26.Eternals Marvel 2021 Film

Tips:

Το Eternals είναι μια αμερικανική ταινία με υπερήρωες του 2021 που βασίζεται στην ομώνυμη φυλή Comics της Marvel. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η 26η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από την Chloé Zhao, η οποία έγραψε το σενάριο με τους Patrick Burleigh, Ryan Firpo και Kaz Firpo. Πρωταγωνιστουν οι Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Kit Harington, Salma Hayek, Angelina Jolie, Bill Skarsgård, David Kaye, Harish Patel, Haaz Sleiman, Esai Daniel Cross, Zain Al Rafeea, Harry Styles, Patton Oswalt, Mahershala Ali.

Story:

Το 5000 π.Χ., δέκα υπερδύναμα όντα γνωστά ως Eternals - Ajak, Sersi, Ikaris, Kingo, Sprite, Phastos, Makkari, Druig, Gilgamesh και Thena - στέλνονται στη Γη από τον Arishem, έναν Celestial, με το διαστημόπλοιο Domo. Είναι επιφορτισμένοι για την εξόντωση επεμβατικών οντοτήτων γνωστών ως Deviants. Ο τελευταίος Deviant σκοτώνεται το 1521 όταν οι απόψεις της ομάδας διίστανται σχετικά με τη συνεχιζόμενη σχέση τους με την ανθρωπότητα. Τα επόμενα 500 χρόνια, ζουν κυρίως χωριστά, περιμένοντας τις εντολές του Arishem. Σήμερα, η Sersi και η Sprite ζουν μαζί στο Λονδίνο. Αφού ο σύντροφος της Sersi, o Ikaris την άφησε χωρίς εξήγηση αιώνες νωρίτερα, τώρα βρίσκεται σε σχέση με τον άνθρωπο Dane Whitman, που εργάζεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Όταν η τριάδα δέχεται επίθεση από τον Deviant Kro, ο Ikaris φτάνει και διώχνει το πλάσμα μακριά. Οι τρεις Αιώνιοι ταξιδεύουν στη Νότια Ντακότα για να ξανασμίξουν με την αρχηγό τους, Ajak, για να τη βρουν νεκρή. Η Sersi επιλέγεται μετά θάνατον από την Ajak ως διάδοχός της, δίνοντάς της τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τον Arishem. Η Sersi μαθαίνει ότι η αποστολή των Αιώνιων ήταν στην πραγματικότητα να προετοιμάσουν τη Γη για την Ανάδυση ενός νέου Celestial. Ο Arishem εξηγεί ότι, για εκατομμύρια χρόνια, φυτεύει Celestial σπόρους μέσα σε πλανήτες όπου η ενέργεια από μεγάλους πληθυσμούς επιτρέπει τη γέννηση νέων Celestial. Οι Deviants στάλθηκαν για να καταστρέψουν τους κορυφαίους θηρευτές κάθε πλανήτη για να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη ευφυούς ζωής, αλλά όταν εξελίχθηκαν και άρχισαν να κυνηγούν τους γηγενείς πληθυσμούς των πλανητών, ο Arishem δημιούργησε τους Αιώνιους για να τους αντιμετωπίσει. Με το πρόσφατο τέλος του Blip που αποκαθιστά τον πληθυσμό της Γης, η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο απαραίτητο μέγεθος για να επιτρέψει τη γέννηση του Celestial Tiamut, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή της Γης.
Ελπίζοντας να καθυστερήσει η Ανάδυση, οι Αιώνιοι επανενώνονται. Στην κατοικία του Druig στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, δέχονται επίθεση από τους Deviants. Τους σκοτώνουν όλους εκτός από τον Kro, ο οποίος σκοτώνει τον Gilgamesh πριν τραπεί σε φυγή. Ο Phastos προτείνει να χρησιμοποιήσουν το Uni-Mind, μια σύνδεση μεταξύ όλων των Eternals που θα έδινε στον Druig αρκετή δύναμη για να κοιμίσει τον Tiamut με τις ικανότητές του να ελέγχει το μυαλό του. Ωστόσο, ο Ikaris είναι πιστός στον Arishem και αρνείται να βοηθήσει να σταματήσει η Ανάδυση. Αποκαλύπτει ότι η Ajak ήθελε να σταματήσει το Emergence και να σώσει την ανθρωπότητα, έτσι την οδήγησε στους Deviants και τους επέτρεψε να τη σκοτώσουν. Η Sprite ενώνεται με τον Ikaris λόγω της ανεκπλήρωτης αγάπης της γι' αυτόν, ενώ ο Kingo επιλέγει να φύγει.
Ο Makkari εντοπίζει τη θέση του Emergence, ένα ενεργό ηφαίστειο στον Ινδικό Ωκεανό, όπου ο Ikaris και η Sprite προσπαθούν να τους σταματήσουν. Ο Druig βγάζει νοκ άουτ την Sprite και ο Phastos συγκρατεί τον Ikaris. Ο Kro φτάνει και σκοτώνεται από τη Thena. Ο Druig δεν μπορεί να κοιμίσει τον Tiamut και η Sersi προσπαθεί να τον μετατρέψει σε μάρμαρο. Ο Ikaris απελευθερώνεται από τους περιορισμούς του και πηγαίνει να σκοτώσει τη Sersi, αλλά δεν μπορεί λόγω της αγάπης του γι' αυτήν. Τόσο αυτός όσο και η Sprite ενώνονται με τους άλλους στο Uni-Mind και η Sersi αποκτά αρκετή δύναμη για να μετατρέψει το Tiamut σε μάρμαρο. Ενοχοποιημένος, ο Ikaris πετάει στον Ήλιο. Η Sersi χρησιμοποιεί την ενέργεια Uni-Mind για να μετατρέψει την Sprite σε άνθρωπο, τερματίζοντας τη μόνιμη παιδική της κατάσταση. Η Thena, ο Druig και ο Makkari αναχωρούν στο Domo για να προειδοποιήσουν τους Αιώνιους σε άλλους πλανήτες για τις Αναδύσεις. Ο Γουίτμαν δηλώνει την αγάπη του για τη Sersi και πρόκειται να αποκαλύψει ένα μυστικό για την οικογενειακή του ιστορία, όταν εκείνη, η Phastos και ο Kingo ανεβαίνουν στο διάστημα από τον Arishem. Δυσαρεστημένος με την προδοσία τους, ο Arishem λέει ότι θα γλιτώσει την ανθρωπότητα εάν οι αναμνήσεις των Eternals δείξουν ότι οι άνθρωποι είναι άξιοι να ζήσουν.


Eternals Marvel 2021 Film

Καλό σενάριο, με καλές ερμηνείες και πολύ δράση. Τελικά αυτό που δεν μου αρέσει στα Sci-Fi Marvel Super Hero είναι το ισοπεδοτικό τους τέλος. Το τερματίζουν και στο επόμενο έχουμε μια από τα ίδια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Eternals_(film)

Marvel Collection

Eternals Marvel 2021 Film photo album


Eternals Marvel 2021 Film Eternals Marvel 2021 Film Eternals Marvel 2021 Film Eternals Marvel 2021 Film
Eternals Marvel 2021 Film