20.Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film

Tips:

Το Ant-Man and the Wasp είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2018 βασισμένη στα κόμικς της Marvel με τους χαρακτήρες Scott Lang / Ant-Man και Hope Pym / Wasp. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η συνέχεια του Ant-Man (2015) και η 20η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Peyton Reed και γράφτηκε από τις συγγραφικές ομάδες των Chris McKenna και Erik Sommers, και Paul Rudd, Andrew Barrer και Gabriel Ferrari. Πρωταγωνιστουν οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Hannah John-Kamen, David Dastmalchian, Tip "T.I." Harris, Judy Greer, Bobby Cannavale, Randall Park, Abby Ryder Fortson, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Michael Douglas, Divian Ladwa, Goran Kostic, Rob Archer, Sean Kleier, Benjamin Byron Davis, Michael Cerveris, Riann Steele , Dax Griffin, Hayley Lovitt, RaeLynn Bratten, Madeleine McGraw, Tim Heidecker, Stan Lee, Charles Justo, Brian Huskey, Suehyla El-Attar Young, Julia Vera, Jessica Winther.

Story:

Δύο χρόνια αφότου ο Scott Lang τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω της εμπλοκής του με τους Avengers, κατά παράβαση των Συμφωνιών της Sokovia, ο Hank Pym και η κόρη του Hope van Dyne καταφέρνουν για λίγο να ανοίξουν μια σήραγγα στο Κβαντικό Βασίλειο (Quantum Realm). Πιστεύουν ότι η σύζυγος του Pym, Janet van Dyne μπορεί να παγιδεύτηκε εκεί αφού συρρικνώθηκε σε υποατομικά επίπεδα το 1987. Όταν είχε επισκεφτεί προηγουμένως το Κβαντικό Βασίλειο, ο Lang είχε μπλεχτεί εν αγνοία του κβαντικά με την Janet και τώρα λαμβάνει ένα προφανές μήνυμα από αυτήν. Με λίγες μέρες να απομένουν από τον κατ' οίκον περιορισμό, ο Lang επικοινωνεί με την Pym για τη Janet, παρά την τεταμένη σχέση που έχουν λόγω των πράξεων του Lang με τους Avengers. Η Hope και ο Pym απαγάγουν τον Lang, αφήνοντας ένα μεγάλο μυρμήγκι με το μόνιτορ του Lang ανοιχτό ως δόλωμα για να μην κινήσουν τις υποψίες του πράκτορα του FBI Jimmy Woo. Πιστεύοντας ότι το μήνυμα από τη Janet είναι επιβεβαίωση ότι είναι ζωντανή, οι τρεις εργάζονται για να κατασκευάσουν μια σταθερή κβαντική σήραγγα, ώστε να μπορούν να πάρουν ένα όχημα στο Κβαντικό Βασίλειο και να την ανακτήσουν. Κανονίζουν να αγοράσουν ένα μέρος που χρειάζεται για τη σήραγγα από τον αντιπρόσωπο της μαύρης αγοράς Sonny Burch. Φορώντας τη στολή της Σφήκας, η Hope μάχεται τον Burch και τους άντρες του μέχρι που δέχεται επίθεση από μια κβαντικά ασταθή μασκοφόρο γυναίκα. Ο Lang προσπαθεί να καταπολεμήσει αυτό το «φάντασμα», αλλά η γυναίκα δραπετεύει από το εργαστήριο του Pym, το οποίο έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος μιας βαλίτσας. Ο Pym παίρνει την Hope και τον Lang και πάνε στον Bill Foster, ο οποίος τους δίνει έναν τρόπο να εντοπίσουν το εργαστήριο. Αφού το βρίσκουν, το φάντασμα αιχμαλωτίζει το τρίο και αποκαλύπτει ότι είναι η Ava Starr. Ο πατέρας της, Elihas, ήταν ένας από τους πρώην συνεργάτες του Pym που πέθανε μαζί με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός πειράματος. Ο Foster και αποκαλύπτει ότι η Ava πεθαίνει και πονάει συνεχώς ως αποτέλεσμα της κατάστασής της. Σκοπεύουν να τη θεραπεύσουν χρησιμοποιώντας την κβαντική ενέργεια της Janet. Πιστεύοντας ότι αυτό θα σκοτώσει την Janet, ο Pym αρνείται να τους βοηθήσει και δραπετεύει με την Hope, τον Lang και το εργαστήριο.
Ανοίγοντας το τούνελ, ο Pym, η Hope και ο Lang μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Janet, η οποία τους δίνει μια ακριβή τοποθεσία για να τη βρουν, αλλά προειδοποιεί ότι έχουν μόνο δύο ώρες πριν η ασταθής φύση του Κβαντικού Βασιλείου, τους χωρίσει για έναν αιώνα. Χρησιμοποιώντας έναν ορό αλήθειας, ο Burch μαθαίνει την τοποθεσία της τριάδας από τους συνεργάτες του Lang, Luis, Dave και Kurt, και ενημερώνει μια επαφή στο FBI. Ο Luisπροειδοποιεί τον Lang, ο οποίος σπεύδει στο σπίτι πριν δει ο Woo ότι παραβιάζει τον κατ' οίκον περιορισμό του. Ο Pym και η Hope συλλαμβάνονται από το FBI, επιτρέποντας στην Ava να πάρει το εργαστήριο. Ο Lang και η Hope αποσπούν την προσοχή της Ava, ενώ ο Pym μπαίνει στο Κβαντικό Βασίλειο για να ανακτήσει τη Janet, την οποία βρίσκει ζωντανή. Εν τω μεταξύ, ο Lang και η Hope έρχονται αντιμέτωποι με τον Burch και τους άντρες του και μετά από μια μακρά καταδίωξη στο Σαν Φρανσίσκο, η Ava ανακτά τον έλεγχο του εργαστηρίου, επιτρέποντάς της να αρχίσει να παίρνει την ενέργεια της Janet με τη βία. Ο Luis, Dave, και Kurt πολεμούν τον Burch και τους άντρες του, ώστε ο Lang και η Hope να σταματήσουν την Ava. Ο Pym και η Janet επιστρέφουν με ασφάλεια από το Quantum Realm και η Janet δίνει οικειοθελώς λίγη από την ενέργειά της στην Ava για να τη σταθεροποιήσει προσωρινά. Ο Lang επιστρέφει στο σπίτι για άλλη μια φορά, εγκαίρως για να τον απελευθερώσει πλέον ο Woo από το κατ' οίκον περιορισμού του. Η Ava και ο Foster κρύβονται ενώ ο Burch και οι άντρες του συλλαμβάνονται και ομολογούν χάρη στην ένεση του ορού αλήθειας του Burch.
Σε μια σκηνή μετά, ο Pym, η Hope και η Janet στέλνουν τον Lang στο Quantum Realm για να συλλέξει κβαντική ενέργεια σε ένα σχέδιο για να βοηθήσει την Ava να παραμείνει σταθερή. Πριν προλάβουν να ανακτήσουν τον Lang, οι άλλοι τρεις γίνονται σκόνη.


Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Διασκεδαστικά εφέ με μέτριο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ant-Man_and_the_Wasp

Marvel Collection

Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film photo album


Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film
Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film Ant-Man and the Wasp Marvel 2018 Film