32.Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film

Tips:

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2023 που βασίζεται στην ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics Guardians of the Galaxy, παραγωγής Marvel Studios και διανομής Walt Disney Studios Motion Pictures. Είναι η συνέχεια των Guardians of the Galaxy (2014) και Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) και η 32η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Σε σενάριο και σκηνοθεσία James Gunn. Πρωταγωνιστουν οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Will Poulter, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Linda Cardellini, Nathan Fillion, Sylvester Stallone, Sarah Alami, Giovannie Cruz, Will Poulter, Nico Santos, Miriam Shor, Asim Chaudhry, Elizabeth Debicki, Judy Greer, Reinaldo Faberlle, Tara Strong.

Story:

Στο νέο τους αρχηγείο στο Knowhere, οι Φύλακες του Γαλαξία δέχονται επίθεση από τον Adam Warlock, έναν Κυρίαρχο πολεμιστή που δημιουργήθηκε από την Υψηλή ιέρεια Ayesha που προσπαθεί να τους καταστρέψει επειδή την έκλεψαν. Τα ιατρικά πακέτα των Guardians είναι αναποτελεσματικά στην επούλωση των πληγών του Rocket λόγω ενός διακόπτη kill που έχει ενσωματωθεί σε αυτόν από την οργάνωση Orgocorp. Οι Guardians ταξιδεύουν στα κεντρικά γραφεία της Orgocorp για να βρουν τον κωδικό παράκαμψης του διακόπτη και να σώσουν τη ζωή του Rocket. Καθώς ο Rocket βρίσκεται αναίσθητος, θυμάται το παρελθόν του. Βρέθηκε ως μωρό ρακούν και πειραματίστηκε από τον High Evolutionary, τον ηγέτη του Orgocorp, ο οποίος προσπάθησε να ενισχύσει και να ανθρωπομορφοποιήσει τις μορφές των ζώων, γνωστές ως Humanimals, για να δημιουργήσει μια ιδανική κοινωνία που ονομάζεται Counter-Earth. Ο Rocket έγινε φίλος με τους συναδέλφους του στο Batch 89: τη βίδρα Lylla, τον θαλάσσιο Teefs και το κουνέλι Floor. Ο High Evolutionary εντυπωσιάστηκε από την αυξανόμενη ευφυΐα του Rocket και χρησιμοποίησε τη διορατικότητά του για να διορθώσει ένα ελάττωμα σε μεταγενέστερες παρτίδες Humanimal. Ωστόσο, ζήλεψε τη διάνοια του Rocket και σχεδίαζε να μαζέψει τον εγκέφαλό του για περαιτέρω έρευνα πριν εξολοθρεύσει το παρωχημένο Batch 89. Ο Rocket προσπάθησε να ελευθερώσει τους φίλους του, αλλά ο High Evolutionary σκότωσε τη Lylla. Εξαγριωμένος, ο Rocket αποδυνάμωσε τον High Evolutionary, οι υποστηρικτές του οποίου σκότωσαν τον Teefs και τον Floor στην πυρομαχία που ακολούθησε. Ο Rocket τελικά έφυγε με διαστημόπλοιο.
Στο παρόν, μια εναλλακτική εκδοχή της Gamora, που έχει ενταχθεί στους Ravagers, βοηθά τους Guardians να διεισδύσουν στο Orgocorp. Ανακτούν το αρχείο του Rocket αλλά ανακαλύπτουν ότι ο κώδικας αφαιρέθηκε από τον Theel, έναν από τους συμβούλους του High Evolutionary. Οι Guardians και η Gamora αναχωρούν για την Counter-Earth για να τον βρουν. Τους ακολουθούν η Ayesha και ο Adam αφού ο High Evolutionary, ο δημιουργός της φυλής τους, απείλησε να εξαφανίσει τον Sovereign εάν δεν καταφέρουν να ανακτήσουν τον Rocket. Οι Guardians φτάνουν στην Counter-Earth και οδηγούνται στο συγκρότημα των εργαστηρίων Arête. Ο Drax και ο Mantis παραμένουν με τους Gamora και Rocket, ενώ οι Peter Quill, Groot και Nebula ταξιδεύουν στην Arête. Η Nebula αναγκάζεται να περιμένει έξω, λόγω των κυβερνητικών της βελτιώσεων. Ο Quill και ο Groot μπαίνουν στην Arête. Ο Drax λέει τον Mantis να κυνηγήσει την ομάδα του Quill και η Gamora σώζει τον Rocket από τον Adam και τον War Pig, έναν από τους φρουρούς του High Evolutionary. Ο High Evolutionary παραδέχεται ότι αυτή η εκδοχή της κοινωνίας της Counter-Earth είναι ατελής, έτσι βομβαρδίζει τον πλανήτη, σκοτώνοντας τα Humanimals και την Ayesha. Η Arête αναχωρεί ως διαστημόπλοιο, με τους Nebula, Drax και Mantis να επιβιβάζονται για να σώσουν τον Quill και τον Groot. Ωστόσο, το τελευταίο ζευγάρι δραπετεύει από τον Arête με τον Theel, τον οποίο σκοτώνουν πριν πάρουν τον κωδικό από το πτώμα του. Τους σώζει η Gamora στο πλοίο τους. Καθώς η ομάδα του Quill χρησιμοποιεί τον κώδικα, Rocket flatlines και επανενώνεται με τους Lylla, Teefs και Floor. Μαθαίνει από τη Lylla ότι η ώρα του δεν έχει έρθει ακόμα, καθώς ο Quill καταφέρνει να απενεργοποιήσει τον διακόπτη kill και να επανεκκινήσει την καρδιά του Rocket. Ο Drax, η Nebula και ο Mantis συναντούν την επόμενη παρτίδα των High Evolutionary, τα γενετικά τροποποιημένα ανθρωποειδή παιδιά, προτού συλληφθούν. Οι άλλοι Φύλακες οργανώνουν μια διάσωση, οδηγώντας σε μια μάχη ενάντια στις δυνάμεις του High Evolutionary. Ο Kraglin πυροβολεί την Arête με το Knowhere και στη συνέχεια βοηθάει να σωθούν οι πολίτες του Knowhere από μια αντεπίθεση από το Hellspawn του High Evolutionary. Ο Drax, η Nebula και ο Mantis γίνονται φίλοι με τρεις τερατώδεις Abilisks, για να δραπετεύσουν και να επανενωθούν με τους υπόλοιπους Guardians. Οι Guardians καθυστερούν να φύγουν από την Arête, επιλέγοντας να σώσουν τα παιδιά, που δραπετεύουν στο Knowhere μέσω ενός τούνελ που κατασκευάστηκε από την τηλεκίνηση του Cosmo. Ο Rocket ανακαλύπτει φυλακισμένα ζώα στο πλοίο και έρχεται αντιμέτωπος με τον High Evolutionary, τον οποίο οι άλλοι Φύλακες νικούν. Ο Rocket λυπάται το High Evolutionary και οι Guardians βοηθούν τα ζώα να διαφύγουν στο Knowhere. Ο Quill παραλίγο να πεθάνει προσπαθώντας να περάσει από την Arête στο Knowhere, αλλά σώζεται από τον Adam που νωρίτερα είχε σωθεί από την καταστροφή της Arête από τον Groot.
Ο Quill αποφασίζει να αφήσει τους Φύλακες, ονομάζει τον Rocket ως νέο καπετάνιο και ξανασμίγει με τον παππού του στη Γη. Ο Mantis ξεκινά ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης με τους Abilisk, η Gamora επανέρχεται στους Ravagers και η Nebula και ο Drax παραμένουν στο Knowhere για να μεγαλώσουν τα διασωθέντα παιδιά. Σε μια σκηνή μετά, οι νέοι Guardians - Rocket, Groot, Kraglin, Cosmo, Adam και Phyla (ένα από τα παιδιά που διασώθηκαν) και το κατοικίδιο του Adam, Blurp, αναλαμβάνουν μια αποστολή.


Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film

Αποψή μου: Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Περισσότεροι διάλογοι, λιγότερη δράση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_Galaxy_Vol._3

Ελληνική χροιά: Dave Bautista

Marvel Collection

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film photo album


Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film
Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film Guardians of the Galaxy Vol. 3 Marvel 2023 Film