Lost in Space Film 1998

Tips:

Το Lost in Space είναι μια αμερικανική ταινία περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας του 1998 σε σκηνοθεσία Stephen Hopkins και με πρωταγωνιστές τους William Hurt, Matt LeBlanc, Gary Oldman, και Heather Graham. Η πλοκή είναι προσαρμοσμένη από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του CBS του 1965-1968 (η ίδια εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του 1812 The Swiss Family Robinson του Johann David Wyss). Αρκετοί ηθοποιοί από το τηλεοπτικό σόου κάνουν cameo εμφανίσεις.

Story:

Το 2058, η Γη σύντομα θα είναι ακατοίκητη λόγω των μη αναστρέψιμων επιπτώσεων της ρύπανσης και της καταστροφής του όζοντος. Σε μια προσπάθεια να σώσει την ανθρωπότητα, η United Global Space Force στέλνει τον καθηγητή John Robinson, τη σύζυγό του Maureen, τις κόρες Judy και Penny και τον νεαρό “θαύμα” Will στο διαστημόπλοιο Jupiter II για να ολοκληρώσουν την κατασκευή μιας υπερπύλης πάνω από τον πλανήτη Alpha Prime, η οποία θα επιτρέπουν στον πληθυσμό της Γης να μεταφερθεί άμεσα και να εποικίσει τον νέο πλανήτη. Η Πένυ επαναστατεί παραβιάζοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ το βραβευμένο επιστημονικό πείραμα του Γουίλ που περιλαμβάνει ταξίδια στο χρόνο περνά σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητο από τον Τζον. Η Global Sedition, μια μεταλλαγμένη τρομοκρατική ομάδα, δολοφονεί τον πιλότο του Jupiter II, ο οποίος αντικαθίσταται από τον πιλότο του hotshot μαχητικού Major Don West.


Lost in Space Film 1998

Μπράβο! στα αμερικάνικα μαστόρια, που πήραν ένα κλασικό σενάριο και το έκαναν μια καρικατούρα για “καμμένους” θεατές. Μόνο ο Gary Oldman ξεχώρισε από την μετριότητα.
Το μότο της ταινίας: Get Lost. Μετάφραση δική μου: Αη χάσου ωρε!!! Το μήνυμα όμως πέρασε: άνθρωποι όλου του κόσμου, η Αμερική δεν θα πεθάνει ποτέ των ποτών.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Lost_in_Space_(film)

Lost in Space Collection
Lost in Space Film 1998 Lost in Space Film 1998 Lost in Space Film 1998