31.Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film

Tips:

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωα του 2023 βασισμένη στα κόμικς της Marvel με τους χαρακτήρες Scott Lang / Ant-Man και Hope Pym / Wasp. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η συνέχεια των Ant-Man (2015) και Ant-Man and the Wasp (2018) και η 31η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Το σκηνοθέτησε ο Peyton Reed, το σενάριο του Jeff Loveness. Πρωταγωνιστουν οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Kathryn Newton, David Dastmalchian, Katy O'Brian, William Jackson Harper, Bill Murray, Michelle Pfeiffer, Corey Stoll, Michael Douglas, Randall Park, Ross Mullan, Tom Clark, Leon Cooke, Durassie Kiangangu, Liran Nathan, Sam Symons, Grahame Fox, Nicola Peluso, Harrison Daniels, Brahmdeo Shannon, Russell Balogh, Leonardo Taiwo, Briza Covarrubias, Osian Roberts.

Story:

Μετά τη μάχη των Avengers εναντίον του Thanos, ο Scott Lang έχει γίνει επιτυχημένος συγγραφέας απομνημονευμάτων και ζει ευτυχισμένος με την κοπέλα του, Hope van Dyne. Η έφηβη πλέον κόρη του Scott, Cassie έγινε ακτιβίστρια, βοηθώντας ανθρώπους που εκτοπίστηκαν από το Blip, με αποτέλεσμα να έχει μια τεταμένη σχέση με τον πατέρα της. Κατά την επίσκεψη στους γονείς της Hope (Hank Pym και η Janet van Dyne), η Cassie αποκαλύπτει ότι εργάζεται σε μια συσκευή που μπορεί να δημιουργήσει επαφή με το Κβαντικό Βασίλειο (Quantum Realm). Η Janet πανικοβάλλεται και κλείνει με δύναμη τη συσκευή, αλλά το μήνυμα λαμβάνεται, με αποτέλεσμα μια πύλη που ανοίγει και ρουφάει και τους πέντε στο Κβαντικό Βασίλειο. Ο Scott και η Cassie βρίσκονται από ντόπιους που επαναστατούν ενάντια στον ηγεμόνα τους, ενώ η Hope, η Janet και ο Hank εξερευνούν μια τεράστια πόλη για να πάρουν απαντήσεις. Συναντιούνται με τον Λόρδο Krylar, έναν πρώην σύμμαχο της Janet, ο οποίος αποκαλύπτει ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που έφυγε, και ότι τώρα εργάζεται για τον Kang, τον νέο κυβερνήτη στο Κβαντικό Βασίλειο. Οι τρεις αναγκάζονται να τραπούν σε φυγή και να κλέψουν το πλοίο του Krylar. Στο μεταξύ, η ηγέτης των ανταρτών Jentorra λέει ότι η εμπλοκή της Janet με τον Kangκ είναι έμμεσα υπεύθυνη για την άνοδό του στην εξουσία. Οι αντάρτες σύντομα δέχονται επίθεση από τις δυνάμεις του Kang με επικεφαλής τον M.O.D.O.K., ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ο Darren Cross, έχοντας επιζήσει από τον προφανή θάνατό του από τα χέρια του Scott και ο οποίος έλαβε προηγουμένως το μήνυμα της Cassie. Στο πλοίο του Krylar, η Janet ομολογεί στην Hope και στον Hank ότι γνώρισε τον Kang όταν ήταν προηγουμένως στο Κβαντικό Βασίλειο. Ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Janet θα μπορούσαν να δραπετεύσουν και οι δύο από το Κβαντικό Βασίλειο αν τον βοηθούσε να ξαναχτίσει τον πολυσύνθετο πυρήνα ισχύος του. Αφού κατάφεραν να το επισκευάσουν, η Janet είδε ένα όραμα του Kang να κατακτά και να καταστρέφει ολόκληρα χρονοδιαγράμματα. Ο Kang αποκάλυψε ότι εξορίστηκε από τις παραλλαγές του από φόβο, κάτι που ώθησε τη Janet να στραφεί εναντίον του. Η Janet χρησιμοποίησε τα Pym Particles της για να μεγεθύνει τον πυρήνα ισχύος. Ο Kang, έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις του, κατέκτησε τελικά το Κβαντικό Βασίλειο στη συνέχεια.
Οι Langs οδηγούνται στον Kang, ο οποίος απαιτεί από τον Scott να βοηθήσει να πάρει πίσω την εξουσία, διαφορετικά θα σκοτώσει την Cassie. Στη συνέχεια, ο Scott μεταφέρεται στη θέση του πυρήνα και συρρικνώνεται. Στον πυρήνα, αντιμετωπίζει μια καταιγίδα πιθανοτήτων, η οποία τον αναγκάζει να χωριστεί σε πολλαπλά αντίγραφα του εαυτού του, αλλά η Hope φτάνει και τον βοηθά να αποκτήσει τον πυρήνα της δύναμης. Ωστόσο, ο Kang αρνείται τη συμφωνία, αιχμαλωτίζοντας τη Janet με τον M.O.D.O.K. καταστρέφοντας το πλοίο της με τον Hank πάνω του. Αφού διασώθηκε από τα μυρμήγκια του, τα οποία εξελίχθηκαν γρήγορα και έγιναν υπερ-ευφυή, ο Hank βοηθά τον Scott και την Hope καθώς πηγαίνουν προς το Kang. Η Cassie σώζει την Jentorra και αρχίζουν μια εξέγερση ενάντια στον Kang και τον στρατό του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Cassie πείθει τον Cross να αλλάξει πλευρά και να πολεμήσει τον Kang, με τον ίδιο να θυσιάζει τελικά τη ζωή του. Η Janet διορθώνει τον πυρήνα ισχύος καθώς αυτή, ο Hank, η Hope και η Cassie περνούν μέσα από ένα σπίτι της πύλης. Ο Kang επιτίθεται στον Scott την τελευταία στιγμή. Προτού μπορέσει να νικήσει τον Scott και να υποταχθεί, η Hope επιστρέφει και ρίχνουν τον Kang και τα Pym Particles στον πυρήνα της δύναμης, καταστρέφοντάς τους και τους δύο. Η Cassie ανοίγει ξανά την πύλη για τον Scott και την Hope να επιστρέψουν σπίτι. Καθώς ο Scott συνεχίζει με χαρά τη ζωή του, αρχίζει να ξανασκέφτεται αυτό που του είπαν ότι ο θάνατος του Kang ήταν η αρχή για κάτι τρομερό που συμβαίνει, αλλά το αποκλείει.
Σε μια σκηνή μετά, πολυάριθμες παραλλαγές του Kang, με επικεφαλής τον Immortus, συμπονούν τον θάνατο του Kang και σχεδιάζουν την πολύπλευρη εξέγερσή τους. Σε άλλη σκηνή μετά, ο Loki και ο Mobius συναντούν μια άλλη παραλλαγή του Kang, τον Victor Timely, στην Παγκόσμια Έκθεση του Σικάγο το 1893.


Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Και οι πολυάριθμες παραλλαγές κάνουν την δουλειά τους και δίνουν τροφή για πολυάριθμες παραλλαγές του σεναρίου με τον Ant-Man, να μεγαλώνει “τρελά” παιδιά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ant-Man_and_the_Wasp:_Quantumania

Marvel Collection

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film photo album


Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film
Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film Ant-Man and the Wasp: Quantumania Marvel 2023 Film