24.Black Widow Marvel 2021 Film

Tips:

Το Black Widow είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2021, βασισμένη στα κόμικς της Marvel, με τον ομώνυμο χαρακτήρα. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η 24η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από την Cate Shortland σε σενάριο του Eric Pearson. Πρωταγωνιστουν οι Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, Olga Kurylenko, William Hurt, Ray Winstone, Rachel Weisz, Liani Samuel, Michelle Lee, Nanna Blondell, Nanna Blondell, Simona Zivkovska, Erin Jameson, Shaina West, Yolanda Lynes, Claudia Heinz, Fatou Bah, Jade Ma, Jade Xu, Lucy Jayne Murray, Lucy Cork, Eniko Fulop, Lauren Okadigbo, Aurélia Agel.

Story:

Το 1995, ο σούπερ στρατιώτης Alexei Shostakov και η δολοφόνος Black Widow, Melina Vostokoff εργάζονται ως Ρώσοι μυστικοί πράκτορες, υποδυόμενοι ως οικογένεια στο Οχάιο με τη Natasha Romanoff και τη Yelena Belova ως κόρες τους. Κλέβουν ένα μικροτσίπ intel της S.H.I.E.L.D. και δραπετεύουν στην Κούβα, όπου το αφεντικό τους, ο στρατηγός Dreykov, οδηγεί την Romanoff και την Belova στο Red Room για εκπαίδευση ως Black Widows. Τις επόμενες δεκαετίες, ο Shostakov φυλακίζεται στη Ρωσία, ενώ η Romanoff και η Belova γίνονται επιτυχημένες, επικίνδυνες δολοφόνοι. Η Romanoff τελικά δουλεύει στο S.H.I.E.L.D. αφού βοήθησε τον Clint Barton να βομβαρδίσει το γραφείο του Dreykov στη Βουδαπέστη, το οποίο προφανώς σκοτώνει τον Dreykov και τη μικρή του κόρη Antonia. Το 2016, η Romanoff είναι φυγόδικος για παραβίαση των Συμφωνιών της Σόκοβια. Εν τω μεταξύ, η Belova σκοτώνει μια απατεώνα πρώην Χήρα, αλλά έρχεται σε επαφή με ένα συνθετικό αέριο που εξουδετερώνει τον χημικό παράγοντα ελέγχου του νου του Κόκκινου Δωματίου. Η Belova στέλνει φιαλίδια με αντίδοτο στην Romanoff, ελπίζοντας ότι αυτή και οι Εκδικητές θα μπορέσουν να απελευθερώσουν τις άλλες Χήρες, και κρύβεται. Όταν η Romanoff οδηγεί με τα φιαλίδια στο αυτοκίνητό της, η πράκτορας του Red Room, Taskmaster, της επιτίθεται. Η Romanoff δραπετεύει και συνειδητοποιεί ότι τα φιαλίδια ήρθαν από τη Βουδαπέστη. Εκεί βρίσκει την Belova, η οποία αποκαλύπτει ότι ο Dreykov είναι ζωντανός και το Red Room είναι ακόμα ενεργό. Οι χήρες και η Taskmaster τους επιτίθενται, αλλά η Romanoff και η Belova τους αποφεύγουν και συναντιούνται με τον Mason, ο οποίος τους προμηθεύει με ένα ελικόπτερο. Η Romanoff και η Belova παίρνουν τον Shostakov από τη φυλακή για να μάθουν την τοποθεσία του Dreykov και εκείνος τους κατευθύνει στην Vostokoff η οποίος ζει σε μια φάρμα έξω από την Αγία Πετρούπολη. Εκεί βελτιώνει τη διαδικασία χημικού ελέγχου του μυαλού που χρησιμοποιείται στις Χήρες. Η Vostokoff ειδοποιεί τον Dreykov και τους πράκτορες του να φτάσουν για να τους πάρουν, αλλά η Romanoff πείθει την Vostokoff να τους βοηθήσει και το ζευγάρι χρησιμοποιεί τεχνολογία μάσκας προσώπου για να αλλάξει θέσεις. Στο Κόκκινο Δωμάτιο, μια μυστική εναέρια εγκατάσταση, η Vostokoff ελευθερώνει τον Shostakov και την Belova από τους περιορισμούς τους. Ο Dreykov βλέπει μέσα από τη μεταμφίεση την Romanoff. Αποκαλύπτει ότι η Taskmaster είναι η Antonia, η οποία υπέστη ζημιά στον βομβαρδισμό της Βουδαπέστης που ήταν τόσο σφοδρή και ο Dreykov έπρεπε να βάλει ένα τσιπ στο κεφάλι της για να τη σώσει. Αυτό μετέτρεψε την Antonia στον τέλειο ελεγχόμενο στρατιώτη, ικανό να μιμηθεί τις πράξεις οποιουδήποτε δει. Η Romanoff δεν είναι σε θέση να επιτεθεί στον Dreykov λόγω μιας φερομόνης που είναι εγκατεστημένη σε κάθε Χήρα, αλλά το αναιρεί σπάζοντας τη μύτη της και κόβοντας το οσφρητικό νεύρο της. Ο Shostakov μάχεται με την Taskmaster ενώ η Vostokoff βγάζει εκτώς έναν από τους κινητήρες της εγκατάστασης και στη συνέχεια κλειδώνουν την Taskmaster σε ένα κελί.
Ο Dreykov δραπετεύει καθώς άλλες Χήρες επιτίθενται στην Romanoff, αλλά η Belova τις εκθέτει στο αντίδοτο. Η Romanoff αντιγράφει τις τοποθεσίες άλλων Χήρων σε όλο τον κόσμο από τον υπολογιστή του Dreykov καθώς η εγκατάσταση αρχίζει να εκρήγνυται και να πέφτει. Ανακτά δύο σωζόμενα φιαλίδια αντιδότου και ελευθερώνει την Taskmaster από το κλειδωμένο κελί. Η Vostokoff και ο Shostakov δραπετεύουν με ένα αεροπλάνο, ενώ η Belova ρίχνει το αεροσκάφος του Dreykov, σκοτώνοντάς τον. Σε ελεύθερη πτώση, η Romanoff δίνει στην Belova ένα αλεξίπτωτο πριν πολεμήσει με την Taskmaster. Μετά την προσγείωση, η Romanoff χρησιμοποιεί ένα φιαλίδιο αντιδότου στην Taskmaster και δίνει το άλλο στην Belova μαζί με τις τοποθεσίες των άλλων ελεγχόμενων από το μυαλό Χήρων, ώστε να τις βρει και να τις ελευθερώσει. Η Belova, η Vostokoff και ο Shostakov αποχαιρετούν την Romanoff και φεύγουν με την Antonia και τις απελευθερωμένες Widows. Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Mason προμηθεύει την Romanoff με ένα Quinjet για να το χρησιμοποιήσει για την απελευθέρωση των φυλακισμένων Avengers.


Black Widow Marvel 2021 Film

Καλή ανάλυση των χαρακτήρων, με καλές ερμηνείες και αρκετή δράση. Δεν έχει “υπερβολές” και η πλοκή είναι πιο ρεαλιστική και λιγότερο κόμικ. Το σενάριο πολύ καλό και μάλλον αυτό ήταν που με άφησε με θετικές εντυπώσεις. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Widow_(2021_film)

Black Widow Film and TV Series

The Black Widow (1947 serial), a movie serial starring Bruce Edwards
The Black Widow (1951 film), a British film starring Christine Norden
Black Widow (1954 film), starring Ginger Rogers and Gene Tierney
Black Widow (1987 film), featuring Debra Winger and Theresa Russell
Black Widow (2003 film), a film directed by Brad Turner
The Black Widow (2005 film), (Before It Had a Name) film by Giada Colagrande
Black Widow (2005 film), a Canadian film starring Sarah Slean
Black Widow (2007 film), with Elizabeth Berkley and Alicia Coppola
Black Widow (2010 film), starring Jack Scalia and Jennifer O'Dell
Black Widows (2016 TV series), Scandinavian TV serial
Black Widow: A Land Bleeds (2017 film), a Indian film
Black Widows (2020 TV series), a Indian web series
Black Widow (2021 film), a Marvel Comics character with Scarlett Johansson


Marvel Collection

Black Widow Marvel 2021 Film photo album


Black Widow Marvel 2021 Film Black Widow Marvel 2021 Film Black Widow Marvel 2021 Film Black Widow Marvel 2021 Film Black Widow Marvel 2021 Film Black Widow Marvel 2021 Film
Black Widow Marvel 2021 Film Black Widow Marvel 2021 Film