Lie to Me - Fling 2008 Film

Tips:

Το Fling, με διεθνή τίτλο Lie to Me, είναι μια ανεξάρτητη κωμική ταινία για ένα ζευγάρι που περιηγείται στους κινδύνους μιας ανοιχτής σχέσης. Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σκηνοθέτη John Stewart Muller. Πρωταγωνιστούν οι Brandon Routh, Steve Sandvoss, Courtney Ford, Shoshana Bush, Nick Wechsler, Ellen Hollman, Deborah Rush, Mousa Kraish, Diana Newton, Mary Kay Riley, Erin McGrane, Ginny Weirick, Makinna Ridgway, Brandon Lee White, Lahcen Anajjar, Tamar Kaprelian, Brenner Barclay και Frank Munroe. Το δεύτερο καστ περιλαμβάνει τους Mousa Kraish, Deborah Rush, Tamar Kaprelian, Diana Newton και Joshua C. Hunt.
Καμία σχέση με το Lie to Me (2009-2011 American series) και το Lie to Me (2011 South Korean series).

Story:

Η Samantha (Courtney Ford) και ο Mason (Steve Sandvoss) είναι το τέλειο ζευγάρι: νέοι, ελκυστικοί, επιτυχημένοι και τρελά ερωτευμένοι. Στον ειδυλλιακό ανοιξιάτικο γάμο της αδερφής της Άλισον (Ellen Hollman), η Σαμάνθα, μια εικοσάχρονη σχεδιάστρια μόδας, βρίσκεται πίσω στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της, Τζέιμς (Brandon Routh), ενός καλεσμένου-έκπληξη στο γάμο. Εν τω μεταξύ, ο Μέισον, ένας μυθιστοριογράφος μόλις δεν έχει περάσει τα τριάντα του, περνά ένα φλερτ βραδάκι που καταλήγει σε μια συνάντηση με υδρομασάζ με τη 18χρονη αδερφή του καλύτερου φίλου του Λουκ (Nick Wechsler), Ολίβια (Shoshana Bush). Βγαίνοντας κρυφά από το δωμάτιο του Τζέιμς, η Σαμ ξαφνιάζεται από τον Μέισον και ομολογεί τη σχέση της. Όμως η αντίδραση του Μέισον δεν είναι η αναμενόμενη.


Lie to Me - Fling 2008 Film

Αδιάφορες ανοιχτές επικίνδυνες σχέσεις, όπου όλοι θέλουν αυτό που δεν έχουν, αλλά δεν ξέρουν τι θέλουν. Δηλαδή ένα ερωτικό μπάχαλο όπου “ότι κάτσει” απλά έγινε για να έχουμε να λέμε. Μια ερωτική περιπέτεια, με τα ανάλογα ένοχα επακόλουθα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Fling_(film)
Lie to Me - Fling 2008 Film Lie to Me - Fling 2008 Film