22.Avengers: Endgame Marvel 2019 Film

Tips:

Το Avengers: Endgame είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2019 που βασίζεται στην ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics, τους Avengers. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η άμεση συνέχεια του Avengers: Infinity War (2018) και η 22η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Σε σκηνοθεσία Anthony και Joe Russo και σενάριο Christopher Markus και Stephen McFeely. Πρωταγωνιστουν οι Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Benedict Wong, Jon Favreau, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Josh Brolin, Benedict Cumberbatcη, Chadwick Boseman, Tom Holland, Karen Gillan, Zoe Saldana, Evangeline Lilly, Tessa Thompson, Rene Russo, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Tom Hiddleston, Danai Gurira, Pom Klementief, Dave Bautista, Letitia Wright, John Slattery, Tilda Swinton, Hayley Atwell, Natalie Portman, Marisa Tomei, Taika Waititi, Angela Bassett, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, William Hurt, Cobie Smulders, Sean Gunn, Winston Duke, Linda Cardellini, Maximiliano Hernández, Frank Grillo, Hiroyuki Sanada, Tom Vaughan, James D'Arcy, Jacob Batalon, Vin Diesel, Robert Redford, Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Lexi Rabe, Ross Marquand, Joe Russo, Emma Fuhrmann, Michael James Shaw, Terry Notary, Kerry Condon, Ben Sakamoto, Ava Russo, Cade Woodward, Stan Lee, Yvette Nicole Brown, Callan Mulvey.

Story:

Το 2018, είκοσι τρεις μέρες αφότου ο Thanos έσβησε τη μισή ζωή στο σύμπαν, η Carol Danvers σώζει τον Tony Stark και την Nebula από το βαθύ διάστημα και ενώνονται ξανά με τους υπόλοιπους Avengers - Bruce Banner, Steve Rogers, Thor, Natasha Romanoff, James Rhodes και Rocket on Earth. Εντοπίζοντας τον Thanos σε έναν ακατοίκητο πλανήτη, σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις Infinity Stones για να αντιστρέψουν τις ενέργειές του, αλλά διαπιστώνουν ότι ο Thanos τους έχει καταστρέψει. Έξαλλος, ο Thor αποκεφαλίζει τον Thanos. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Scott Lang δραπετεύει από το Quantum Realm. Φτάνοντας στο Avengers Compound, εξηγεί ότι έζησε μόνο πέντε ώρες ενώ ήταν παγιδευμένος. Θεωρώντας ότι το Κβαντικό Βασίλειο επιτρέπει το ταξίδι στο χρόνο, ζητούν από έναν απρόθυμο Stark να τους βοηθήσει να ανακτήσουν τις Πέτρες από το παρελθόν για να αντιστρέψουν τις παρούσες ενέργειες του Thanos. Ο Stark, ο Rocket και ο Banner, ο οποίος έχει συγχωνεύσει την ευφυΐα του με τη δύναμη του Hulk, κατασκευάζουν μια μηχανή του χρόνου. Ο Banner σημειώνει ότι η αλλαγή του παρελθόντος δεν επηρεάζει το παρόν τους και οποιεσδήποτε αλλαγές δημιουργούν εναλλακτικές πραγματικότητες. Ο Banner και ο Rocket ταξιδεύουν στη Νορβηγία, όπου επισκέπτονται τον προσφυγικό οικισμό Asgardian του New Asgard και στρατολογούν έναν υπέρβαρο, απελπισμένο Thor. Στο Τόκιο, η Romanoff στρατολογεί τον Clint Barton, ο οποίος είναι σε επαγρύπνηση μετά τη διαγραφή της οικογένειάς του. Ο Banner, Lang, Rogers και ο Stark ταξιδεύουν στο χρόνο στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Loki το 2012. Στο Stark Tower, ο Rogers ανακτά τη Mind Stone από τους πράκτορες της Hydra. Ωστόσο, η προσπάθεια των Stark και Lang να κλέψουν τη Space Stone αποτυγχάνει, επιτρέποντας στον Loki του 2012, να δραπετεύσει μαζί του. Ο Rogers και ο Stark ταξιδεύουν στο Camp Lehigh το 1970, όπου ο Stark αποκτά μια παλαιότερη έκδοση της Space Stone και συναντά τον πατέρα του Howard. Ο Rogers κλέβει τα Pym Particles από τον Hank Pym για να επιστρέψει στο παρόν και βλέπει τη χαμένη του αγάπη, την Peggy Carter.
Ο Rocket και ο Thor ταξιδεύουν στο Asgard το 2013 και παίρνουν το Reality Stone από την Jane Foster.. Ο Thor ενθαρρύνεται από τη μητέρα του, Frigga, και ανακτά το παλιό του σφυρί, Mjolnir. Οι Barton, Romanoff, Nebula και Rhodes ταξιδεύουν στο 2014. Η Nebula και η Rhodes πηγαίνουν στο Morag και κλέβουν το Power Stone πριν προλάβει ο Peter Quill, ενώ ο Barton και η Romanoff ταξιδεύουν στο Vormir. Ο φύλακας του Soul Stone, Red Skull, λέει ότι μπορεί να αποκτηθεί μόνο με τη θυσία ενός αγαπημένου προσώπου. Η Romanoff θυσιάζει τον εαυτό της, επιτρέποντας στον Barton να πάρει την Πέτρα. Η Rhodes και η Nebula προσπαθούν να επιστρέψουν στη δική τους εποχή, αλλά η Nebula είναι ανίκανη όταν τα κυβερνητικά εμφυτεύματα της συνδέονται με τον προηγούμενο εαυτό της. Αυτό επιτρέπει στον Thanos του 2014 να μάθει για την επιτυχία του μελλοντικού εαυτού του και την προσπάθεια των Avengers να την αναιρέσουν. Ο Thanos του 2014 στέλνει εγκαίρως την Nebula του 2014 για να προετοιμαστεί για την άφιξή του. Επανενωμένοι στο παρόν, οι Avengers τοποθετούν τις Stones σε ένα γάντι που έχουν φτιάξει οι Stark, Banner και Rocket. Ο Banner, που έχει τη μεγαλύτερη αντίσταση στην ακτινοβολία τους, χρησιμοποιεί το γάντι για να αναιρέσει τις αποσυνθέσεις του Thanos. Εν τω μεταξύ, η Nebula του 2014 (που υποδύεται τον μελλοντικό της εαυτό) χρησιμοποιεί τη μηχανή του χρόνου για να μεταφέρει τον Thanos του 2014 και το πολεμικό του πλοίο στο παρόν και καταστρέφει το Avengers Compound. Η σημερινή Nebula πείθει την Gamora του 2014 να προδώσει τον Thanos, αλλά δεν μπορεί να πείσει την Nebula του 2014 και τη σκοτώνει. Ο Thanos υπερισχύει του Stark, του Thor και ο Rogers που κρατά το Mjolnir. καλεί τον στρατό του να ανακτήσει τις Πέτρες, με σκοπό να τις χρησιμοποιήσει για να καταστρέψει το σύμπαν και να δημιουργήσει ένα νέο. Ένας αποκατεστημένος Stephen Strange φτάνει μαζί με άλλους μάγους, τους αποκατεστημένους Avengers και Guardians of the Galaxy, τους Ravagers και τους στρατούς της Wakanda και του Asgard για να πολεμήσουν τον στρατό του Thanos. Ο Danvers φτάνει επίσης και καταστρέφει το πολεμικό πλοίο του Thanos, αλλά αυτός αρπάζει το γάντι. Ο Stark κλέβει τις Stones και τις χρησιμοποιεί για να διαλύσει τον Thanos και τον στρατό του, θυσιάζοντας τον εαυτό του.
Μετά την κηδεία του Stark, ο Thor διορίζει τη Valkyrie ως νέο βασιλιά της New Asgard και εντάσσεται στους Guardians. Ο Rogers επιστρέφει τις Stones και ο Mjolnir στα σωστά χρονοδιαγράμματα και παραμένει στο παρελθόν για να ζήσει με την Carter. Στο παρόν, ένας ηλικιωμένος Rogers δίνει την ασπίδα του στον Sam Wilson.


Avengers: Endgame Marvel 2019 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Καλό μπάχαλο με το χρόνο και τις παλιές εκδοχές των χαρακτήρων. Ξέχασα το: ποιός είναι πότε και η δράση ήταν σκέτη απόλαυση. Καλή φωτογραφία και πολύ δράση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Avengers:_Endgame

Ελληνική χροιά: Dave Bautista

Marvel Collection

Avengers: Endgame Marvel 2019 Film photo album


Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film
Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film Avengers: Endgame Marvel 2019 Film