19.Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film

Tips:

Το Avengers: Infinity War είναι μια αμερικανική ταινία με υπερήρωες του 2018 που βασίζεται στην ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics, τους Avengers. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η συνέχεια των Avengers (2012) και Avengers: Age of Ultron (2015) και η 19η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Σε σκηνοθεσία Anthony και Joe Russo και σενάριο Christopher Markus και Stephen McFeely. Πρωταγωνιστουν οι Robert Downey Jr., Chris Hemsworth,Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldaña, Josh Brolin, Chris Pratt, Idris Elba, Vin Diesel, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Benicio Del Toro, Samuel L. Jackson, Sean Gunn, William Hurt, Letitia Wright, Terry Notary, Tom Vaughan-Lawlor, Carrie Coo, Michael James Shaw, Stan Lee, Winston Duke, Florence Kasumba, Kerry Condon, Monique Ganderton, Jacob Batalon, Tiffany Espensen, Isabella Amara, Ethan Dizon, Ariana Greenblatt, Ameenah Kaplan, Ross Marquand.

Story:

Έχοντας αποκτήσει το Power Stone - μία από τις έξι Infinity Stones - από τον πλανήτη Xandar, ο Thanos και οι υπολοχαγοί του - Ebony Maw, Cull Obsidian, Proxima Midnight και Corvus Glaive - αναχαιτίζουν το διαστημόπλοιο που μετέφερε τους επιζώντες της καταστροφής του Asgard. Ο Thanos εξάγει τη Space Stone από το Tesseract, εξουδετερώνει τον Hulk και σκοτώνει τον Lok και τον Heimdall αφού στείλει τον Hulk στη Γη χρησιμοποιώντας το Bifröst. Ο Thanos και η ομάδα του φεύγουν καταστρέφοντας το πλοίο. Ο Hulk προσγειώνεται στο Sanctum Sanctorum στη Νέα Υόρκη, παίρνοντας τη μορφή του Bruce Banner. Προειδοποιεί τον Stephen Strange και τον Wong για το σχέδιο του Thanos να καταστρέψει τη μισή ζωή στο σύμπαν και στρατολογούν τον Tony Stark. Ο Maw και ο Obsidian φτάνουν για να ανακτήσουν την Time Stone από το Strange, τραβώντας την προσοχή του Peter Parker. Ο Maw, μη μπορώντας να πάρει την Time Stone λόγω της γοητείας του Strange, τον αιχμαλωτίζει. Ο Stark και ο Parker επιβιβάζονται κρυφά στο διαστημόπλοιο του Maw ενώ ο Wong μένει πίσω για να φυλάει το Sanctum. Οι Guardians of the Galaxy ανταποκρίνονται στην κλήση κινδύνου του πλοίου Asgardian και σώζουν τον Thor. Ο Thor υποθέτει ότι ο Thanos κυνηγά το Reality Stone, το οποίο κατέχει ο Taneleer Tivan στο Knowhere. Ταξιδεύει με τους Rocket και Groot στο Nidavellir για να ζητήσει τη βοήθεια του βασιλιά νάνου Eitri στη δημιουργία του Stormbreaker με τσεκούρι μάχης. Ο Peter Quill, η Gamora, ο Drax και ο Mantis ταξιδεύουν στο Knowhere, βρίσκοντας ότι ο Thanos έχει ήδη το Reality Stone. Ο Thanos απαγάγει την Gamora, η οποία αποκαλύπτει την τοποθεσία της Soul Stone για να σώσει το Nebula από τα βασανιστήρια. Στο Vormir, ο φύλακας του Stone, Red Skull, λέει στον Thanos ότι μπορεί να το αποκτήσει μόνο θυσιάζοντας κάποιον που αγαπά. Ο Thanos θυσιάζει την Gamora, κερδίζοντας την Stone. Στο Εδιμβούργο, οι Midnight και Glaive πέφτουν σε ενέδρα από τους Wanda Maximoff και Vision για να ανακτήσουν τη Mind Stone στο μέτωπο του Vision. Ο Steve Rogers, η Natasha Romanoff και ο Sam Wilson τους σώζουν και βρίσκουν καταφύγιο με τον James Rhodes και το Banner στο Avengers Compound. Ο Vision ζητά από τη Wanda να τον καταστρέψει και η Mind Stone να την κρατήσει από τον Thanos, αλλά η Wanda αρνείται. Ο Rogers προτείνει να ταξιδέψουν στη Wakanda, η οποία πιστεύει ότι έχει τους πόρους για να αφαιρέσει την Πέτρα χωρίς να σκοτώσει τον Vision.
Η Nebula δραπετεύει από την αιχμαλωσία και ζητά από τους εναπομείναντες Guardians να τη συναντήσουν στον κατεστραμμένο κόσμο του Thanos, τον Titan. Ο Stark και ο Parker σκοτώνουν τον Maw και σώζουν τον Strange. Το τρίο προσγειώνεται στον Titan, όπου συναντούν τους Quill, Drax, και Mantis. Χρησιμοποιώντας το Time Stone, ο Strange βλέπει εκατομμύρια πιθανά μέλλοντα, και μόνο ένα στο οποίο κερδίζουν οι Avengers. Η ομάδα διαμορφώνει ένα σχέδιο για να υποτάξει τον Thanos και να αφαιρέσει το Infinity Gauntlet, με το οποίο στεγάζει και χειρίζεται με ασφάλεια τα Stones. Εμφανίζεται ο Thanos, που δικαιολογεί τα σχέδιά του ως απαραίτητα για να εγγυηθεί την επιβίωση ενός υπερπληθυσμένου σύμπαντος. Η Nebula φτάνει αμέσως μετά και βοηθά τους άλλους να υποτάξουν τον Thanos, αλλά στη συνέχεια συμπεραίνει ότι ο Thanos σκότωσε την Gamora. Έξαλλος, ο Quill επιτίθεται στον Thanos, επιτρέποντάς άθελά του να σπάσει την ομάδα και να τους κατατροπώσει. Ο Thanos πληγώνει βαριά τον Stark, αλλά ο Strange προσφέρει την Time Stone με αντάλλαγμα να χαρίσει τη ζωή του Stark. Στη Wakanda, ο Rogers ξανασμίγει με τον Bucky Barnes πριν εισβάλει ο στρατός του Thanos. Οι Avengers, μαζί με τον T'Challa και τις δυνάμεις Wakandan, αμύνονται ενώ ο Shuri εργάζεται για να εξάγει τη Mind Stone από τη Vision. Ανίκανος να καλέσει τον Hulk μετά την ήττα από τον Thanos, ο Banner μάχεται με την πανοπλία Hulkbuster του Stark. Ο Thor, ο Rocket και ο Groot φτάνουν για να ενισχύσουν τους Avengers. Μαζί σκοτώνουν το Midnight, τον Obsidian και τον Glaive και κατατροπώνουν τον στρατό του Thanos. Ο Shuri δεν μπορεί να ολοκληρώσει την απομάκρυνση πριν φτάσει ο ίδιος ο Thanos, κάτι που επιβραδύνθηκε μόνο για λίγο από τους Banner, Rogers, T'Challa, Wilson, Rhodes, Barnes, Okoye, Romanoff και Groot. Η Vision πείθει μια απρόθυμη Wanda να καταστρέψει αυτόν και την Mind Stone, αλλά ο Thanos χρησιμοποιεί τη Time Stone για να αντιστρέψει τις ενέργειές της, να σκίσει την πέτρα από το μέτωπο της Vision και να ολοκληρώσει το Gauntlet. Αν και ο Thor τραυματίζει σοβαρά τον Thanos με το Stormbreaker, ο Thanos ενεργοποιεί το ολοκληρωμένο Gauntlet σπάζοντας τα δάχτυλά του πριν τηλεμεταφερθεί μακριά.
Η μισή ζωή σε όλο το σύμπαν διαλύεται, συμπεριλαμβανομένων των Barnes, T'Challa, Groot, Wanda, Wilson, Mantis, Drax, Quill, Strange, Parker, Maria Hill και Nick Fury, ο τελευταίος από τους οποίους στέλνει σήμα έκτακτης ανάγκης σε ένα τροποποιημένο τηλεειδοποιητή πριν αποσυντεθεί. Ο Stark και η Nebula παραμένουν εγκλωβισμένοι στον Titan, ενώ οι Banner, M'Baku, Okoye, Rhodes, Rocket, Rogers, Romanoff και Thor παραμένουν στο πεδίο μάχης Wakandan. Εν τω μεταξύ, ο Thanos παρακολουθεί την ανατολή του ηλίου σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη.


Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Πολλοί υπερήρωες, με πολλές επικές σκηνές δράσης. Βαρέθηκα να βλέπω επικές μάχες, με χαοτικά εφέ και καθόλου σασπένς αφού “κανείς” δεν πεθαίνει “ποτέ”. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Avengers:_Infinity_War

Ελληνική χροιά: Dave Bautista

Marvel Collection

Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film photo album


Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film
Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film Avengers: Infinity War Marvel 2018 Film