33.The Marvels 2023 Film

Tips:

Το Marvels είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2023 βασισμένη στα κόμικς της Marvel. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η συνέχεια της ταινίας Captain Marvel (2019), η συνέχεια της τηλεοπτικής μίνι σειράς Ms. Marvel (2022) και η 33η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τη Nia DaCosta, η οποία έγραψε το σενάριο μαζί με τη Megan McDonnell και την Elissa Karasik. Πρωταγωνιστουν οι Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-joon, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh, Samuel L. Jackson, Leila Farzad, Abraham Popoola, Lashana Lynch, Tessa Thompson, Daniel Ings, Shardiah Ssagala, Cecily Cleeve, Ffion Jolly, Savannah Skinner-Henry, Kya Garwood, Shereen Walker, Hansen Burton, Hailee Steinfeld, Kelsey Grammer.

Story:

Η Carol Danvers καταστρέφει την Supreme Intelligence, την τεχνητή νοημοσύνη που οδηγεί την αυτοκρατορία του Kree. Αυτό οδηγεί σε έναν εμφύλιο πόλεμο στον πλανήτη Hala, τον κόσμο της πατρίδας του Kree, καθιστώντας τον πλανήτη άγονο καθώς χάνει τον αέρα, το νερό και το φως του ήλιου τα επόμενα 30 χρόνια. Η νέα ηγέτης του Kree, η Dar-Benn, ανακαλύπτει ένα από τα δύο θρυλικά Quantum Bands, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως για τη δημιουργία ενός δικτύου που επιτρέπει γρήγορα ταξίδια στο διάστημα. Χρησιμοποιεί το Band για να ανοίξει αναγκαστικά ένα νέο σημείο άλματος που συνδέεται με το δίκτυο. Η προκύπτουσα ανωμαλία επηρεάζει ολόκληρο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου ενός σημείου άλματος κοντά στο S.A.B.E.R της Γης, ένας διαστημικός σταθμός που διευθύνεται από τον Nick Fury. Η καπετάνιος Monica Rambeau ερευνά το σημείο άλματος κοντά στο S.A.B.E.R. ενώ ο Danvers ερευνά το νέο που άνοιξε ο Dar-Benn. Όταν αγγίζουν τα αντίστοιχα σημεία άλματος τους, η Rambeau μεταφέρεται στην τοποθεσία την Danvers, η Kamala Khan - η οποία έχει την άλλη Κβαντική Μπάντα στη Γη - μεταφέρεται στην τοποθεσία της Rambeau και η Danvers μεταφέρεται στο σπίτι της Kamala. Οι τρεις χρησιμοποιούν τις διαφορετικές δυνάμεις τους που βασίζονται στο φως, για να πολεμήσουν τους εχθρούς του Kree, αφήνοντας το σπίτι της οικογένειας Khan να καταστραφεί.
Μετά την επιστροφή των τριών στα αρχικά τους μέρη, ο Fury και η Rambeau επισκέπτονται την Kamala στη Γη. Η Rambeau υποθέτει ότι οι δυνάμεις τους που βασίζονται στο φως, συνδέονται μέσω της κβαντικής εμπλοκής και ότι αλλάζουν θέσεις όταν οποιοδήποτε χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του ταυτόχρονα. Ταξιδεύουν σε μια αποικία προσφύγων Skrull στον πλανήτη Tarnax, την οποία η Danvers βοήθησε στην ίδρυση και όπου μια συνθήκη ειρήνης βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με το Kree. Όταν οι συνομιλίες διακόπτονται, η Dar-Benn ανοίγει ένα άλλο σημείο άλματος που απορροφά την ατμόσφαιρα από το Tarnax για να επαναφέρει τον αναπνεύσιμο αέρα στο Hala. Μετά από μια βεβιασμένη προσπάθεια να εκκενώσουν την αποικία, οι Danvers, Rambeau και Kamala σχηματίζουν μια ομάδα που η Kamala ονομάζει "the Marvels". Η Danvers εξηγεί ότι η επαναλαμβανόμενη ρήξη των σημείων άλματος από την Dar-Benn προκαλεί αστάθεια στο δίκτυο και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το σύμπαν. Συμπεραίνουν ότι η Dar-Benn στοχεύει πλανήτες που έχουν νόημα για την Danvers, την οποία η Dar-Benn κατηγορεί για την ερήμωση της Hala. Οι Marvels φτάνουν στον υδάτινο πλανήτη Aladna και προειδοποιούν τον σύζυγο της Danvers, πρίγκιπα Yan, πριν φτάσει η Dar-Benn και τα δάκρυα ανοίξουν ένα σημείο άλματος, τραβώντας το νερό του πλανήτη στη Hala. Το τελικό της σχέδιο είναι να αδράξει την ενέργεια από τον ήλιο της Γης για να αποκαταστήσει αυτή του ήλιου της Hala. Η Dar-Benn κλέβει το Kamala's Band και επιχειρεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο Bands, αλλά αυτό καταστρέφει την Dar-Benn, τερματίζει τη διαπλοκή των Marvels και αφήνει πίσω του μια ρήξη μεταξύ των πραγματικοτήτων. Η Kamala διεκδικεί ξανά τις Μπάντες και ενώνεται με την Danvers για να δώσει ενέργεια στην Rambeau, επιτρέποντάς της να κλείσει την τρύπα από την άλλη πλευρά, αλλά να την προσβάλει στη διαδικασία. Η Kamala επιστρέφει στη Γη και η Danvers πετάει στον ήλιο της ΧHala, χρησιμοποιώντας τη δύναμή της για να τον αποκαταστήσει.
Η βραχύβια ομάδα εμπνέει την Kamala να αναζητήσει άλλους νεαρούς ήρωες και να σχηματίσει μια νέα ομάδα, ξεκινώντας από την Kate Bishop. Σε μια σκηνή μετά, η Rambeau ξυπνά σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου την υποδέχονται η Binary - μια εναλλακτική εκδοχή της μητέρας της Maria - και ο μεταλλαγμένος επιστήμονας Hank McCoy.


The Marvels 2023 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Απλός αδιάφορο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Marvels

Marvel Collection

The Marvels 2023 Film photo album


The Marvels 2023 Film The Marvels 2023 Film The Marvels 2023 Film The Marvels 2023 Film
The Marvels 2023 Film