12.Ant-Man Marvel 2015 Film

Tips:

Το Ant-Man είναι μια αμερικανική ταινία υπερήρωων του 2015 που βασίζεται στους ομώνυμους χαρακτήρες της Marvel Comics: Scott Lang και Hank Pym. Παραγωγή Marvel Studios και διανομή Walt Disney Studios Motion Pictures, είναι η 12η ταινία στο Marvel Cinematic Universe (MCU). Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Peyton Reed από το σενάριο των συγγραφικών ομάδων των Edgar Wright and Joe Cornish, and Adam McKay και Paul Rudd. Πρωταγωνιστουν οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip "T.I." Harris, Anthony Mackie, Wood Harris, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, David Dastmalchian, Michael Douglas, Hayley Atwell, John Slattery, Martin Donovan, Garrett Morris, Gregg Turkington, Rod Hallett, Joe Chrest, Joe Bucaro III, Jean Louisa Kelly, Dax Griffin, Hayley Lovitt, Norma Alvarez, Darcie Isabella Cottrell.

Story:

Το 1989, ο επιστήμονας Hank Pym παραιτείται από το S.H.I.E.L.D. αφού ανακάλυψε την τεχνολογία συρρίκνωσης του Ant-Man. Πιστεύοντας ότι η τεχνολογία θα ήταν επικίνδυνη αν αναπαραχθεί, ο Pym ορκίζεται να την κρύβει για όσο καιρό ζει. Σήμερα, η κόρη του Hope van Dyne, και ο Darren Cross, τον έχουν αναγκάσει να φύγει από την εταιρεία του, την Pym Technologies. Ο Cross είναι κοντά στο να τελειοποιήσει ένα δικό του κοστούμι που συρρικνώνεται, το Yellowjacket, που τρομάζει τον Pym. Με την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, ο κλέφτης Scott Lang μαζί με τον Luis, επισκέπτεται την κόρη του Cassie απροειδοποίητα και τιμωρείται από την πρώην σύζυγό του Maggie και τον αρραβωνιαστικό της αστυνομικό-ντετέκτιβ, Paxton, επειδή αθέτησε τους όρους αποφυλάκισης. Ανίκανος να κρατήσει μια δουλειά λόγω του ποινικού του μητρώου, ο Lang δέχεται να ενταχθεί στην ομάδα του Luis και να διαπράξει μια διάρρηξη. Ο Lang εισβάλλει σε ένα σπίτι και ανοίγει το χρηματοκιβώτιο του, αλλά βρίσκει μόνο μια παλιά στολή μοτοσικλέτας, την οποία παίρνει στο σπίτι. Αφού δοκίμασε το κοστούμι, ο Lang συρρικνώνεται κατά λάθος στο μέγεθος ενός εντόμου. Τρομοκρατημένος από την εμπειρία, επιστρέφει το κοστούμι στο σπίτι αλλά συλλαμβάνεται στην έξοδο. Ο Pym, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, επισκέπτεται τον Lang στη φυλακή και μεταφέρει το κοστούμι στο κελί του για να τον βοηθήσει να αποδράσει. Ο Pym θέλει ο Lang να γίνει ο νέος Ant-Man που θα κλέψει το Yellowjacket από τον Cross. Η Hope και ο Pym εκπαιδεύουν τον Lang να πολεμά και να ελέγχει τα μυρμήγκια. Ενώ η Hope τρέφει δυσαρέσκεια προς τον Pym για το θάνατο της μητέρας της Janet, αποκαλύπτει ότι η Janet, γνωστή ως Wasp, εξαφανίστηκε σε ένα υποατομικό Κβαντικό Βασίλειο ενώ απενεργοποίησε έναν σοβιετικό πυρηνικό πύραυλο το 1987. Ο Pym προειδοποιεί τον Lang ότι θα μπορούσε να έχει παρόμοια μοίρα αν παρακάμψει τις ρυθμίσεις του κοστουμιού του. Τον στέλνουν να κλέψει μια συσκευή από τα κεντρικά γραφεία των Avengers που θα βοηθήσει στη ληστεία τους, όπου πολεμά για λίγο τον Sam Wilson.
Ο Cross τελειοποιεί το Yellowjacket και διοργανώνει μια τελετή αποκάλυψης στα κεντρικά γραφεία της Pym Technologies. Ο Lang, μαζί με το πλήρωμά του και ένα σμήνος από ιπτάμενα μυρμήγκια, διεισδύει στο κτίριο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σαμποτάρει τους διακομιστές της εταιρείας και φυτεύει εκρηκτικά. Όταν επιχειρεί να κλέψει το Yellowjacket, μαζί με τον Pym και την Hope, αιχμαλωτίζεται από τον Cross, ο οποίος σκοπεύει να πουλήσει και τα δύο κοστούμια Yellowjacket και Ant-Man στην Hydra. Ο Lang απελευθερώνεται και μαζί με την Hope μάχονται με τους περισσότερους πράκτορες της Hydra, αν και κάποιος φεύγει με ένα φιαλίδιο με τα σωματίδια του Cross και ο Pym πυροβολείται. Ο Lang καταδιώκει τον Cross, ενώ τα εκρηκτικά πυροδοτούνται, ανατινάζοντας το κτίριο καθώς ο Pym και η Hope δραπετεύουν. Ο Cross φοράει το κίτρινο μπουφάν και επιτίθεται στον Lang, ο οποίος θα συλληφθεί από τον Paxton. Ο Cross παίρνει όμηρο την Cassie για να παρασύρει τον Lang σε άλλη μάχη, ο οποίος σκοτώνει φαινομενικά τον Cross. Ο Lang εξαφανίζεται στο Κβαντικό Βασίλειο αλλά καταφέρνει να αντιστρέψει τα εφέ και επιστρέφει στον μακροσκοπικό κόσμο. Βλέποντας ότι ο Lang επέζησε και επέστρεψε από το Κβαντικό Βασίλειο, ο Pym αναρωτιέται αν ζει και η γυναίκα του. Αργότερα, ο Lang συναντά τον Luis, ο οποίος του λέει ότι ο Wilson τον ψάχνει.
Σε μια σκηνή μετά, ο Pym δείχνει στην Hope ένα νέο πρωτότυπο κοστούμι Wasp και της το προσφέρει. Σε άλλη σκηνή, ο Steve Rogers και ο Wilson έχουν τον Bucky Barnes υπό την κηδεμονία τους. Ανίκανος να επικοινωνήσει με τον Tony Stark λόγω «των συμφωνιών», ο Wilson αναφέρει ότι γνωρίζει κάποιον που μπορεί να βοηθήσει.


Ant-Man Marvel 2015 Film

Στις ταινίες της Marvel, διαβάζω πρώτα το σενάριο, για να παρακολουθήσω πιο άνετα την πλοκή και την περιπέτεια της δράσης. Αρκετά καλή περιπέτεια. Ένα απλό παραμυθάκι για παιδιά που κάνουν την πρώτη τους βόλτα, δίχως πάνα. Εξαιρετική φωτογραφία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ant-Man_(film)

Marvel Collection

Ant-Man Marvel 2015 Film photo album


Ant-Man Marvel 2015 Film Ant-Man Marvel 2015 Film Ant-Man Marvel 2015 Film Ant-Man Marvel 2015 Film
Ant-Man Marvel 2015 Film Ant-Man Marvel 2015 Film Ant-Man Marvel 2015 Film