17.Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film

Tips:

Το Thor: Ragnarok είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2017 βασισμένη στον χαρακτήρα Thor της Marvel Comics, σε παραγωγή της Marvel Studios και διανομή της Walt Disney Studios Motion Pictures. Είναι η συνέχεια των Thor (2011) και Thor: The Dark World (2013) και είναι η 17η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Taika Waititi σε σενάριο του Eric Pearson και της συγγραφικής ομάδας των Craig Kyle και Christopher Yost. Πρωταγωνιστουν οι Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Benedict Cumberbatch, Taika Waititi(Korg voice), Rachel House, Clancy Brown, Tadanobu Asano, Ray Stevenson, Zachary Levi, Georgia Blizzard, Amali Golden, Taylor Hemsworth, Luke Hemsworth, Sam Neill, Charlotte Nicdao, Ash Ricardo, Shalom Brune-Franklin, Cohen Holloway, Alia Seror-O'Neill, Stan Lee, Chris Charteris.

Story:

Δύο χρόνια μετά τη μάχη της Sokovia, ο Thor φυλακίζεται από τον δαίμονα της φωτιάς Surtur, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του ο Odin, δεν βρίσκεται πλέον στο Asgard. Εξηγεί ότι το βασίλειο θα καταστραφεί σύντομα κατά τη διάρκεια της προφητευμένης αποκάλυψης Ragnarök, μόλις ο Surtur ενώσει το στέμμα του με την Eternal Flame που καίει στο θησαυροφυλάκιο του Odin. Ο Thor ελευθερώνεται, νικά τον Surtur και παίρνει το στέμμα του, πιστεύοντας ότι απέτρεψε τον Ragnarök. Ο Thor επιστρέφει στο Asgard για να βρει τον Heimdall να έχει φύγει και τον αποξενωμένο αδελφό του Loki να υποδύεται τον Odin. Αναγκάζει τον Loki να βοηθήσει να βρει τον πατέρα τους, τον οποίο ο Loki έκανε ξόρκι μετά την υποτιθέμενη θυσία του πριν από χρόνια. Με τις οδηγίες του Stephen Strange, βρίσκουν τον Odin στη Νορβηγία, ο οποίος εξηγεί ότι πεθαίνει και ο θάνατός του θα απελευθερώσει το πρωτότοκο παιδί του, την Hela, από την Hel, μια φυλακή στην οποία ήταν σφραγισμένη πριν από πολύ καιρό. Η Hela, ένα αδερφάκι που ο Thor και ο Loki δεν ήξεραν την ύπαρξή της, ήταν η αρχηγός των στρατών του Asgard και κατέκτησε τα Nine Realms με τον Odin, αλλά αυτός τη φυλάκισε και την έγραψε εκτός ιστορίας αφού έγινε πολύ αιμοδιψή και δεν συμμεριζόταν τις απόψεις του για την ειρήνη. Ο Odin πεθαίνει και εμφανίζεται η Hela, καταστρέφοντας το σφυρί του Thor Mjolnir. Καταδιώκει τους δύο καθώς προσπαθούν να φύγουν μέσα από τη γέφυρα Bifröst. Φτάνοντας στο Asgard, η Hela νικά τον στρατό, σκοτώνει τους Warriors Three και ανασταίνει τους αρχαίους νεκρούς που κάποτε πολέμησαν μαζί της, συμπεριλαμβανομένου του γιγαντιαίου λύκου της Fenris. Διορίζει τον Asgardian Skurge ως δήμιό της. Η Hela σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το Bifröst για να επεκτείνει την αυτοκρατορία του Asgard, αλλά ο Heimdall παίρνει το σπαθί που ελέγχει το Bifröst. Εν τω μεταξύ, ο Thor προσγειώνεται στο Sakaar, έναν πλανήτη σκουπιδιών που περιβάλλεται από σκουληκότρυπες. Ένας δουλέμπορος που ονομάστηκε Scrapper 142 τον υποτάσσει με ένα δίσκο υπακοής και τον πουλά ως μονομάχο στον κυβερνήτη του Sakaar, τον Grandmaster. Ο Thor αναγνωρίζει το 142 ως την Valkyrie, μια από τις θρυλικές δυνάμεις γυναικών πολεμιστών που σκοτώθηκαν πολεμώντας την Hela πριν από αιώνες. Ο Thor αναγκάζεται να διαγωνιστεί στο Grandmaster's Contest of Champions, αντιμετωπίζοντας τον φίλο του Hulk. Καλώντας τον κεραυνό, ο Thor παίρνει το πάνω χέρι, αλλά ο Grandmaster σαμποτάρει τον αγώνα για να εξασφαλίσει τη νίκη του Hulk. Εξακολουθώντας να είναι σκλάβος μετά τον αγώνα, ο Thor προσπαθεί να πείσει τον Hulk και την 142 να τον βοηθήσουν να σώσει τον Asgard, αλλά κανένας από τους δύο δεν είναι πρόθυμος.
Ο Thor βρίσκει τον Quinjet που έφερε τον Hulk στο Sakaar. Μια ηχογράφηση της Natasha Romanoff κάνει τον Hulk να μεταμορφωθεί ξανά σε Bruce Banner για πρώτη φορά μετά τη Sokovia. Η 142 αποφασίζει να βοηθήσει τον Thor να σώσει τον Asgard. Ο Loki τους βοηθά να κλέψουν ένα από τα πλοία του Grandmaster. Απελευθερώνουν τους άλλους μονομάχους που, υποκινούμενοι από δύο εξωγήινους, τους Korg και Miek, κάνουν μια επανάσταση. Ο Loki επιχειρεί ξανά να προδώσει τον αδερφό του, αλλά ο Thor το προλαβαίνει και τον ανατρέπει. Ο Thor, ο Banner και η 142 δραπετεύουν μέσω μιας σκουληκότρυπας στο Asgard, όπου οι δυνάμεις της Hela επιτίθενται στον Heimdall και στους πολίτες Asgardian. Ο Hulk νικάει τον Fenris. Ο Loki και οι μονομάχοι φτάνουν για να βοηθήσουν και ένας μετανοημένος Skurge θυσιάζεται για να σώσει τους πολίτες. Ο Thor, πολεμώντας την Hela, χάνει το δεξί του μάτι και έχει ένα όραμα για τον Odin που τον βοηθά να συνειδητοποιήσει ότι μόνο ο Ragnarök μπορεί να τη σταματήσει, καθώς είναι πολύ δυνατός. Στέλνει τον Loki να πυροδοτήσει τον Ragnarök τοποθετώντας το στέμμα του Σούρτουρ στην Αιώνια Φλόγα. Ο Surtur ξαναγεννιέται και καταστρέφει την Asgard και σκοτώνοντας την Hela. Στο διαστημόπλοιο του Grandmaster, ο Statesman, ο Thor, πλέον βασιλιάς, συμφιλιώνεται με τον Loki και αποφασίζει να πάει τους ανθρώπους του στη Γη.
Σε μια σκηνή μετά, αναχαιτίζονται από ένα μεγάλο διαστημόπλοιο. Σε άλλη σκηνή μετά, ο ανατρεπόμενος Grandmaster έρχεται αντιμέτωπος με τους πρώην υπηκόους του.


Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Ο Thor δεν κατάφερε να με κερδίσει από την αρχή. Μια ακόμη περιπέτεια υπερηρώων με μυθολογικό σενάριο. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Thor:_Ragnarok

Marvel Collection

Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film photo album


Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film
Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film Thor: Ragnarok Marvel 2017 Film