Limitless / Απόλυτη Ευφυϊα 2011

Tips:

Το Limitless είναι μια αμερικανική ταινία θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του 2011 σε σκηνοθεσία Neil Burger και σενάριο Leslie Dixon. Βασισμένη στο μυθιστόρημα του 2001 The Dark Fields του Alan Glynn. Πρωταγωνιστούν οι Bradley Cooper, Abbie Cornish, Robert De Niro, Andrew Howard και Anna Friel.

Story:

Ο Eddie Morra είναι ένας μαχόμενος συγγραφέας στη Νέα Υόρκη. Η κοπέλα του Λίντι, απογοητευμένη από την έλλειψη προόδου του (καθώς και την φαινομενική έλλειψη φιλοδοξίας, κινήτρων και εστίασης), χωρίζει μαζί του. Ο Έντι συναντά τον Βέρνον, ο οποίος του δίνει ένα δείγμα από ένα νέο χάπι που ονομάζεται NZT-48, το οποίο ο Βέρνον υπονοεί ότι θα βοηθήσει τον Έντι με τα «δημιουργικά του προβλήματα». Ο Έντι ανακαλύπτει ότι έχει αποκτήσει τέλεια μνήμη και είναι σε θέση να αναλύει λεπτομέρειες και πληροφορίες με απίστευτη ταχύτητα. Καθώς το χάπι τίθεται σε ισχύ, τον φωνάζει η γυναίκα του ιδιοκτήτη του. Με τη νέα του δύναμη, την ηρεμεί, τη βοηθά με τα μαθήματα της Νομικής και κοιμάται μαζί της.


Limitless-Movie-2011

Για να φανταστείς ότι είσαι έξυπνος που την κατάλαβες. Πρωτότυπο σενάριο, καλή πλοκή και ωραίο acting. Καλή διασκέδαση μόνο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Limitless_(film)

Limitless 2015-2016
Limitless-Movie-2011 Limitless-Movie-2011