Lethal Weapon 4 1998

Tips:

Το Lethal Weapon 4 είναι μια αμερικανική ταινία δράσης φίλων αστυνομικών του 1998 σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Richard Donner. Είναι η τέταρτη δόση της σειράς ταινιών Lethal Weapon. Είναι η τελευταία ταινία της σειράς που σκηνοθέτησε ο Ντόνερ πριν από το θάνατό του και η τελευταία που κυκλοφόρησε στον κινηματογράφο. Μουσική από τους Michael Kamen, Eric Clapton και David Sanborn. Πρωταγωνιστούν οι Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock, Jet Li (στο διεθνές κινηματογραφικό του ντεμπούτο), Mary Ellen Trainor, Steve Kahan, Kim Chan, Darlene Love, Traci Wolfe, Eddy Ko, Jack Kehler και Calvin Jung.

Story:

Η Lorna Cole είναι έγκυος στο μωρό του λοχία του LAPD Martin Riggs. δεν είναι παντρεμένοι, αλλά και οι δύο το σκέφτονται. Έγκυος είναι και η κόρη του λοχία του LAPD, Ρότζερ Μέρτο, Ριάν. Οι αξιωματικοί, μαζί με τον Λέο Γκετς, συναντούν ένα κύκλωμα λαθρεμπορίας κινέζων μεταναστών αφού προσάραξε ένα ωκεανόπλοιο, αν και ο καπετάνιος του σκάφους διαφεύγει. Στην έρευνα που ακολούθησε, ο Murtaugh βρίσκει την οικογένεια Χονγκ να κρύβεται από τους αξιωματικούς μετανάστευσης των ΗΠΑ για να αποφύγει την απέλαση. Ο Murtaugh τους προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του και οι οικογένειές τους, μαζί με τον Riggs και την Cole, δένονται γρήγορα. Ο παππούς Χονγκ αποκαλύπτει ότι ψάχνει τον θείο του, έναν επιδέξιο χαράκτη, ο οποίος είχε πληρώσει για το πέρασμά τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Riggs ανακαλύπτει μέσω της Lorna ότι ο πατέρας του αγέννητου παιδιού της Rianne είναι ο ντετέκτιβ Lee Butters. Η οικογένεια το κρύβει αυτό από τον Murtaugh, καθώς δεν θα ενέκρινε την κόρη του με έναν αστυνομικό.
Η συνεχιζόμενη έρευνα του κυκλώματος λαθρεμπορίου οδηγεί τους αστυνομικούς στον «θείο» Μπένι Τσαν, ένα αφεντικό του εγκλήματος που λειτουργεί από ένα εστιατόριο της Chinatown. Εκεί, παρουσιάζονται στον υψηλόβαθμο διαπραγματευτή της Τριάδας Wah Sing Ku. Ο Τσαν τους αναγκάζει να φύγουν από το εστιατόριό του όταν οι αστυνομικοί δεν δείχνουν πιθανή αιτία, αλλά ο Ριγκς τραβάει τον συναγερμό πυρκαγιάς, αναγκάζοντας όλους τους πελάτες του εστιατορίου να τραπούν σε φυγή. Έξω, ο Ριγκς εντοπίζει τον καπετάνιο του πλοίου που δραπέτευσε και προσπαθεί να τον κυνηγήσει, αλλά δεν καταφέρνει να τον συλλάβει. Ωστόσο, ο Ku αργότερα αναχαιτίζει τον καπετάνιο και τον σκοτώνει. Ο Χονγκ μπορεί να έρθει σε επαφή με τον θείο του, αλλά αυτό οδηγεί την Τριάδα στο σπίτι του Murtaugh. Ο Ku και οι τραμπούκοι της Τριάδας απαγάγουν τους Χονγκ, δένουν τον Murtaugh, την οικογένειά του, τον Riggs και την Cole και βάζουν φωτιά στο σπίτι. Ο Πινγκ, ο εγγονός του Χονγκ, έχει αποφύγει τη σύλληψη και βοηθά στην έγκαιρη απελευθέρωση των άλλων. Αν και οι Riggs και Murtaugh κυνηγούν και σκοτώνουν μερικά από τα μέλη της Triad, ο Ku δραπετεύει και φέρνει τον κύριο Χονγκ στον θείο του σε μια αποθήκη, όπου χάραζε πινακίδες για πλαστογραφία για τον Κου και τον Τσαν με αντάλλαγμα τη διαμετακόμιση για την οικογένειά του. Ο Κου σκοτώνει τον Χονγκ μπροστά στον θείο του για να εξασφαλίσει τη συνέχιση της δουλειάς του.


Lethal Weapon 4 1998

Ένα γερασμένο κοινωνικό δράμα με κλασικό χιούμορ. Λίγη ακόμα δράση-χιούμορ, αλλά να πάρουμε και κάνα φράγκο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Lethal_Weapon_4

Lethal Weapon Collection

Lethal Weapon 4 1998 Film photo album


Lethal Weapon 4 1998 Lethal Weapon 4 1998
Lethal Weapon 4 1998 Lethal Weapon 4 1998