραπευτικών του ικανοτήτων. Ο Colossus φέρνει τον Wade στο X-Mansion για να τον στρατολογήσει, ο οποίος έχει ένα σύμβολο Skee-Ball, ένα δώρο επετείου, ως τελευταίο ενθύμιο της Vanessa. Αναρρώνοντας στο X-Mansion, ο Wade δέχεται απρόθυμα να γίνει μέλος των X-Men επειδή πιστεύει ότι η Vanessa θα το ήθελε. Αυτός, ο Colossus και ο Negasonic Teenage Warhead ανταποκρίνονται σε μια αντιπαράθεση μεταξύ των αρχών και του ασταθούς νεαρού μεταλλαγμένου Russell Collins, σε ένα ορφανοτροφείο που ανήκει στην Essex Corporation, που ονομάζεται "Κέντρο Επανεκπαίδευσης Μεταλλαγμένων". Συνειδητοποιώντας ότι ο Russell έχει κακοποιηθεί από το προσωπικό του ορφανοτροφείου, ο Wade σκοτώνει ένα από τα μέλη του προσωπικού και με τον Russell συλλαμβάνονται. Εφοδιασμένοι με περιλαίμια που καταστέλλουν τις ιδιότητές τους, οδηγούνται στο Ice Box, μια απομονωμένη φυλακή για μεταλλαγμένους εγκληματίες. Εν τω μεταξύ, ο Cable, ένας στρατιώτης από το μέλλον, ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να σκοτώσει τον Russell.
Ο Cable εισβάλλει στο Ice Box και επιτίθεται στον Russell. Ο Wade, του οποίου το περιλαίμιο σπάει στη μάχη σώμα με σώμα που ακολούθησε, προσπαθεί να προστατεύσει τον Russell. Αφού ο Cable παίρνει το διακριτικό της Vanessa, ο Wade αναγκάζει τον εαυτό του και τον Cable να βγουν από τη φυλακή. Κοντά στο θάνατο και πάλι, ο Wade έχει ένα άλλο όραμα της Vanessa, στο οποίο τον πείθει να βοηθήσει τον Russell. Οργανώνει μια ομάδα που ονομάζεται X-Force για να απελευθερώσει τον Russell από μια συνοδεία μεταφοράς φυλακών και να τον προστατεύσει από τον Cable. Η ομάδα εξαπολύει την επίθεσή της στη συνοδεία με αλεξίπτωτο, αλλά όλα τα μέλη πεθαίνουν κατά την προσγείωση εκτός από τον Wade και την Domino. Ο Russell ελευθερώνει τον συγκρατούμενο του Juggernaut, ο οποίος συμφωνεί να τον βοηθήσει να σκοτώσει τον καταχρηστικό διευθυντή του ορφανοτροφείου. Ο Juggernaut καταστρέφει το κομβόι, σχίζει τον Wade στη μέση και δραπετεύει μαζί με τον Russell. Ενώ ο Wade αναρρώνει, ο Cable προσφέρεται να συνεργαστεί και με την Domino για να αποτρέψουν τον Russell από το να σκοτώσει τον διευθυντή, ο οποίος στη συνέχεια θα γίνει κατά συρροή δολοφόνος, που σφάζει την οικογένειά του. Στο ορφανοτροφείο, τους περιμένει ο Juggernaut ενώ ο Russell καταδιώκει τον διευθυντή. Ο Colossus, έχοντας αρχικά αρνηθεί να βοηθήσει λόγω των δολοφονικών τρόπων του Wade, φτάνει για να αποσπάσει την προσοχή του Juggernaut. Ο Cable να πυροβολεί τον Russell και ο Wade χοροπηδά μπροστά από τη σφαίρα φορώντας το κολάρο του Ice Box και πεθαίνει, ξανασμίγοντας με τη Vanessa στη μετά θάνατον ζωή. Η θυσία του αποτρέπει τον Russell από το να σκοτώσει τον διευθυντή και κατά συνέπεια σώζει την οικογένεια του Cable. Ο Cable κολλά το κουπόνι της Vanessa μπροστά στην καρδιά του Wade, ώστε να επιζήσει από τη σφαίρα. Τότε ο Cable αποφασίζει να μείνει για λίγο στο παρόν για να βοηθήσει στη βελτίωση του κόσμου, γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του θα είναι ασφαλής στο μέλλον. Στη συνέχεια, ο διευθυντής του σχολείου σκοτώνεται από τον φίλο οδηγό ταξί του Wade, Dopinder. Σε μια σκηνή μετά, η Negasonic και η φίλη της Yukio επισκευάζουν τη συσκευή ταξιδιού στο χρόνο του Cable για τον Wade. Το χρησιμοποιεί για να σώσει τις ζωές της Vanessa και του μέλους του X-Force, Peter, καθώς και για να σκοτώσει μια εναλλακτική εκδοχή του Wade Wilson και του Ryan Reynolds αφού τελειώσει την ανάγνωση του σεναρίου για το Green Lantern.


Deadpool 2 2018 Film

Απλά αδιάφορο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Deadpool_2

Marvel Collection

Deadpool 2 2018 Film photo album


Deadpool 2 2018 Film Deadpool 2 2018 Film Deadpool 2 2018 Film Deadpool 2 2018 Film
Deadpool 2 2018 Film Deadpool 2 2018 Film