07.Iron Man 3 Marvel 2013 Film

Tips:

Το Iron Man 3 (με τίτλο στην οθόνη ως Iron Man Three) είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2013 βασισμένη στον χαρακτήρα Iron Man της Marvel Comics, παραγωγή της Marvel Studios και διανομή της Walt Disney Studios Motion Pictures. Είναι. η συνέχεια των Iron Man (2008) και Iron Man 2 (2010) και η έβδομη ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Shane Black από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Drew Pearce. Πρωταγωνιστουν οι Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stéphanie Szostak, James Badge Dale, William Sadler, Miguel Ferrer, Jon Favreau, Ben Kingsley, Stephanie Szostak, Paul Bettany, William Sadler, Dale Dickey, Ty Simpkins, Miguel Ferrer, Xueqi Wang, Shaun Toub, Matthew Sterling Nye , Pat Kiernan, Josh Elliott, Megan Henderson, Thomas Roberts, Bill Maher, Joan Rivers, George Kotsiopoulos.

Story:

Σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι το 1999, ο Tony Stark συναντά την επιστήμονα Maya Hansen, την εφευρέτρια του Extremis, μιας πειραματικής αναζωογονητικής θεραπείας που επιτρέπει την ανάρρωση από ακρωτηριασμούς. Ο ανάπηρος επιστήμονας Aldrich Killian του προσφέρει μια θέση στην εταιρεία του Advanced Idea Mechanics, αλλά ο Stark τον απορρίπτει. Δεκατρία χρόνια αργότερα, ο Stark πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες και έχει συχνές κρίσεις πανικού λόγω των εμπειριών του κατά τη διάρκεια της εισβολής εξωγήινων στη Νέα Υόρκη, με την κοπέλα του Pepper Potts. Εν τω μεταξύ, ξεκινά μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων, από έναν τρομοκράτη γνωστό ως Mandarin και ο επικεφαλής ασφαλείας του Stark, Happy Hogan, τραυματίζεται σοβαρά σε μια τέτοια επίθεση και τίθεται σε κώμα, αναγκάζοντας τον Stark να απειλήσει τηλεοπτικά το Mandarin, αποκαλύπτοντας τη διεύθυνση του σπιτιού του. Ο Mandarin στέλνει ελικόπτερα για να καταστρέψουν το σπίτι του Stark. Η Hansen, που ήρθε να προειδοποιήσει τον Stark, επιζεί από την επίθεση με την Potts. Ο Stark δραπετεύει με ένα πειραματικό νέο κοστούμι Iron Man, το οποίο η τεχνητή νοημοσύνη του J.A.R.V.I.S. πάει στο αγροτικό Τενεσί. Η νέα πανοπλία του Stark δεν είναι πλήρως λειτουργική και δεν διαθέτει επαρκή ισχύ για να επιστρέψει στο Μαλιμπού, κάνοντας τον κόσμο να πιστέψει ότι πέθανε. Με τη βοήθεια ενός ντόπιου αγοριού του Harley Keener, ο Stark ερευνά τα απομεινάρια μιας τοπικής έκρηξης που φέρει τα χαρακτηριστικά μιας επίθεσης του Mandarin, αν και συνέβη χρόνια πριν. Ανακαλύπτει ότι οι «βομβαρδισμοί» πυροδοτήθηκαν από στρατιώτες που υποβλήθηκαν σε Extremis των οποίων τα σώματα απέρριψαν τα εκρηκτικά τη θεραπεία. Αυτές οι εκρήξεις αποδόθηκαν ψευδώς σε τρομοκρατική συνωμοσία για να καλύψει τα ελαττώματα της Extremis. Ο Stark σκοτώνει τον Brandt και καθιστά ανίκανο τον Savin. Εν τω μεταξύ, ο Killian απαγάγει την Potts με τη βοήθεια της Hansen. Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών συνεχίζουν να αναζητούν το Mandarin, με τον James Rhodes - την πρώην War Machine, που τώρα μετονομάζεται ως Iron Patriot - να παρασύρεται σε μια παγίδα για να κλέψει την πανοπλία του. Ανιχνεύοντας το Mandarin στο Μαϊάμι, ο Stark διεισδύει στο αρχηγείο του χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια όπλα. Ανακαλύπτει ότι ο Mandarin είναι ένας Άγγλος ηθοποιός που ονομάζεται Trevor Slattery, ο οποίος αγνοεί τις ενέργειες που γίνονται και είναι ένα απλό “πιόνι”. Στη συνέχεια, ο Killian αιχμαλωτίζει τον Stark. Αποκαλύπτει ότι έχει υποβάλει την Potts σε Extremis με την ελπίδα ότι ο Stark θα βοηθήσει να διορθώσει τα ελαττώματα της Extremis προσπαθώντας να τη σώσει. Όταν η Hansen προδίδει τον Killian απειλώντας να θέσει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις του, ο Killian τη σκοτώνει.
Ο Stark δραπετεύει και ενώνεται ξανά με τη Rhodes, ανακαλύπτοντας ότι ο Killian σκοπεύει να επιτεθεί στον Πρόεδρο Ellis στο Air Force One, χρησιμοποιώντας την πανοπλία Iron Patriot, που ελέγχεται από τον Savin. Ο Stark σκοτώνει τον Savin, σώζοντας τους επιβάτες και το πλήρωμα, αλλά δεν μπορεί να εμποδίσει τον Killian να απαγάγει τον Ellis. Σε ένα κατεστραμμένο πετρελαιοφόρο, ο Killian σκοπεύει να σκοτώσει τον Ellis σε ζωντανή τηλεόραση. Ο Αντιπρόεδρος θα γινόταν τότε αρχηγός-μαριονέτα, ακολουθώντας τις εντολές του Killian, με αντάλλαγμα το Extremis, για να θεραπεύσει την αναπηρία της μικρής κόρης του. Ο Stark και η Rhodes διεισδύουν στην πλατφόρμα, με τη βοήθεια των στολών Iron Man, που ελέγχονται εξ αποστάσεως από τον J.A.R.V.I.S.. Η Rhodes οδηγεί σε ασφάλεια τον Πρόεδρο, ενώ ο Stark ανακαλύπτει ότι η Potts έχει επιζήσει από τη διαδικασία Extremis. Πριν προλάβει να τη σώσει, μια εξέδρα καταρρέει γύρω τους και εκείνη πέφτει στην εξέδρα μέχρι τον προφανή θάνατό της. Ο Stark παλεύει με τον Κίλιαν ο οποίος οικειοποιήθηκε την έρευνα Extremis του Hansen, ως θεραπεία για τη δική του αναπηρία και αποκαλύπτει ότι είναι ο πραγματικός Mandarin. Η Potts, της οποίας οι εξτρεμιστικές δυνάμεις της επέτρεψαν να επιβιώσει από την πτώση, σκοτώνει τον Killian για να σώσει τον Stark.
Ως χειρονομία της αφοσίωσής του στην Potts, ο Stark παραγγέλνει τον J.A.R.V.I.S. να καταστρέψει όλα τα κοστούμια του Iron Man. Ο Αντιπρόεδρος και ο Slattery συλλαμβάνονται και ο Happy ξυπνά από το κώμα του. Με τη βοήθεια του Stark, τα εφέ Extremis της Potts σταθεροποιούνται και ο Stark υπόσχεται να μειώσει τη ζωή του ως Iron Man, υποβάλλοντας σε εγχείρηση για να αφαιρέσει τα σκάγια κοντά στην καρδιά του και πετώντας τον απαρχαιωμένο αντιδραστήρα θωρακικού τόξου του στη θάλασσα. Σκέφτεται ότι, ακόμη και χωρίς την τεχνολογία, θα είναι πάντα ο Iron Man.


Iron Man 3 Marvel 2013 Film

Το σενάριο είναι μισό κόμικ και μισό ψυχολογία του χαρακτήρα. Καλές ερμηνείες με πολύ καλούς διαλόγους και έξυπνο χιούμορ. Αρκετή δράση και περιπέτεια, με διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Man_3

Ελληνική χροιά: George Kotsiopoulos

Marvel Collection

Iron Man 3 Marvel 2013 Film photo album


Iron Man 3 Marvel 2013 Film Iron Man 3 Marvel 2013 Film Iron Man 3 Marvel 2013 Film Iron Man 3 Marvel 2013 Film Iron Man 3 Marvel 2013 Film
Iron Man 3 Marvel 2013 Film Iron Man 3 Marvel 2013 Film Iron Man 3 Marvel 2013 Film