Captain America Marvel 1979 film

Tips:

Το Captain America είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα κατασκευασμένη για τηλεόραση του 1979, βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics, σε σκηνοθεσία Rod Holcomb και σενάριο του Don Ingalls. Την ταινία ακολούθησε το σίκουελ Captain America II: Death Too Soon, που επίσης κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά. Πρωταγωνιστουν οι Reb Brown, Len Birman, Heather Menzies, Robin Mattson, Joseph Ruskin, Lance LeGault, Frank Marth, Steve Forrest, Chip Johnson, James Ingersoll, Jim B. Smith, Jason Wingreen, June Dayton, Diana Webster, Dan Barton.

Story:

Ο Steve Rogers (Reb Brown) είναι ένας πρώην πεζοναύτης του οποίου ο πατέρας είναι κυβερνητικός πράκτορας της δεκαετίας του 1940. Η πατριωτική στάση του πατέρα του, του δίνει το παρατσούκλι «Captain America». Ο πατέρας του δολοφονείται αργότερα. Ο Ρότζερς, που τώρα βγάζει τα προς το ζην ως καλλιτέχνης και ταξιδεύει στην ύπαιθρο με ένα φορτηγάκι, εμπνέεται από την ιστορία του πατέρα του για να σκιτσάρει έναν υπερήρωα. Τραυματίζεται σοβαρά από μια απόπειρα κατά της ζωής του, η οποία φαίνεται να είναι ατύχημα. Του χορηγείται ένας πειραματικός ορός που ονομάζεται φόρμουλα FLAG, ένα αρκτικόλεξο για το "Full Latent Ability Gain" - ένα είδος "υπερ-στεροειδούς" - που ο πατέρας του Rogers είχε αναπτύξει από τους δικούς του αδένες. Η φόρμουλα όχι μόνο του σώζει τη ζωή, αλλά ενισχύει τη δύναμη και τα αντανακλαστικά του. Αυτές οι νέες ικανότητες εμπνέουν τον Dr. Simon Mills (Len Birman), τον ερευνητή βιοχημικό και αξιωματούχο πληροφοριών, να στρατολογήσει τον Στιβ και να του δώσει μια στολή βασισμένη στο σχέδιό του. Ως Captain America, το φορτηγό μετατροπής του Steve έχει διαμορφωθεί εκ νέου έτσι ώστε να μπορεί να μπει μέσα, μια μοτοσικλέτα υψηλής τεχνολογίας. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει ώθηση πυραύλων - ενισχυτή τζετ για γρήγορη επιτάχυνση - και ρύθμιση stealth που μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα και του δρόμου. Επιπλέον, έχει αποσπώμενο στρογγυλό παρμπρίζ που γίνεται ασπίδα του Rogers, θυμίζοντας την ασπίδα των κόμικς με τις λευκές ρίγες να είναι διάφανες. Είναι αλεξίσφαιρο και μπορεί να εκτοξευθεί ως όπλο επιστροφής σαν μπούμερανγκ.
Σύντομα αποκαλύπτεται ότι ο κακός σκοπεύει να καταστρέψει μια κοινότητα με μια βόμβα νετρονίων. Ο Captain America σταματά το φορτηγό που μεταφέρει την βόμβα και ανακαλύπτει ότι ο ίδιος ο κακός ήταν μέσα φορώντας έναν πυροκροτητή που μετρά τον καρδιακό του παλμό και επηρεάζεται σοβαρά από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Ως αποτέλεσμα, ο Captain America και ο Dr. Mills πρέπει να εφαρμόσουν τις πρώτες βοήθειες για να καταφέρνουν να κρατήσουν τον κακό στη ζωή, έτσι ώστε ο πυροκροτητής να αφαιρεθεί με ασφάλεια. Στο τέλος, ο Rogers αποφασίζει να γίνει ο ίδιος Captain America με τον πατέρα του, φορώντας μια στολή πανομοιότυπη με αυτή που είχε φορέσει ο πατέρας του: την «κλασική» στολή Captain America.


Captain America Marvel 1979 film

Μέτριο σενάριο, με πολύ πατριωτισμό. Αδιάφορο αποτέλεσμα, ακόμα και στην εποχή του.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Captain_America_(1979_film)

Marvel Collection

Captain America Marvel 1979 film photo album


Captain America Marvel 1979 film Captain America Marvel 1979 film Captain America Marvel 1979 film Captain America Marvel 1979 film
Captain America Marvel 1979 film Captain America Marvel 1979 film