06.The Avengers Marvel 2012 Film

Tips:

Το Marvel's The Avengers (με τίτλο Marvel Avengers Assemble στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και συνήθως αναφέρεται ως The Avengers) είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2012 βασισμένη στην ομώνυμη ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η έκτη ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Σε σενάριο και σκηνοθεσία Joss Whedon. Πρωταγωνιστουν οι Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Cobie Smulders, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany , Alexis Denisof, Tina Benko, Jerzy Skolimowski, Kirill Nikiforov, Jeff Wolfe, M'laah Kaur Singh, Rashmi Rustagi, Powers Boothe, Jenny Agutter, Arthur Darbinyan, Donald Li, Warren Kole, Alicia Sixtos, Jesse Garcia, Maximiliano Hernández, Dieter Riesle, Kenneth Tigar, Walter Perez, Harry Dean Stanton, Josh Cowdery, Ashley Johnson.

Story:

O Asgardian Loki συναντά τον Other, τον αρχηγό μιας εξωγήινης φυλής γνωστής ως Chitauri. Σε αντάλλαγμα για την απόκτηση του Tesseract, μιας ισχυρής πηγής ενέργειας άγνωστης δυνατότητας, ο Other υπόσχεται να παράσχει στον Loki έναν στρατό για να κατακτήσει τη Γη. Ο Nick Fury,, διευθυντής της υπηρεσίας κατασκοπείας S.H.I.E.L.D., φτάνει σε μια απομακρυσμένη ερευνητική εγκατάσταση όπου ο φυσικός Δρ Erik Selvig ηγείται μιας ομάδας που μελετά το Tesseract. Ξαφνικά ενεργοποιείται και ανοίγει μια σκουληκότρυπα, επιτρέποντας στον Loki να φτάσει στη Γη. Ο Loki κλέβει το Tesseract και χρησιμοποιεί το σκήπτρο του για να υποδουλώσει τον Selvig και άλλους πράκτορες, συμπεριλαμβανομένου του Clint Barton, για να τον βοηθήσουν. Σε απάντηση, ο Fury επανενεργοποιεί την "Avengers Initiative". Η πράκτορας Natasha Romanoff ταξιδεύει στην Καλκούτα για να στρατολογήσει τον Δρ. Bruce Banner, ώστε να μπορέσει να εντοπίσει το Tesseract μέσω των εκπομπών ακτινοβολίας γάμμα. Ο Fury πλησιάζει τον Steve Rogers για να συζητήσει τις γνώσεις του για το Tesseract και ο πράκτορας Phil Coulson επισκέπτεται τον Tony Stark για να ελέγξει την έρευνα του Selvig.
Ο Loki βρίσκεται στη Στουτγάρδη, όπου ο Barton κλέβει το ιρίδιο που απαιτείται για τη σταθεροποίηση του Tesseract. Αυτό οδηγεί σε μια αντιπαράθεση με τους Rogers, Stark και Romanoff που τελειώνει με την παράδοση του Loki. Ενώ ο Loki συνοδεύεται στο S.H.I.E.L.D., ο θετός αδερφός του Thor, φτάνει και τον ελευθερώνει, ελπίζοντας να τον πείσει να εγκαταλείψει το σχέδιό του και να επιστρέψει στο Asgard. Ο Stark και ο Rogers παρεμβαίνουν και ο Loki φυλακίζεται στο ιπτάμενο αεροπλανοφόρο του S.H.I.E.L.D., το Helicarier. Οι Avengers διαφωνούν για το πώς να προσεγγίσουν τον Loki και μαθαίνουν ότι το S.H.I.E.L.D. σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το Tesseract για τη δημιουργία όπλων μαζικής καταστροφής για χρήση εναντίον εχθρικών εξωγήινων. Οι πράκτορες του Loki επιτίθενται στον Helicarier και το άγχος κάνει τον Banner να μεταμορφωθεί στον Hulk. Ο Stark και ο Rogers επανεκκινούν τον κατεστραμμένο κινητήρα ενώ ο Thor προσπαθεί να σταματήσει την οργή του Hulk. Η Romanoff υποτάσσει τον Barton, απελευθερώνοντάς τον από την επιρροή του Loki, ο οποίος δραπετεύει αφού σκότωσε τον Coulson. Ο Fury χρησιμοποιεί τον θάνατο του Coulson για να παρακινήσει τους Avengers να συνεργαστούν ως ομάδα. Ο Loki χρησιμοποιεί το Tesseract και μια γεννήτρια που κατασκεύασε ο Selvig για να ανοίξει μια σκουληκότρυπα πάνω από τον Πύργο Stark στη Νέα Υόρκη για να φέρει τον στόλο του Chitauri και να ξεκινήσει την εισβολή του.
Ο Rogers, ο Stark, η Romanoff, ο Barton, ο Thor και ο Hulk συνεργάζονται για να προστατεύσουν τη Νέα Υόρκη από τους Chitauri. Ο Hulk αδυνατεί τον Loki ενώ η Romanoff μαθαίνει από τον Selvig, που τώρα έχει απαλλαγεί από τον έλεγχο του μυαλού του Loki, ότι το σκήπτρο του Loki μπορεί να κλείσει τη γεννήτρια. Οι ανώτεροι του Fury από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ασφαλείας προσπαθούν να τερματίσουν την εισβολή εκτοξεύοντας έναν πυρηνικό πύραυλο στο Midtown Manhattan. Ο Stark αναχαιτίζει τον πύραυλο και τον πετά μέσα από τη σκουληκότρυπα, προς τον στόλο του Chitauri. Ο πύραυλος καταστρέφει το μητρικό πλοίο Chitauri και απενεργοποιεί τις δυνάμεις τους στη Γη. Ο Stark χάνει τις αισθήσεις του και το κουστούμι του χάνει δύναμη, αφήνοντάς τον να πέφτει ελεύθερα προς τη Γη.
Οι Avengers καταφέρνουν να τον αναζωογονήσουν, ενώ η Romanoff χρησιμοποιεί το σκήπτρο του Loki για να κλείσει τη σκουληκότρυπα. Στη συνέχεια, ο Thor μεταφέρει τον Loki και το Tesseract στο Asgard, όπου ο Loki θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη Asgardian. Σε μια σκηνή μετά, ο Other συζητά με τον αφέντη του για την αποτυχημένη επίθεση στη Γη.


The Avengers Marvel 2012 Film

Το σενάριο θέλει τους 6 ήρωες να πολεμούν τον κακό Loki. Πολύ και καλή δράση με γρήγορες σκηνές και καλά εφέ. Επιτέλους, μια κόμικ περιπέτεια, που με διασκέδασε, μέχρι την επόμενη. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Avengers_(2012_film)

Marvel Collection

The Avengers Marvel 2012 Film photo album


The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film
The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film The Avengers Marvel 2012 Film