21.Captain Marvel 2019 Film

Tips:

Το Captain Marvel είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2019 βασισμένη στα κόμικς της Marvel με τον χαρακτήρα Carol Danvers / Captain Marvel. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η 21η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η ταινία σκηνοθετήθηκε από την Anna Boden και τον Ryan Fleck από ένα σενάριο που έγραψαν μαζί με τη Geneva Robertson-Dworet. Πρωταγωνιστουν οι Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg, Jude Law, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace, Akira Akbar, Matthew Maher, Chuku Modu, Vik Sahay, Colin Ford, Kenneth Mitchell, Chang, Pete Ploszek.

Story:

Το 1995, στον πλανήτη Hala, την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας Kree, το μέλος του Starforce, η Vers, πάσχει από αμνησία και επαναλαμβανόμενους εφιάλτες που εμπλέκουν μια ηλικιωμένη γυναίκα. Ο Yon-Rogg, ο μέντορας και διοικητής της, εκπαιδεύει τη Vers για να ελέγχει τις ικανότητές της, ενώ η Supreme Intelligence, η τεχνητή νοημοσύνη που κυβερνά το Kree, την προτρέπει να κρατήσει υπό έλεγχο τα συναισθήματά της. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής για τη διάσωση ενός μυστικού πράκτορα που διεισδύει σε μια ομάδα Skrulls, εξωγήινων με τους οποίους οι Kree βρίσκονται σε πόλεμο, η Vers συλλαμβάνεται από τον διοικητή των Skrull, Talos. Μια έρευνα με τις αναμνήσεις της Vers τους οδηγεί στη Γη. Η Vers δραπετεύει και προσγειώνεται στο Λος Άντζελες. Η παρουσία της προσελκύει το S.H.I.E.L.D. οι πράκτορες Nick Fury και Phil Coulson, των οποίων η έρευνα διακόπτεται από μια επίθεση Skrull. Η Vers ανακτά έναν κρύσταλλο που περιέχει τις αναμνήσεις της στο κυνηγητό που ακολουθεί, ενώ η Fury σκοτώνει έναν Skrull που υποδύεται την Coulson. Η Danvers, ο Talos, ο Fury και ο Rambeau εντοπίζουν το εργαστήριο του Lawson σε τροχιά γύρω από τη Γη, όπου ο Lawson έκρυψε πολλά Skrulls, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας Talos, και το Tesseract, την πηγή ισχύος της μηχανής του Lawson. Εκεί, η Danvers αιχμαλωτίζεται από το Starforce και συνδέεται με την Ανώτατη Νοημοσύνη. Η Danvers αφαιρεί το εμφύτευμα Kree που κατέστειλε τις δυνάμεις της κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, επιτρέποντάς της να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της. Στην επόμενη μάχη, ο Fury ανακτά τον Goose, ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ένας εξωγήινος Flerken. Ο Goose καταπίνει το Tesseract και ξύνει τον Fury, τυφλώνοντας το αριστερό του μάτι. H Danvers καταστρέφει ένα βομβαρδιστικό του Kree, αναγκάζοντας τον αξιωματικό του Kree, Ronan the Accuser και τη μοίρα του να υποχωρήσουν.
Η Danvers κατατροπώνει τον Yon-Rogg και τον στέλνει στη Hala με μια προειδοποίηση για την Ανώτατη Νοημοσύνη. Στη συνέχεια αναχωρεί για να βοηθήσει τους Skrulls να βρουν έναν νέο κόσμο, αφήνοντας τον Fury έναν τροποποιημένο τηλεειδοποιητή, για να επικοινωνήσει μαζί της σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ο Fury συντάσσει μια πρωτοβουλία για να εντοπίσει ήρωες όπως η Danvers, δίνοντάς της το όνομά της από το διακριτικό της στην Πολεμική Αεροπορία, "Avenger". Σε μια σκηνή που διαδραματίζεται το 2018, ο ενεργοποιημένος τηλεειδοποιητής, παρακολουθείται από τους Avengers όταν η Danvers εμφανίζεται να αναζητά τον Fury.


Captain Marvel 2019 Film

Στα αρνητικά στοιχεία έχω το κλασικό σκοτάδι που δεν καταλαβαίνω τις σκηνές δράσης και την γρήγορη εναλλαγή των σκηνών. Και τα 2 αυτά στοιχεία σκεπάζουν τα λάθη και τις ατέλειες. Στην μουσική έχουμε τους Elastica, Garbage, Nirvana και φυσικά το t-shirt NIN. Στα θετικά θα έβαζα το χιούμορ και τις απανωτές ατάκες. Τελικά αυτό που δεν μου αρέσει στα Sci-Fi Marvel Super Hero είναι το ισοπεδοτικό τους τέλος. Το τερματίζουν και στο επόμενο έχουμε μια από τα ίδια. Είναι ένα παραμυθάκι με υπερήρωες και καλό καστ και σενάριο, που με διασκέδασε αρκετά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Marvel_(film)

Marvel Collection

Captain Marvel 2019 Film photo album


Captain Marvel 2019 Film Captain Marvel 2019 Film Captain Marvel 2019 Film
Captain Marvel 2019 Film Captain Marvel 2019 Film Captain Marvel 2019 Film