Dark Phoenix 2019 Film

Tips:

Το Dark Phoenix (X-Men: Dark Phoenix) είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2019 βασισμένη στους χαρακτήρες των X-Men της Marvel Comics. Είναι η συνέχεια του X-Men: Apocalypse του 2016, της δέκατης δόσης συνολικά της σειράς ταινιών X-Men και της τέταρτης και τελευταίας δόσης των ταινιών prequel. Σηματοδοτεί την πρώτη ταινία X-Men χωρίς τη συμμετοχή του Hugh Jackman ως Wolverine (εκτός από τις spin-off ταινίες Deadpool). Έγινε παραγωγή, σενάριο και σκηνοθεσία του Simon Kinberg (στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του σε ταινία μεγάλου μήκους). Πρωταγωνιστουν οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Jessica Chastain, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Scott Shepherd, Ato Essandoh, Brian d'Arcy James, Halston Sage, Lamar Johnson, Summer Fontana, Hannah Emily Anderson, Josh McLaglen, Todd Hallowell, Julianne Jain.

Story:

Το 1975, η οκτάχρονη Jean Grey μένει ορφανή από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν εκδηλώνονται οι τηλεκινητικές της δυνάμεις. Ο καθηγητής Charles Xavier τη φέρνει στο Σχολείο του για ταλαντούχους νέους, υποσχόμενος να της μάθει να ελέγχει τις μεταλλαγμένες της ικανότητες. Το 1992, κατά τη διάρκεια της πρώτης αποστολής του Διαστημικού Λεωφορείου Endeavour, το λεωφορείο υφίσταται ζημιά από ενέργεια που μοιάζει με ηλιακή έκλαμψη και ο πρόεδρος καλεί τους X-Men να σώσουν τους αστροναύτες. Σώζοντας το πλήρωμα, η Jean χτυπιέται από την ενέργεια. Οι ψυχικές της δυνάμεις ενισχύονται, αλλά είναι πιο δύσκολο να ελεγχθεί καθώς η συναισθηματική της κατάσταση επιδεινώνεται. Ο Xavier αποκαλύπτει στους άλλους X-Men ότι κατέστειλε τη μνήμη της Jean και ότι προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα ως παιδί για να εμποδίσει το ψυχολογικό τραύμα να την κάνει ασταθή, αλλά η ενισχυμένη δύναμή της καταστρέφει τα ψυχικά μπλοκ και τώρα αντιμετωπίζει συμπτώματα PTSD. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι δυνάμεις της να βγαίνουν εκτός ελέγχου. Η Jean ταξιδεύει στη γενέτειρά της αφού είδε οράματα του πατέρα της και τον βρίσκει ζωντανό, έχοντας επιζήσει από το τροχαίο και την εγκατέλειψε. Ανακτά τη μνήμη της και συνειδητοποιεί ότι οι ανεξέλεγκτες δυνάμεις της, προκάλεσαν τη συντριβή και σκότωσαν τη μητέρα της. Οι X-Men φτάνουν και μετά από μια αψιμαχία στην οποία τραυματίζεται ο Peter Maximoff, ο Xavier παγώνει ψυχικά τους πάντες για να επιτρέψει στον Raven Darkhölme να πείσει την Jean να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά σκοτώνει κατά λάθος τον Raven κατά τη διάρκεια ενός βίαιου τηλεκινητικού επεισοδίου.
Φεύγοντας στο νησί Genosha, ένα μεταλλαγμένο καταφύγιο που διευθύνει ο Erik Lehnsherr, η Jean του ζητά βοήθεια για να ελέγξει την οργή της, αλλά στρατιωτικά ελικόπτερα φτάνουν, απαιτώντας την παράδοσή της και ο Erik την διώχνει θυμωμένος. Τη βρίσκει η Vuk, ηγέτης μιας εξωγήινης φυλής που αλλάζει σχήμα, γνωστή ως D'Bari, η οποία εξηγεί ότι η κοσμική δύναμη που απορρόφησε η Jean είχε εξαφανίσει τον πλανήτη D'Bari, καταναλώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του μέχρι να τραβήξει την Jean. Προσφέρεται να βοηθήσει την Jean να μάθει να χρησιμοποιεί τη δύναμη με ασφάλεια. Ο Hank, κατηγορώντας τον Xavier για το θάνατο του Raven, εγκαταλείπει το σχολείο και συμμαχεί με τον Erik και τη φατρία των μεταλλαγμένων του, σε ένα σχέδιο να σκοτώσει την Jean στη Νέα Υόρκη. Μαθαίνοντας το σχέδιο του Erik, ο Kurt Wagner τηλεμεταφέρει τους X-Men στη Νέα Υόρκη για να τη σώσει. Ενώ οι δύο φατρίες μάχονται, ο Erik αντιμετωπίζει την Jean και την Vuk αλλά ηττάται από τις ενισχυμένες δυνάμεις της. Ο Xavier πείθει τη Jean να διαβάσει τις αναμνήσεις του, βοηθώντας την πρώην προσωπικότητά της να αναδυθεί ξανά. Μετανιωμένη, προσπαθεί να αφήσει την Vuk να της πάρει τη Δύναμη του Phoenix, αλλά ο Scott Summers τη σταματά όταν ο Vuk αποκαλύπτει την πρόθεση των D'Bari να χρησιμοποιήσει τη δύναμη για να κατακτήσει τη Γη. Τα κυβερνητικά στρατεύματα υποτάσσουν και τις δύο μεταλλαγμένες φατρίες ενώ η Vuk δραπετεύει. Οι μεταλλαγμένοι εγκλωβίζονται σε ένα τρένο και η Vuk και οι δυνάμεις της D'Bari επιτίθενται, κατατροπώνοντας τους στρατιώτες ενώ οι μεταλλαγμένοι απελευθερώνονται. Ο Charles και ο Scott ​​πείθουν τον Hank, τον Erik και τους συμμάχους του ότι η Jean δεν είναι σύμμαχος, και ενώνονται για να αποκρούσουν τους επιτιθέμενους του D'Bari πριν φτάσει η Vuk. Ο Charles συνομιλεί με την Jean μέσα στο μυαλό του, και εκείνη τον συγχωρεί, σώζοντας τους μεταλλαγμένους από το τρένο και διαλύοντας τους D'Bari. Η Vuk προσπαθεί ξανά να αποστραγγίσει τη δύναμη από τη Jean, η οποία τους πετάει στο διάστημα για να απελευθερώσει όλη της τη δύναμη και να σκοτώσει την Vuk. Η Jean στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε ένα ενεργειακό ον σε σχήμα φοίνικα. Η σχολή του Xavier μετονομάζεται σε «Σχολή Jean Grey για χαρισματικούς νέους» και ο Charles αποσύρεται από κοσμήτορας, με τον Hank να παίρνει τη θέση του. Στο Παρίσι, ο Charles ξαφνιάζεται σε ένα καφέ από τον Erik, ο οποίος τον προσκαλεί σε μια παρτίδα σκάκι, ενώ ένας φλεγόμενος Φοίνικας εμφανίζεται ψηλά στον ουρανό.


Dark Phoenix 2019 Film

Μια κλασική περιπέτεια από την Marvel.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Phoenix_(film)

Ελληνική χροιά: Jessica Chastain

Marvel Collection

Dark Phoenix 2019 Film photo album


Dark Phoenix 2019 Film Dark Phoenix 2019 Film Dark Phoenix 2019 Film Dark Phoenix 2019 Film Dark Phoenix 2019 Film
Dark Phoenix 2019 Film Dark Phoenix 2019 Film XDark Phoenix 2019 Film