14.Doctor Strange Marvel 2016 Film

Tips:

Το Doctor Strange είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2016 βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel Comics. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η 14η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Scott Derrickson από ένα σενάριο που έγραψε με τους Jon Spaihts και C. Robert Cargill. Πρωταγωνιστουν οι Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Alaa Safi, Katrina Durden, Topo Wresniwiro, Umit Ulgen, Linda Louise Duan, Mark Anthony Brighton, Meera Syal, Amy Landecker, Adam Pelta-Pauls, Sarah Malin, Eben Young, Kobna Holdbrook-Smith, Elizabeth Healey, Guillaume Faure, Daniel Dow, Stan Lee, Ezra Faroque Khan, Kimberly Van Luin, Pat Kiernan.

Story:

Στο Κατμαντού, ο μάγος Kaecilius και οι ζηλωτές του μπαίνουν στο μυστικό συγκρότημα Kamar-Taj και αποκεφαλίζουν τον βιβλιοθηκάριό του. Κλέβουν πολλές σελίδες από ένα βιβλίο που ανήκει στον Ancient One, έναν μακρόβιο μάγο που έχει διδάξει σε κάθε μαθητή στο Kamar-Taj, συμπεριλαμβανομένου του Kaecilius, τις μυστικιστικές τέχνες. Ο Ancient One καταδιώκει τους προδότες, αλλά ο Kaecilius και οι οπαδοί του διαφεύγουν. Στη Νέα Υόρκη, ο Δρ. Stephen Strange, ένας πλούσιος, καταξιωμένος και αλαζονικός νευροχειρουργός, τραυματίζει σοβαρά τα χέρια του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ οδηγούσε για μια ομιλία, αφήνοντάς τον μόνιμα ανίκανο να χειρουργήσει. Η συνάδελφος χειρούργος Christine Palmer προσπαθεί να τον βοηθήσει να προχωρήσει, αλλά ο Strange μάταια επιδιώκει πειραματικές χειρουργικές επεμβάσεις για να θεραπεύσει τα χέρια του. Ο Strange μαθαίνει για τον Jonathan Pangborn, έναν παραπληγικό που ανέκτησε μυστηριωδώς ξανά τα πόδια του. Ο Pangborn κατευθύνει τον Strange στο Kamar-Taj, όπου τον παίρνει ο Mordo, ένας μάγος του Ancient One. Ο Ancient One δείχνει τη δύναμή του στο Strange, αποκαλύπτοντας το αστρικό επίπεδο και άλλες διαστάσεις όπως η διάσταση του καθρέφτη. Δέχεται απρόθυμα να εκπαιδεύσει τον Strange, του οποίου η αλαζονεία και η φιλοδοξία του θυμίζουν τον Kaecilius. Οι περίεργες μελέτες και τα αρχαία κείμενα στη βιβλιοθήκη, φυλάσσονται από τον Δάσκαλο Wong. Ο Strange μαθαίνει ότι η Γη προστατεύεται από απειλές από άλλες διαστάσεις, με μια ασπίδα που δημιουργείται από τρία Sanctums στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Χονγκ Κονγκ, τα οποία είναι όλα άμεσα προσβάσιμα από το Kamar-Taj. Το καθήκον των μάγων είναι να προστατεύουν τα Sanctums, αν και ο Pangborn επέλεξε να διοχετεύσει τη μυστικιστική ενέργεια μόνο για να θεραπεύσει την παράλυσή του. Ο Strange προχωρά γρήγορα και διαβάζει κρυφά το βιβλίο από το οποίο ο Kaecilius έκλεψε σελίδες, μαθαίνοντας να λυγίζει τον χρόνο με το Eye of Agamotto. Οι Mordo και Wong προειδοποιούν τον Strange να μην παραβιάζει τους νόμους της φύσης, κάνοντας μια σύγκριση με την επιθυμία του Kaecilius για αιώνια ζωή.
Ο Kaecilius χρησιμοποιεί τις κλεμμένες σελίδες για να επικοινωνήσει με τον Dormammu της Σκοτεινής Διάστασης, όπου ο χρόνος είναι ανύπαρκτος, και καταστρέφει το Sanctum του Λονδίνου, για να αποδυναμώσει την προστασία της Γης. Στη συνέχεια, οι ζηλωτές επιτίθενται στο Sanctum της Νέας Υόρκης, σκοτώνοντας τον φύλακά του, αλλά ο Strange τους συγκρατεί με τη βοήθεια του Cloak of Levitation, για να τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια μιας αψιμαχίας. Τηλεμεταφέρεται πίσω στο νοσοκομείο όπου τον σώζει ο Palmer. Επιστρέφοντας στο Sanctum, ο Strange αποκαλύπτει στο Mordo ότι ο Ancient One αντλούσε δύναμη από τη Dark Dimension για να διατηρήσει τη μακροζωία του και ο Mordo απογοητεύεται μαζί του. Μετά από μια μάχη στο Mirror Dimension της Νέας Υόρκης, ο Kaecilius τραυματίζει θανάσιμα τον Ancient One και δραπετεύει στο Χονγκ Κονγκ. Πριν πεθάνει, λέει στον Strange ότι αυτός και ο Mordo θα πρέπει να συνεργαστούν για να νικήσουν τον Kaecilius, εξισορροπώντας τη σταθερή φύση του Mordo με την προθυμία του Strange να παραμορφώσει τους κανόνες. Ο Strange και ο Mordo φτάνουν στο Χονγκ Κονγκ για να βρουν τον Wong νεκρό, το Sanctum κατεστραμμένο και τη Dark Dimension να κατακλύζει τη Γη. Ο Strange χρησιμοποιεί το Eye για να αντιστρέψει τον χρόνο και να σώσει τον Wong, μετά μπαίνει στη Dark Dimension και δημιουργεί έναν ατελείωτο χρόνο γύρω από τον εαυτό του και τον Dormammu. Αφού σκότωσε επανειλημμένα τον Strange χωρίς αποτέλεσμα, ο Dormammu τελικά αποδέχεται τη συμφωνία του, αφήνοντας τη Γη οριστικά και παίρνοντας μαζί του τον Kaecilius και τους ζηλωτές με αντάλλαγμα ο Strange να σπάσει το βρόχο.
Αηδιασμένος από το Strange και τον Ancient One που αψηφά τους νόμους της φύσης, ο Mordo παραιτείται από την καριέρα του μάγου και φεύγει. Ο Strange επιστρέφει το Eye, το οποίο αποκαλύπτεται ότι κρατά μια Infinity Stone, πίσω στο Kamar-Taj και κατοικεί στο Sanctum της Νέας Υόρκης για να συνεχίσει τις σπουδές του με τον Wong. Σε μια σκηνή μετά, ο Strange αποφασίζει να βοηθήσει τον Thor, ο οποίος έχει φέρει τον αδελφό του Loki στη Γη για να ψάξει για τον πατέρα τους, Odin. λέγοντάς του ότι η Γη έχει «πάρα πολλούς μάγους».


Doctor Strange Marvel 2016 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Περιπέτεια πολλών διαστάσεων, με πολλές λούπες και λίγο μυαλό για χάσιμο. Απλά περιμένω τον επόμενο Doctor Strange, σε άλλες διαστάσεις, με άλλους εαυτούς Μου. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Doctor_Strange_(2016_film)

Marvel Collection

Doctor Strange Marvel 2016 Film photo album


Doctor Strange Marvel 2016 Film Doctor Strange Marvel 2016 Film Doctor Strange Marvel 2016 Film Doctor Strange Marvel 2016 Film Doctor Strange Marvel 2016 Film
Doctor Strange Marvel 2016 Film Doctor Strange Marvel 2016 Film