34.Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film

Tips:

Το Deadpool & Wolverine είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων βασισμένη στους χαρακτήρες Deadpool και Wolverine της Marvel Comics, παραγωγής Marvel Studios, Maximum Effort και 21 Laps Entertainment και διανομή από την Walt Disney Studios Motion Pictures. Είναι η 34η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU) και η συνέχεια των Deadpool (2016) και Deadpool 2 (2018). Η ταινία σκηνοθετείται από τον Shawn Levy από ένα σενάριο που έγραψε με τους Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick και Zeb Wells. Πρωταγωνιστουν οι Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni, Matthew Macfadyen, Jennifer Garner, Kelly Hu, Brianna Hildebrand, Ray Park, Patrick Stewart, Jason Flemyng, Shioli Kutsuna, Aaron Stanford, Lewis Tan, Stefan Kapicic, Tony McCarthy, Randal Reeder, Greg Hemphill, Terence Hughes.

Story:

Ο Wade Wilson ζει μια ήσυχη ζωή, έχοντας αφήσει πίσω του το χρόνο του ως μισθοφόρος Deadpool, μέχρι που η Time Variance Authority (TVA) -μια γραφειοκρατική οργάνωση που υπάρχει εκτός χρόνου και χώρου και παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμα- τον τραβάει σε μια νέα αποστολή. Με το σύμπαν του σπιτιού του να αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Wilson ενώνεται απρόθυμα με έναν ακόμη πιο απρόθυμο Wolverine σε μια αποστολή που θα αλλάξει την ιστορία του Marvel Cinematic Universe (MCU).


Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Deadpool_%26_Wolverine

Marvel Collection

Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film photo album


Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film
Deadpool & Wolverine Marvel 2024 Film