11.Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film

Tips:

Το Avengers: Age of Ultron είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2015 που βασίζεται στην ομάδα υπερήρωων της Marvel Comics, τους Avengers. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η συνέχεια του The Avengers (2012) και η 11η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Σε σενάριο και σκηνοθεσία Joss Whedon. Πρωταγωνιστουν οι Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Idris Elba, Linda Cardellini, Stellan Skarsgård, James Spader, Samuel L. Jackson, Claudia Kim, Thomas Kretschmann, Andy Serkis, Julie Delpy, Stan Lee, Henry Goodman, Brian Schaeffer, Dominique Provost-Chalkley, Isaac Andrews, Gareth Keiran Jones, Chan Woo Lim, Minhee Yeo, Bentley Kalu, Julian Bleach, Christopher Beasley, Vuyo Dabula, Nondumiso Tembe.

Story:

Στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης την Sokovia, οι Avengers - ΤTony Stark, Thor, Bruce Banner, Steve Rogers, Natasha Romanoff, και Clint Barton - κάνουν επιδρομή σε εγκαταστάσεις της Hydra υπό τον βαρόνο Wolfgang von Strucker, ο οποίος έχει πειραματιστεί σε ανθρώπους χρησιμοποιώντας το σκήπτρο που είχε από τον Loki. Συναντούν δύο από τα υποκείμενα της δοκιμής του Strucker - τα δίδυμα Pietro (που έχει υπεράνθρωπη ταχύτητα) και Wanda Maximoff (που έχει τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητες) - και συλλαμβάνουν τον Strucker, ενώ ο Stark ανακτά το σκήπτρο του Loki. Ο Stark και ο Banner ανακαλύπτουν μια τεχνητή νοημοσύνη μέσα στο σκήπτρο και αποφασίζουν κρυφά να το χρησιμοποιήσουν για να ολοκληρώσουν το παγκόσμιο αμυντικό πρόγραμμα "Ultron". Ο Ultron, πιστεύοντας ότι πρέπει να εξαλείψει την ανθρωπότητα για να σώσει τη Γη, εξαφανίζει το AI J.A.R.V.I.S του Stark. και επιτίθεται στους Avengers στο αρχηγείο τους. Ξεφεύγοντας με το σκήπτρο, ο Ultron χρησιμοποιεί τους πόρους στη βάση Sokovia του Strucker, για να αναβαθμίσει το υποτυπώδες σώμα του και να δημιουργήσει έναν στρατό από ρομπότ drones. Έχοντας σκοτώσει τον Strucker, στρατολογεί τους Maximoffs, οι οποίοι θεωρούν τον Stark υπεύθυνο για τον θάνατο των γονιών τους από τα όπλα της εταιρείας του, και πηγαίνει στη βάση του εμπόρου όπλων Ulysses Klaue στο Γιοχάνεσμπουργκ, για να πάρει vibranium. Οι Avengers επιτίθενται στον Ultron και στους Maximoffs, αλλά η Wanda τους υποτάσσει με στοιχειωμένα οράματα, με αποτέλεσμα ο Banner να μετατραπεί σε Hulk και να λυτρωθεί έως ότου ο Stark τον σταματήσει με την πανοπλία του.
Οι Avengers μαζεύονται στην αγροικία του Barton. Ο Thor θα συμβουλευτεί τον Δρ Erik Selvig για το αποκαλυπτικό μέλλον που είδε στην παραίσθησή του, ενώ ο Nick Fury ενθαρρύνει την ομάδα να σχηματίσει ένα σχέδιο για να σταματήσει τον Ultron. Στη Σεούλ, ο Ultron χρησιμοποιεί το σκήπτρο του Loki για να υποδουλώσει την Helen Cho. Χρησιμοποιούν την τεχνολογία συνθετικού ιστού της, το vibranium και το στολίδι του σκήπτρου για να δημιουργήσουν ένα νέο σώμα. Καθώς ο Ultron έχει νέο σώμα, η Wanda είναι σε θέση να διαβάσει το μυαλό του. ανακαλύπτοντας το σχέδιό του για την ανθρώπινη εξαφάνιση και οι Maximoff στρέφονται κατά του Ultron. Ο Rogers, η Romanoff και ο Barton πολεμούν τον Ultron και ανασύρουν το συνθετικό σώμα, αλλά ο Ultron αιχμαλωτίζει την Romanoff. Οι Avengers τσακώνονται μεταξύ τους όταν ο Stark και ο Banner ανεβάζουν κρυφά τον J.A.R.V.I.S. - που εξακολουθεί να εργάζεται αφού κρύβεται από τον Ultron μέσα στο Διαδίκτυο - στο συνθετικό σώμα. Ο Thor επιστρέφει για να βοηθήσει στην ενεργοποίηση του σώματος, με βάση το όραμά του ότι το στολίδι στο μέτωπό του είναι η Mind Stone, μία από τις έξι Infinity Stones, τα πιο ισχυρά αντικείμενα που υπάρχουν. Αυτό το Vision κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, αν αξίζει να σηκώσει το σφυρί του Thor, το Mjölnir. Το Vision και τα Maximoff πηγαίνουν με τους Avengers στη Sokovia, όπου ο Ultron χρησιμοποίησε το υπόλοιπο vibranium για να κατασκευάσει μια μηχανή για να ανυψώσει ένα μεγάλο μέρος της πρωτεύουσας προς τον ουρανό, σκοπεύοντας να το ρίξει στο έδαφος για να προκαλέσει παγκόσμια εξαφάνιση. Ο Banner σώζει την Romanoff, η οποία ξυπνά τον Hulk για τη μάχη. Οι Avengers πολεμούν τον στρατό του Ultron ενώ ο Fury φτάνει με ένα ελικοφόρο με τους Maria Hill, James Rhodes και S.H.I.E.L.D. πράκτορες για την εκκένωση αμάχων. Ο Pietro πεθαίνει όταν προστατεύει τον Barton από πυροβολισμούς και μια εκδικητική Wanda εγκαταλείπει τη θέση της για να καταστρέψει το κύριο σώμα του Ultron, το οποίο επιτρέπει σε ένα από τα drones του να ενεργοποιήσει τη μηχανή. Η πόλη πέφτει κατακόρυφα, αλλά ο Stark και ο Thor υπερφορτώνουν τη μηχανή και καταστρέφουν τη στεριά. Στη συνέχεια, ο Hulk, απρόθυμος να θέσει σε κίνδυνο την Romanoff με το να είναι μαζί της, αναχωρεί με ένα Quinjet, ενώ ο Vision αντιμετωπίζει και καταστρέφει το τελευταίο σώμα του Ultron που έχει απομείνει. Αργότερα, με τους Εκδικητές να έχουν δημιουργήσει μια νέα βάση που διευθύνουν οι Fury, Hill, Cho και Selvig, ο Thor επιστρέφει στο Asgard για να μάθει περισσότερα για τις δυνάμεις που υποψιάζεται ότι χειραγωγούν τα πρόσφατα γεγονότα. Καθώς ο Stark φεύγει και ο Barton αποσύρεται, ο Rogers και η Romanoff προετοιμάζονται να εκπαιδεύσουν νέους Avengers: Rhodes, Vision, Sam Wilson και Wanda.
Σε μια σκηνή μετά, ο Thanos φορά ένα γάντι και ορκίζεται να ανακτήσει ο ίδιος τις Infinity Stones.


Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Συνεχή δράση και διασκεδαστική περιπέτεια. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Avengers:_Age_of_Ultron

Marvel Collection

Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film photo album


Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film
Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film Avengers: Age of Ultron Marvel 2015 Film