15.Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film

Tips:

Το Guardians of the Galaxy Vol. 2 είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2017 βασισμένη στην ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics Guardians of the Galaxy, παραγωγής Marvel Studios και διανομής Walt Disney Studios Motion Pictures. Είναι η συνέχεια του Guardians of the Galaxy (2014) και η 15η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Σενάριο και σκηνοθεσία James Gunn. Πρωταγωνιστουν οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sylvester Stallone, Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Sean Gunn, Tommy Flanagan, Laura Haddock, Aaron Schwartz, Hannah Harlow, Hilty Bowen, Ben Browde, Alex Klein, Luke Cook, Evan Jones, Joe Fria, Terence Rosemore, Jimmy Urine, Stephen Blackehart, Steve Agee, Blondy Baruti, Richard Christy, Rob Zombie, Stan Lee, David Hasselhoff, Ving Rhames, Michelle Yeoh, Miley Cyrus.

Story:

Το 2014, οι Peter Quill, Gamora, Drax, Rocket και Baby Groot είναι γνωστοί ως οι Guardians of the Galaxy. Η Αρχιέρεια Ayesha της φυλής Sovereign ζητά από τους Guardians να προστατεύουν τις πολύτιμες μπαταρίες Anulax από ένα Abilisk, ένα διδιάστατο τέρας, σε αντάλλαγμα για τη Nebula, την αποξενωμένη αδερφή του Gamora, η οποία πιάστηκε να επιχειρεί να κλέψει τις μπαταρίες. Αφού ο Rocket κλέβει τις μπαταρίες για τον εαυτό του, ο Sovereign επιτίθεται στο πλοίο των Guardians με ένα στόλο drones. Μια μυστηριώδης φιγούρα καταστρέφει τα drones και οι Guardians προσγειώνονται στον κοντινό πλανήτη Berhert. Η φιγούρα αποκαλύπτεται ως Ego, ο πατέρας του Quill, και συστήνει τον Mantis, τον αφελή υπηρέτη του με ενσυναίσθηση. Το Ego προσκαλεί τον Quill, τον Gamora και τον Drax στον πλανήτη του, ενώ ο Rocket και ο Groot παραμένουν πίσω για να επισκευάσουν το πλοίο και να παρακολουθήσουν το Nebula. Η Ayesha προσλαμβάνει τον Yondu Udonta και το πλήρωμά του, που έχουν εξοριστεί από την ευρύτερη κοινότητα Ravager από τον αρχηγό τους Stakar Ogord, για εμπορία παιδιών, για να ξανασυλλάβουν τους Guardians. Αιχμαλωτίζουν τον Rocket, αλλά όταν ο Yondu διστάζει να παραδώσει τον Quill, τον οποίο μεγάλωσε, ο υπολοχαγός του Kraglin Obfonteri, αμφισβητεί την αντικειμενικότητά του και ο Taserface, ένας άλλος υπολοχαγός, ηγείται μιας ανταρσίας, με τη βοήθεια του Nebula, ο οποίος πυροβολεί τον Yondu. Ο Taserface εκτελεί τους πιστούς του Yondu και φυλακίζει τον ίδιο και τον Rocket στο πλοίο του Yondu. Η Nebula φεύγει για να βρει και να σκοτώσει την Gamora, την οποία κατηγορεί για τα βασανιστήρια που της υπέβαλε ο Thanos, ο θετός τους πατέρας. Ο Kraglin, ο οποίος είναι μετανιωμένος, βοηθά τον Groot να απελευθερώσει τον Rocket και Yondu και ενώ δραπετεύει, η ομάδα έβαλε το πλοίο να αυτοκαταστραφεί χρησιμοποιώντας το βέλος του Yondu. Ο Taserface ενημερώνει τον Sovereign πριν σκοτωθεί από την έκρηξη.
Ο Ego, ένας θεός Celestial που χειραγωγούσε την ύλη γύρω από τη συνείδησή του για να σχηματίσει τον πλανήτη του «home», εξηγεί ότι πρόβαλε μια ανθρωποειδή μάσκα για να ταξιδέψει στο σύμπαν και να ανακαλύψει έναν σκοπό, ερωτεύοντας τελικά τη μητέρα του Quill, Meredith. Ο Ego προσέλαβε τον Yondu για να συλλέξει τον νεαρό Quill μετά το θάνατο της Meredith, αλλά το αγόρι δεν παραδόθηκε ποτέ και ο Ego τον αναζητούσε από τότε. Διδάσκει τον Quill να χειρίζεται την κληρονομημένη Celestial δύναμη του, ενώ ο Mantis πλησιάζει τον Drax και προσπαθεί να τον προειδοποιήσει για τα σχέδια του Ego. Η Nebula φτάνει στον πλανήτη του Ego και προσπαθεί να σκοτώσει την Gamora, αλλά το ζευγάρι συμφιλιώνεται και καταλήγει σε συμμαχία, ανακαλύπτοντας σύντομα ένα σπήλαιο γεμάτο με σκελετικά υπολείμματα. Ο Ego κάνει πλύση εγκεφάλου στον Quill και αποκαλύπτει ότι στα ταξίδια του, φύτεψε σπορόφυτα σε χιλιάδες κόσμους που μπορούν να μεταμορφωθούν σε νέες προεκτάσεις του εαυτού του, αλλά μόνο η δύναμη δύο Celestials μπορεί να τους ενεργοποιήσει. Προσθέτει ότι κύυσε αμέτρητες γυναίκες και προσέλαβε τον Yondu για να μαζέψει τους απογόνους τους, αλλά τους σκότωσε όλους όταν δεν κατάφεραν να κληρονομήσουν την Celestials δύναμή του. Όταν ο Ego παραδέχεται ότι έδωσε στη Meredith τον όγκο στον εγκέφαλο που τη σκότωσε, ένας εξαγριωμένος Quill ξυπνά από την πλύση εγκεφάλου του και του επιτίθεται βίαια. Ο Ego τότε αντλεί παρασιτικά την ενέργεια του Quill για να ενεργοποιήσει τα σπορόφυτα, τα οποία αρχίζουν να καταναλώνουν τους κόσμους στους οποίους έχουν φυτευτεί. Ο Rocket, ο Yondu, ο Groot και ο Kraglin φτάνουν και μαζί με τους Mantis, Drax, Nebula και Gamora σώζουν τον Quill. Οι επανενωμένοι Guardians ταξιδεύουν στον εγκέφαλο του Ego στον πυρήνα του πλανήτη, όπου ο Yondu αποκαλύπτει ότι κράτησε τον Quill για να τον γλιτώσει από το Ego. Καθώς τα drones του Sovereign επιστρέφουν και επιτίθενται, ο Rocket κατασκευάζει μια βόμβα χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες μπαταρίες, τις οποίες φυτεύει ο Groot στον εγκέφαλο του Ego. Ο Quill χρησιμοποιεί τις νεοανακαλυφθείσες Celestials δυνάμεις του για να πολεμήσει το Ego, αποσπώντας του την προσοχή για αρκετή ώρα ώστε οι άλλοι Guardians και ο Mantis να ξεφύγουν. Η βόμβα εκρήγνυται, σκοτώνοντας τον Ego και διαλύοντας τον πλανήτη, αλλά και στραγγίζοντας τον Quill από τις Celestials δυνάμεις του. Ο Yondu θυσιάζεται για να σώσει τον Quill αφήνοντας τον εαυτό του να πεθάνει στο κενό του διαστήματος. Παρά το γεγονός ότι έχει συμφιλιωθεί με την Gamora, η Nebula επιλέγει να φύγει και να συνεχίσει την προσπάθειά της να σκοτώσει τον Thanos. Οι Guardians, με νέο μέλος τον Mantis, κάνουν μια κηδεία για τον Yondu καθώς φτάνουν δεκάδες πλοία Ravager, έχοντας ακούσει για τη θυσία του Yondu και τον δέχονται ξανά ως Ravager.
Σε μια σειρά από σκηνές μετά, ο Kraglin καταλαμβάνει το τηλεκινητικό βέλος και το πτερύγιο ελέγχου του Yondu. Ο Ogord ξανασμίγει με τους πρώην συμπαίκτες του και τους συναδέλφους του captains Ravager. Η Ayesha δημιουργεί τον Adam, ένα νέο τεχνητό ον με το οποίο σχεδιάζει να καταστρέψει τους Guardians, και ο Groot μεγαλώνει μέσα σε έναν έφηβο.


Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Η συνέχεια της ιστορίας, στο ίδιο μοτίβο με το πρώτο, με περισσότερη δράση και λιγότερο ενδιαφέρον. Μια ακόμη περιπέτεια, μέχρι την επόμενη. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_Galaxy_Vol._2

Ελληνική χροιά: Dave Bautista

Marvel Collection

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film photo album


Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film
Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film Guardians of the Galaxy Vol. 2 Marvel 2017 Film