Argylle 2024 Film

Tips:

Το Argylle είναι μια ταινία δράσης κατασκοπείας του 2024 σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Matthew Vaughn και σενάριο Jason Fuchs. Το Argylle είναι ένα αυτόνομο spin-off από το franchise Kingsman, με ένα crossover μεταξύ των δύο να σχεδιάζεται ως μέρος ενός κοινόχρηστου σύμπαντος από τον Vaughn, επικεντρωμένο σε κατασκοπεία. Πρωταγωνιστουν οι Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Henry Cavill, Dua Lipa, Ariana DeBose, John Cena, Samuel L. Jackson, Jason Fuchs, Tomás Paredes, Bobby Holland Hanton, Greg Townley, Alaa Habib.

Story:

Η Elly Conway, μια εσωστρεφής μυθιστοριογράφος κατασκόπων, έχει σχεδόν τελειώσει το πέμπτο βιβλίο της για τον Aubrey Argylle, τον ομώνυμο χαρακτήρα της σειράς Argylle, αλλά υποφέρει από τα σχόλια της μητέρα της, Ruth. Σε ένα ταξίδι με το τρένο για να επισκεφτεί τη Ruth και τον πατέρα της Barry, η Elly σώζεται από μια ενέδρα από έναν πραγματικό κατάσκοπο, τον Aidan Wilde, ο οποίος της εξηγεί ότι μια δόλια οργάνωση, γνωστή ως Division, την έχει βάλει στο στόχαστρο επειδή τα μυθιστορήματά της φαινομενικά προβλέπουν το μέλλον. Ο Aidan ταξιδεύει με την Elly στην Αγγλία, ελπίζοντας ότι το επόμενο κεφάλαιο της θα αποκαλύψει πώς να σταματήσει τη Division. Στο Λονδίνο, το δίδυμο αναζητά ένα "Masterkey" που θα βοηθούσε να αποκαλύψει την Division που αναφέρεται στα μυθιστορήματα της Elly. Υποψιαζόμενη ότι ο Aidan θέλει να τη σκοτώσει, η Elly καλεί τους γονείς της για βοήθεια. Καθώς φτάνουν, ο Aidan αποκαλύπτει ότι οι γονείς της είναι πράκτορες της Division. Διαφεύγοντας στη Γαλλία, ο Aidan και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA Alfie Solomon αποκαλύπτουν ότι ο Argylle δεν είναι εντελώς φανταστική: η Elly είναι στην πραγματικότητα η πράκτορας Rachel Kylle (το "Argylle" φαίνεται ότι προέρχεται από τον "R. Kylle"), η οποία συνελήφθη και υποβλήθηκε σε πλύση εγκεφάλου από την Division πέντε χρόνια νωρίτερα και έκανε να πιστέψει ότι η Δρ Margaret Vogeler (Ruth) και ο διευθυντής Ritter (Barry) ήταν οι γονείς της. Η Elly έβαλε τις καταπιεσμένες αναμνήσεις της σε τροποποιημένη μορφή, στα μυθιστορήματά της. Ο Aidan επανεμφανίζεται ως ένας από τους χαρακτήρες της, ο Wyatt, ενώ ο Alfie εμφανίζεται ξανά ως η γάτα της. Με το πιο πρόσφατο μυθιστόρημα του Argylle, η Rachel επρόκειτο να αποκαλύψει στον κόσμο πού βρισκόταν το Masterkey.
Ο Aidan και η Rachel ταξιδεύουν στην Αραβική Χερσόνησο, όπου ανακτούν το Masterkey, αλλά συλλαμβάνονται από τη Division. Ο Ritter αποκαλύπτει ότι η Rachel ήταν στην πραγματικότητα διπλή πράκτορας για τη Division και στη συνέχεια πυροβολεί τον Aidan. Εντοπίζει επίσης τον Alfie, αλλά αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα του έστειλε το Masterkey, προδίδοντας τη Division. Ο Aidan τραυματισμένος, ξανασμίγει με τη Rachel και οι δυο τους παλεύουν να βγούν μέσα από την εγκατάσταση της Division. Ο Ritter διακόπτει τη μετάδοση του Masterkey στον Alfie, αλλά πυροβολείται θανάσιμα όταν η γάτα της Rachel ξύνει τα μάτια του. Ο Aidan και η Rachel δραπετεύουν έξω από τις εγκαταστάσεις του Division και αποκαλύπτουν ότι είναι ένα φορτηγό πλοίο, για να χρησιμοποιήσουν τη δορυφορική σύνδεση και να στείλουν το Masterkey. Η Ruth χρησιμοποιεί έναν νοητικό κωδικό ενεργοποίησης για να αναγκάσει την «κόρη» της να επιτεθεί στον Aidan, μέχρι να σκοτωθεί από την Keira, μια πρώην πράκτορα της CIA. Η Keira ήταν κάποτε η κουνιάδα της Rachel και του Aidan και θεωρήθηκε νεκρή κατά τη διάρκεια μιας αποστολής με τη Rachel. αυτά τα γεγονότα, είχαν εμφανιστεί και στα μυθιστορήματα της Elly. Ο Alfie λαμβάνει τελικά το Masterkey και ο Aidan πυροδοτεί τα εκρηκτικά στο αρχηγείο της Division.Ξανά ως μυθιστοριογράφος, η Rachel δημοσιεύει το τελευταίο της μυθιστόρημα Argylle, όπου σε μια ανάγνωση, ο πραγματικός Argylle αποκαλύπτεται, προκαλώντας σοκ και σύγχυση. Σε μια σκηνή μετά, που διαδραματίζεται είκοσι χρόνια νωρίτερα, ένας νεαρός Argylle αποκαλύπτεται ότι είναι πράκτορας Kingsman, με το πρώτο μυθιστόρημα να βασίζεται στη ζωή του.


Argylle 2024 Film

Πολύ υπερβολή, με μέτρια σκηνοθεσία, με κόμικ δράση και γρήγορη πλοκή. Καλό κάστ για το είδος αυτού του χιούμορ, για μια διασκεδαστική περιπέτεια της “μίας” φοράς.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Argylle

Marvel Collection

Argylle 2024 Film photo album


Argylle 2024 Film Argylle 2024 Film Argylle 2024 Film Argylle 2024 Film
Argylle 2024 Film