Deadpool 2016 Film

Tips:

Το Deadpool είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2016 βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics. Διανέμεται από την 20th Century Fox, είναι ένα spin-off της σειράς ταινιών X-Men και η όγδοη ταινία. Σκηνοθετήθηκε από τον Tim Miller στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο και σενάριο από τους Rhett Reese και Paul Wernick. Πρωταγωνιστουν οι Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T. J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Style Dayne, Kyle Cassie, Taylor Hickson, Ayzee, Naika Toussaint, Randal Reeder, Isaac C. Singleton Jr., Justyn Shippelt, Donna Yamamoto, Jed Rees, Hugh Scott, Gina Carano, Stan Lee.

Story:

Ως ο σοφός και ασεβής μασκοφόρος άγρυπνος Deadpool, ο Wade Wilson βάζει ενέδρα στον Ajax και την συνοδεία των ανδρών του, σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της ενέδρας, ο Wade δείχνει στον θεατή τα γεγονότα που οδήγησαν στο πώς έγινε Deadpool. Αφού απολύθηκε άτιμα από τις καναδικές ειδικές δυνάμεις, ο Wade εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας μισθοφόρος μέχρι που συναντά μια πόρνη που ονομάζεται Vanessa. Μπλέκονται ρομαντικά και ένα χρόνο αργότερα, εκείνη δέχεται την πρόταση γάμου του. Ο Wade αργότερα διαγιγνώσκεται με καρκίνο σε τελικό στάδιο και αφήνει τη Vanessa χωρίς προειδοποίηση, ώστε να μην χρειάζεται να τον δει να πεθαίνει. Ένας μυστηριώδης στρατολόγος πλησιάζει τον Wade και του προσφέρει μια πειραματική θεραπεία για τον καρκίνο του. Μεταφέρεται σε ένα εργαστήριο που διευθύνεται από τον Ajax και τον Angel Dust, οι οποίοι του κάνουν ένεση με έναν ορό που έχει σχεδιαστεί για να αφυπνίζει λανθάνοντα μεταλλαγμένα γονίδια στο σώμα του. Υποβάλλουν τον Wade σε ημέρες βασανιστηρίων για να προκαλέσει οποιαδήποτε μετάλλαξη μπορεί χωρίς επιτυχία. Όταν ο Wade ανακαλύπτει ότι το πραγματικό όνομα του Ajax είναι Francis και τον κοροϊδεύει γι' αυτό, ο Ajax αφήνει τον Wade σε έναν υποβαρικό θάλαμο, που τον οδηγεί περιοδικά στα όρια της ασφυξίας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Αυτό ενεργοποιεί έναν αναγεννητικό θεραπευτικό παράγοντα που εξουδετερώνει τον καρκίνο του Wade, αλλά τον αφήνει σοβαρά παραμορφωμένο με ουλές που μοιάζουν με όγκους σε όλο του το σώμα. Φεύγει από την αίθουσα και επιτίθεται στον Ajax, αλλά υποχωρεί όταν του λένε ότι η κατάστασή του μπορεί να θεραπευτεί. Μέσα στο χάος, ο Ajax υποτάσσει τον Wade και τον αφήνει φαινομενικά νεκρό.
Ο Wade επιβιώνει λόγω των νέων θεραπευτικών του ικανοτήτων και αναζητά τη Βανέσα, αλλά δεν αποκαλύπτει ότι είναι ζωντανός από φόβο ότι θα τον αποφύγει λόγω της νέας του εμφάνισης. Μετά από διαβούλευση με τον καλύτερο φίλο του Weasel, ο Wade αποφασίζει να κυνηγήσει τον Ajax για τη θεραπεία. Υιοθετώντας το όνομα «Deadpool» (από το Weasel που τον μαζεύει σε μια νεκρή πισίνα), μετακομίζει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης τυφλής γυναίκας που ονομάζεται Al. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, αμφισβητεί και σκοτώνει πολλούς από τους συνεργάτες του Ajax, μέχρι που ένας από αυτούς ο στρατολόγος, αποκαλύπτει πού βρίσκεται ο Ajax. Αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν στον Wade να οργανώσει την ενέδρα. Σκοτώνει όλους τους κολλητούς του Ajax, υποτάσσει τον Ajax και απαιτεί τη θεραπεία, αλλά ο Colossus των X-Men και ο εκπαιδευόμενος Negasonic Teenage Warhead τον διακόπτουν. Ο Colossus προσπαθεί να πείσει τον Wade να ενταχθεί στους X-Men, αλλά ο Wade τον απορρίπτει. Ο Άγιαξ δραπετεύει και ανασυντάσσεται με τον Angel Dust. Στη συνέχεια κατευθύνονται στο μπαρ της Νυφίτσας (Weasel's bar), όπου ακούει για τη Vanessa. Ο Ajax απαγάγει τη Vanessa και την πηγαίνει σε ένα παροπλισμένο Ελικοδρόμιο σε ένα διαλυτήριο. Ο Wade πείθει τον Colossus και τον Negasonic να τον βοηθήσουν να την πάρει πίσω. Πολεμούν με τον Angel Dust και μια ομάδα ανδρών του Ajax, ενώ ο Wade παλεύει με τον Ajax. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Negasonic καταστρέφει κατά λάθος τα στηρίγματα διατηρώντας το Helicarier σταθερό. Ο Deadpool προστατεύει τη Vanessa καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, ενώ ο Colossus μεταφέρει τον Negasonic και τον Angel Dust σε ασφαλές μέρος. Ο Ajax επιτίθεται ξανά στον Wade αλλά νικιέται. Αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν υπήρξε θεραπεία και παρά τις παρακλήσεις του Colossus, ο Wade σκοτώνει τον Ajax. Η Vanessa επικρίνει τον Wade που την άφησε, αλλά συμφιλιώνεται μαζί του αφού βλέπει το παραμορφωμένο πρόσωπό του και μαθαίνει τον λόγο που δεν επέστρεψε ποτέ κοντά της. Σε μια σκηνή μετά, ο Wade μιμείται τη σκηνή του Ferris Bueller's Day Off, δηλώνοντας ότι έχουν μόνο αρκετά χρήματα για να ανακοινώσουν ότι ο Cable θα εμφανιστεί στη συνέχεια.


Deadpool 2016 Film

Ακριβώς αυτό το στυλ του χιούμορ ΔΕΝ μου αρέσει. Μια ακόμη αδιάφορη Marvel περιπέτεια, με ένα υπερήρωα που “απαιτεί” να γελάσεις. Ένα χασμουριτό μου ξέφυγε.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Deadpool_(film)

Marvel Collection

Deadpool 2016 Film photo album


Deadpool 2016 Film Deadpool 2016 Film Deadpool 2016 Film Deadpool 2016 Film
Deadpool 2016 Film Deadpool 2016 Film Deadpool 2016 Film