Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film

Tips:

Το Captain America II: Death Too Soon είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 1979, κατασκευασμένη για τηλεόραση, βασισμένη στον χαρακτήρα της Marvel Comics, Captain America, σε σκηνοθεσία Ivan Nagy και σενάριο του Wilton Schiller. Είχε προηγηθεί το Captain America νωρίτερα την ίδια χρονιά. Πρωταγωνιστουν οι Reb Brown, Connie Sellecca, Len Birman, Christopher Lee, Katherine Justice, Christopher Cary, Bill Lucking, Stanley Kamel, Ken Swofford, Lana Wood.

Story:

Ο Steve Rogers (Reb Brown) σκιαγραφεί ένα πορτρέτο της κυρίας Shaw (Susan French), η οποία του παραπονιέται για μια συμμορία ληστών που έκλεβε τα έσοδα από εξαργυρώσεις επιταγών Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο Steve Rogers στήνει μια παγίδα ως Captain America. Στο μεταξύ, ένας ανεξάρτητος τρομοκράτης που αυτοαποκαλείται General Miguel (Christopher Lee), σχεδιάζει να απαγάγει τον καθηγητή Ian Ilson (Christopher Cary) και τον αναγκάζει να συνεχίσει την έρευνά του στη χειραγωγική γεροντολογία. Ο Ilson κατάφερε να διαμορφώσει τόσο μια χημική ουσία που επιταχύνει τη γήρανση όσο και το αντίδοτο για την ίδια χημική ουσία και ο Miguel, που υποδύεται τον φύλακα μιας φυλακής στο Όρεγκον κοντά στο Πόρτλαντ, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα εν λόγω χημικά για να κρατήσει όμηρο το Πόρτλαντ για ένα εκατομμύριο δολάρια λύτρα. Τελικά ο Rogers και ο Miguel συγκρούονται και όταν ο Miguel πετάει ένα γυάλινο μπουκάλι με την χημική ουσία στον αέρα, ο Captain America σπάει το μπουκάλι με τέτοιο τρόπο ώστε να τα πιτσιλάει και τους δύο. Ωστόσο, ο Captain America λαμβάνει μόνο ένα μικρό ποσό και έτσι γερνά μόνο ένα μήνα. Ο Miguel, από την άλλη, γερνάει μέχρι θανάτου σε λιγότερο από ένα λεπτό.


Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film

Κλασικός Christopher Lee και αδιάφορο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Captain_America_II:_Death_Too_Soon

Marvel Collection

Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film photo album


Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film
Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film Captain America II: Death Too Soon Marvel 1979 Film